34

Анонимен

преди 5 години

Има подобрение

33

Мен

преди 5 години

Аз пък си купувам домашни продукти. Пиите си вие "качественото" вносно мляко.

32

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

31

Някой

преди 5 години

Който разбира отдавна яде чужди сирена и млека!Като знам от каква суровина се правят българските млечни продукти и като съм бил свидетел на т.н. проверки от БАБХ и РВМС ,никога няма да си купя българска стока!

30

Анонимен

преди 5 години

Само аристократични гражданчета купуват мляко и сирене от магазина. От много столичен акъл си издаваха здравето и парите на измамници. Купувайте от селата на нормални цени, гответе си вкъщи и ще се защитите във войната срещу здравето.

29

Анонимен

преди 5 години

Внимавайте с "млечните" продукти..След тежък алергичен шок от "прясно" мляко за малко да си замина...Не знаем какви *** има в млеката и кое как ще избие. Това е геноцид срещу българите..Всички ползвани консерванти, сухи млека и палмови *** на индустрията следва да забранят...

28

Ivo

преди 5 години

До IvoВажно е да се осъзнае, че е по-добре да се ядат качествени продукти, макар и по-рядко, отколкото ментета всеки ден. Защото парите които са спестени от скъпи продукти, после се дават за лекарства, а често те не помагат особено.

27

За това

преди 5 години

Запада иска да има такива *** кат бг,за да може да си продава излишъка и отпадака....дали млека,меса,автомобили,квот се сетите....вместо да плащат за рецеклиране те печелят от продажба... това е българия,за това българина никой по света не го иска,гледат на него като на рецеклираща машина.

26

Ivo

преди 5 години

Проблемът е, че качествените български стоки се изнасят навън, за да бъдат продадени на много по-високи цени. Тези стоки ние не ги виждаме по рафтовете на магазините у нас. Съответно пък ние внасяме лоша стока от чужбина, която не се купува там, или директно произвеждаме заместители и ментета. Това е порочен кръг от който няма излизане, понеже от една страна производителите са алчни, a от друга - народът e беден и търси евтиното. Важно е да се осъзнае, че е по-добре да се ядат качествени продукт

25

Анонимен

преди 5 години

Ама ти и тука крадна Текста от Монитор , Медията ти плаща да крадеш

24

FAKENEWS

преди 5 години

Лъжа!! Не 60% а над 80% от млечните продукти на пазара нямат грам МЛЯКО в тях!!! Дори киселото мляко е без жива култура - пълна гавра!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Здравната каса ще плаща само най-евтините медикаменти при 12 скъпоструващи лечения. Промяната е факт от средата на миналия месец. Пациенти са категорично против новата лекарствена политика.

22

Ivan

преди 5 години

Не е важно да ядем качествена храна, важно е бизнеса да печели.

21

Анонимен

преди 5 години

Чадър има над мошениците?Регистър трябва на ментетата.Публичен.

20

Анонимен

преди 5 години

Кунева се погрижи освен за АЕЦ Козлодуй и за българските фермери и земеделци да са на дъното по субсидии в Европата - на дъното!!! Госпожа Йес

19

Анонимен

преди 5 години

В общество на хитреци е така, нормално. Всички сме свикнали.

18

Анонимен

преди 5 години

То лошото е, че ужким купуваме по-скъпо за да е истинско а то пак бъкано с палмова мазнина.Единственото истинско е високата му цена.Така и ще продължава, докато контролните държавни органи получаващи заплата, осигуровки и т.н от народа вместо да си изпълняват задълженията си тръгват с пликчета с рушвети от проверките!

17

Анонимен

преди 5 години

От както и селския кравар взе да ми пробутва боклюк, на дваа пъти ми се пребива домашното му мляко- вече на производители не вярвам. Преди 25 години имаше един дето сутрин минаваше с каручката и с гюмовете и хубаво мляко продавяше, въпре ки че ни санитарен контрол ни дявол, някъде от Аксаково идеше стария .

16

Анонимен

преди 5 години

Как стана тази работа? Литър мляко се изкупува на 30ст, в магазина е 1.90лв и пак не било мляко, а имитация?!

15

месара

преди 5 години

а на рекламата - натурално мляко с 5 - 6 месеца годност, при подходяща температура................