21

ТотоманскаЯребица

преди 5 години

Намери си програма за spell correction щото си мн.зле и на английски и на испански.А пък ако от CDC те надушат, че разнасяш п*ичи грип из всичките щати, ще те затворят в някой инкубатор.

20

Пожар Никар

преди 5 години

Машините в Джорджия са настроени от костинбродски специалисти на без коз - едно хванат, две пишат.

19

Petar, NY

преди 5 години

Пичове спрете да пишете на английски защото е embarrassing :) И моят не е перфектен ама все пак.

18

Дъ Оттоман Хаук

преди 5 години

До Анонимен 7Недей да гарантираш за неща, за които не само не си сигурен, но си и нямаш дори и слаба представа. Но аз мога да ти гарантирам, че съм износил поне една каруца тсърФули по пътищата на краваристана досега. И не, не съм 'хамрикански гражданин, въпреки че ми беше предложено многократно. И точно сега съм в Ел Ей до края на седмицата, следващата съм в Лас Вегас, пак една седмица в Ел Ей, и след това самальотчето, дисагите на рамо, и обратно ... у домой! Гарантирал нашия!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

При нас е спокойно,Боко и Цоко броят бюлетините и няма машини.

16

Анонимен

преди 5 години

Деградация, алчност и диващина до уши, но претенции ... аман аман аман ... не е за разправянеГарантирам че никога не си бил тук. Защо се правиш на интересен товарищ командир ?

15

Анонимен

преди 5 години

Фалшива новина..........предаде ТАСС

14

Petar, NY

преди 5 години

До дъ Оттоман ХоукЗащо продължаваш да пътуваш до там тогава? Паричките не достигат май в твоята развита татковина...

13

Анонимен

преди 5 години

Такава идиотщина няма никъде,дори в България!И това ми било най-развитата държава в света за Сащ става дума!Пълен леш е там!

12

БАШ майстора

преди 5 години

за да излезе по евтино са внесли евтини техники от бангладеш щото руските и китайските им контролират вотовете

11

бай ганю

преди 5 години

ех кога ще ни стигнат американците по начина по който ние безпроблемно гласуваме?

10

Анонимен

преди 5 години

То вече нищо не се произвежда в САЩ. Явно и машините им за избори са китайски и за това се дънят. А и кой знае какви бъгове са сложили китайците в чипорвете им за да определят избора от Китай.

9

Анонимен

преди 5 години

Така става като не канят наблюдатели от Русия да следят за изборни нарушения.Пък седнали нашите избори да им намират кусури

8

Анонимен

преди 5 години

Хи-хи-хи-хи...........руските хакери!!!!! Ха-ха-ха.........почна се новия рунд!

7

шматка

преди 5 години

Путин ги е хакналСанкции

6

Анонимен

преди 5 години

Естествено ,то не им е за пръв път . На изборите 2016 в САЩ дори е имало саботажи на цели региони където хоратанямат избирателни секции и така е трябвало да пътуват в други градове за да гласуват /и това за да откажат хората да гласуват/ Само да припомня и фрапантният случай с захвърлените /загубени бюлетини на Ал Гор 2000 г и така кокановия смъркач Буш Младши става президент на САЩ.След една година в длъжност спомнете си какво се случи по времето на Буш младши .

5

дъ Оттоман Хоук

преди 5 години

Трамп е точният лидер за американските говведа! *** като х'мриканските скотове не съм виждал никъде другаде по света, и го казвам много сериозно! Деградация, алчност и диващина до уши, но претенции ... аман аман аман ... не е за разправяне! След всяко пътуване в тази помийна яма, наречена САЩ все повече и повече оценявам стойността на цивилизоваността на другите държави!

4

мдааааа

преди 5 години

""Изборният ден в САЩ започна с развалени машини за гласуване""-----------Предполагам Путин пак е скучал ...

3

к

преди 5 години

Интересно е да се знае че фирмата която продава и поддържа машините за гласуване в САЩ принадлежи на Сорос !както е казал Бай *** - не е важно кой гласува а е важно кой брои гласовете .....еврейските гадове няма да се дадат лесно ......

2

Анонимен

преди 5 години

Обикновеният заподозрян?