11

Анонимен

преди 5 години

"Превъзходният, стафилококов епидермидис"? Вероятно, нескопосан превод, отново! Цветелинчо, английски език може и да си понаучил, но българският ти куца! И запетаята няма място там! Днес.бг, подбирайте си сътрудниците!

10

Discovery

преди 5 години

ОМГ... коментарите са една обобщена картинка на милия ни БГ манталитет. Все някой ни души, трови, заразява, трепе, ЦРУ-та, Сороси, Кемтрейлсове и т.н... и т.н... то болести нали има от оня ден. То преди нали не са мрели хората от вируси, като пилци... Пак добре, че през средновековеито ЦРУ-то с тая техна чума не са изтрепали целия континент :D :D :D... положението е анти конти с тоя наш начин на мислене, дет все некой ни мъчи нас бедния народец, ама най-големия мъчител сме си баш ние :D

9

Папугай

преди 5 години

А кой ги разработва новите зарази и вируси и ги пуска всяка година над народите !? Не е баба Пенка и дядо Гошо вервайте ми ! А някой облечен във военна униформа , в фарма бяла престилка , в парламентарна униформа и т.н. ! Има си биологични лаборатории за новите генно-модифицирани зарази из цялата планета пръснати ама вие си вярвайте ,че всичко се случва случайно !?

8

пецата

преди 5 години

няма страшно, произвеждат се постоянно нови бактерии и вируси в американски лаборатории за да се харчат пари за лекарства , дано да се заразят и богаташите и да умират наравно с бедните хора

7

Анонимен

преди 5 години

Бактериофагите са отхвърлени през 40-те години в полза на антибиотиците. Това са вируси, които унищожават болестотворните бактерии без странични действия и алергии, за разлика от антибиотиците. Произвеждат се в Русия...

6

Burzum

преди 5 години

Просто природата се съпротивлява...когато един вид се размножи прекалено много трябва нещо да го контролира щото ще опустоши всичко...

5

Анонимен

преди 5 години

и какво? Кога да чакаме да ги пръскат и у нас??

4

Анонимен

преди 5 години

Естествен подбор. Вместо ние да се нагаждаме, ние очакваме, че сме по-умни. Всяка "подредба" във хаоса води до по-голям. Бактериите и вирусите са едни от най-простите живи структури и те се адаптират най-лесно. Ние убиваме по-безобидните от своя вид и се появяват по-устойчиви или други от друг вид "еволюират" към оцеляване. Борбата е по-жестока, но по-просто устроените и адаптивни оцеляват.

3

BG СМЕШКИ

преди 5 години

и отКъде се взеха тия бактерии ?!?! не може да има толкова бактерии резистентни на всяквви лексрства освен ако не са направеи в некоя лаборатория я на ЦРУ я на Моссад или нещо от тоя сорт !

2

Azz-ът

преди 5 години

Италия бъка от африкански и арабски болести! +корупцията и в болниците.... Много малко са умрелите!!И отдавна се казва че е "болестоопазване" а, не, здраве опазване!!! Наистина, много малко са бройките в Европа!Вземете читави мерки и теглилки и направете цифрата 7 цифренна! Дреболии те не ме интересуват!

1

Анонимен

преди 5 години

Да, да започвайте сега да ни внушавате, че пак сами сме си "виновни" за това заради антибиотиците, които пием и ние като *** овце ще повярваме. И хич не е заради тъпкането на животните с хормони и лекарства във фермите и въобще няма вариант да са създадени в някоя лаборатория "супербактерийките"