12

Анонимен

преди 5 години

Детето има вкъщи най-много пари...да му звъннат на него...има три буркана пари...един жълти стотинки, един бели, и един по 1-2 лева....мисля че можете да му измъкнете стотачка без да ги броя...действайте....

11

Анонимен

преди 5 години

Свекървата ..не светлина...егати Джуджела, егати чудото

10

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха, Заерян зет...уникален си....аз ще хвърля светлина ..тя ще им разбие схемата до върхушката...сама ще ги опандизи...не й трябва инспектор.Иванов ни майор Петров...пушка е...и сам война е войн...Райна Княгиня е на бабите....:-) Сигурно щото сериали не гледа, бивш инженер е

9

Клинкерхофен

преди 5 години

ПроблемЪТ е , че като са им толкова излишни тези пари , могат да ги дарят за някоя благородна кауза и то съвсем официално , на определена организация , а не през балкона .

8

Totenkopf

преди 5 години

Един от основните принципи на капитализма е, че да отнемеш парите на *** е твое право и задължение даже е похвално и се поощрява. Не виждам никаква измама, като искат си мятат пачките, ако не искат не мятат. Все пак си хвърлят своите пари не вашите. Къде е проблема?

7

Заврян зет

преди 5 години

Да звъннат, фъргам им тъщата.Сами ще предадат и откуп ще ми платят.

6

до 4

преди 5 години

И аз все това разправям , толкова пари в брой нямам. И което ми е интересно е , с каква лекота се разделят с пари които са събирали с много труд.

5

Лорд джон

преди 5 години

Чакам да ми се обадят.Приготвил съм да им хвърля през терасата.Сто милиметров фугасен . С почит и поздрави.Ако не фане дикиш специално за оцелелите минавам на дванайсте калибър.

4

Беден зидар

преди 5 години

Претършувах къщата, намерих 138 лв. Тези телефонисти и майори да ми ....

3

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко дни една се обажда на телефона на жената от скрит номер. Казва: "Аз съм ваша съседка. Вчера от вашия апартамент се чуваше силна музика ... и жена ми и затвори. И като почна после да разсъждава едни не е работа. Два часа не може да разбере, че това са от "ония хора", при все че затвори и обяснявам, че това не е никакъв съсед. Съседите не знаят телефона първо, и второ ще звънят на вратата, ако изобщо има силна музика!? Какво ли щеше да иска или търси тази жена?

2

Ставрю

преди 5 години

Ееее тея измамници. пък и немогат да ги заловят. Имам чувството че тези хора са над закона.

1

Гогов

преди 5 години

Браво другия път като и се обадят пак да хвърли пари.