53

Ставри

преди 5 години

Една компаньонка от скъпите от София си маже дупката на дупето с бел прах и яде македонски наденици с него нон стоп за 24 часа.

52

Реален случай

преди 5 години

Деца от една цигара зелен чай може да останете инвалиди за винаги.16 годишно момиче красиво и умно от една цигара си загуби разума завинаги след дълго лечение сега е на умственото равнище на 3 годишно дете.Ходи улюлявайки се изпуска фекалии и урина и и текът лигите ,говори трудно и едва разбираемо!Формулата на чая се сменя всяка седмица за да не я хващат законите и опитните мишки са консуматорите.

51

Анонимен

преди 5 години

Как ги приемат тия кристали?! Гълтат ги като хапчета, разтварят ли ги в течност, дъвчат ли ги... ненормалници.

50

Анонимен

преди 5 години

Той нали Северин казал, че взел някакви "кристали" преди да извърши престъплението срещу Виктория в Русе.

49

Burzum

преди 5 години

Мръ.сното скотс.ко племе как е запознато с дрогата.....

48

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНЕДЕЙ да ми четеш думите, както ти изнася. Повече от ясно е, че не говоря за хората на изкуството - кои ДРУГИ можеха да излизат по соц.времето - напъни се малко де. Срамота !!!!!!!!!!!!!!!! За Емил Димитров ще ми говори, за Гяуров. Давам ти жокер - като изключиш тях КОИ ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ??? Ама ха!

47

Пич

преди 5 години

Кристал спийд дрогата не е нова на пазара. Цял филм направиха по темата - "breaking bad".

46

Щерю

преди 5 години

Да си направиш една "боб-чорба" от тия и после да изядеш половината село...

45

Антрополог

преди 5 години

Амфетите се пласират и произвеждат от комунистите.Китайската народна република бълва яко ,а доносниците комсомоли от едно време вардят каналите....

44

Адонис

преди 5 години

11 годишен софиянец в 5 ти клас от добро семейство нокаутира учител по физическо -здрав мъж в разцвета на силите си.Тази статия обяснява този феномен.Добре ,че е имало и други хора иначе щал да ги изяде барабар с анцузите.

43

На изток от рая

преди 5 години

За бедните палмово масло вместо сирене ,соя вместо месо амфети вместо кока и чай вместо марихуана.

42

Краста

преди 5 години

Зеления чай не е Марихуана а плява поръсена със китайска синтетична дрога.Кушлуков наложи затвор за еднократна доза на тревата и така отвори пътя на чая и метаамфетамините.Ако се легализира марихуаната както е в САЩ,Канада,и 25 страни в ЕС чая ще загуби клиенти....Кошлуков за награда сега е директор в БНТ

41

Диспансеризиран

преди 5 години

При бай ви тошо се друсаха с Кале и Бронз и умираха на по 30 но кротко в някоя шахта до трабите на парното сега също умират от синтетиката която се прави в заводи за отрови за мишки в Китай със формола която се сменя всеки месец.

40

Анонимен

преди 5 години

Дойде ли флака-та? Скоро китайската синтетика ще "лекува" западната скука. Една метилна гупа тук-там в повече, променена делокализация на ароматните ядра с хетеро атоми или близки спрежения и ето ти дълго очакваната радост. Ще си мечтаете за бат Сашо (Шулгин).

39

Анонимен

преди 5 години

ЗАКОН : КОЙТО ПРИТЕЖАВА ИЛИ РАЗПРОСТРАНЯВА ДРОГА - ДО ЖИВОТ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ И НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ !...До живот ти ли искаш да ги храниш? В САЩ затворите са пълни с почти 50% влезли за наркотици и се чудят как да ги изпразнят. Първо, наркоманът не спира не защото не иска, а защото не може. Второ, като и да го въртим, да си вредиш сам не е престъпление. В САЩ се сетиха за последното чак след като усетиха, че имат много, ама много бели наркомани от средната класа.

38

Анонимен

преди 5 години

Всеки осмокласник знае от къде да си купи дрога а полицията не знае? Ми да раздаваме униформи на осмокласниците и това е

37

Виготура

преди 5 години

Наркомани имаше и в соца, само че тогава бяха само децата на висшата партийна номенклатура. Тая страна ще се оправи, когато и последния оли.гофрен, въздишащ по соца опъне петалата.

36

Анонимен

преди 5 години

Ем ... нормално марихуаната да е най - достъпна ... пример само е Народния Театър Иван Вазов ... в градинката необезпокоявани всеки си взима каквото пожелае ... има си балон там и това е ... това е само едно от местата ...

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА сега ни кажи, кои можеха да си позволят да отидат, камо ли да живеят на запад. Познай от три пъти - ха-ха-ха................................ Всеки който беше способен и имаше причина за това. Емил Димитров редовно пътуваше в Париж, даже записа албум там и му предлагаха да остане но се върна, Леа Иванова постоянно изнасяше джаз концерти на Запад, да не говорим за българи като Райна Кабаиванска и Николай Гяуров.

34

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацията да се продава дрога, навсякъде в цивилизованите демократични страни се продава дрога, това си е бизнес за милиарди.