21

Анонимен

преди 5 години

Колко е надценката на бензина в бензиностанциите. Само Марешки разкри, че е 60-70 стотинки на литър. Колкото поеме пазара.

20

До 20

преди 5 години

,,До сега къде бяха от 1,70 лв. бензин на 2,40 ?" Къде го купуваше този бензин и преди колко години бе друже? Аз съм купувал и бензин по 10 стотинки през 69-70 година.Тия твойте сметки...........!?!?!?

19

Напомняне

преди 5 години

Всяко нещо струва,толкова колкото,някой е готов да даде за него ,в дадения момент!Да забелязвате ,по малко коли ,по улиците?

18

Анонимен

преди 5 години

Да бе да, ще проверява....с превръзка на очите, до сега къде бяха, от 1.70лв бензин на 2.40лв! 70 стотинки в чий джоб отива? Май го делкат на половина и проверката отчита - "няма виновни"!

17

Аре бегайте

преди 5 години

Ама как тази антимонополна комисия ще проверява тези с които си пие уискито?? И какво прави тази антимонополна комисия, та само чуваме за нея на няколко години веднъж??И как тази антимонополна комисия разбра от медиите, те не живеят ли в България, не наливат ли бензин, не гледат ли новини, че вече година ни гърбят и то яко с високи нереални цени???? Значи нещо ако не се раздуха в медиите се оттича и българина яко го е*ават кой с каквото и както може!!!!!!

16

Joko

преди 5 години

Високите горива са радост за 2 заинтересовани страни:Държавата -Пълни се държавният бюджет, а .... пълнят партийните каси !

15

100%

преди 5 години

Тая " комисийка" е създадена, за да хрантутим някакви дебели чиновничета без каквато и да е полза от тях!ЗАКРИВАААЙЙЙЙ!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, нищо няма да намерят, а ако нещо случайно излезе ще е прах, прах в очите на хората.

13

Чиновник

преди 5 години

На простолюдието няма кой да ви повярва, че цената на горивата ви е проблем защото трафика не само, че не намалява, но и се увеличава. Значи или цената е ОК за вас, или крадете гориво, или крадете парите, с които купувате гориво.

12

Анонимен

преди 5 години

В Бургас е съвсем в реда на нещатагоривата да са по скъпи понеже и разходитеза транспорт са по големи.

11

Анонимен

преди 5 години

на ГЕРБ им е приоритет да прокарат *** идеология и втечнен газ от другия край на света ,не да приемат наказателна отговорност за картел и да оставят народа да си поеме въздух

10

ГеПиГЕЙТ

преди 5 години

в държава(може би единствената в европа) в която няма наказателна отговорност за КАРТЕЛ смисълът от проверки е точно НУЛЕВ :)) поздрави от Златев и Борисов :))

9

Анонимен

преди 5 години

Вижте цените в Ловеч

8

месара

преди 5 години

скъп, но не слизате от колите, ами значи не е скъп!

7

Анонимен

преди 5 години

За всички с дизел автомобили да спрът да зарежадат за една седмица и цените ще паднат под 2 лв. От 5 години дизеларката я карам с ползвано олио в което са пържили картофи. Някои знаят че има специално устройство което се монтира в автомобила и дизеларката става екологична. За тези които незнаят да отидат до най близкият сервиз там ще им обяснят за какво става въпрос. След като си монтирате устройството остава да си намерите използвано олио да го филтрирате и да го налеете в отделният резервоар.

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

Не е прилично литър нафта да е по-скъп от литър олио

5

Think

преди 5 години

Тези КЗК само "шума за шикалки" са им проверките. Те явните неща , които се виждат с просто око, немогат да хванат , те първа ще се задействат...Много ми интересно как преминава една тяхна проверка. Ама сериозно. А като цяло относно горивата , така пък не излезе един да каже, защо при цени преди около 5-6-7 години на суровия петрол е както сега. Курса на долара е по-нисък. Акциза е един и същ, сега обаче цените са с по 20-30 стотинки повече от преди. И не ми обяснявайте, че потреблеието еповече

4

zeus

преди 5 години

А кога ще проверят рафинерията на Лукоил, която всяка година е на загуба? По руските форуми има инфо, че на Лук един барел петрол им излиза 5-6 долара, а рафинерията работи именно с такъв. Печалбите са огромни, надценката космическа, а в хазната не влиза нищо...

3

Анонимен

преди 5 години

До БръмРазбира се, че всичко ще е наред, след като проверките се правят в някой лобибар, изискан ресторант или кръчма.Всичко е имитация на дейност и замазване очетата.

2

House M.D.

преди 5 години

О*М*В на бившия обувен завод в София - пропан-бутан 1.09 лв. О*М*В на Петолъчката - пропан-бутан 0.89 лв. Това беше преди 1 година. Едва ли се е променило особено.