17

Кучето

преди 5 години

До Анонимен 13 за диспансерче си малко нали си знаеш :) бездомни кучета има защото някой си взима куче , после решава ,че вече не му трябва и го оставя на улицата.В другите държави така ли е ? Не!Там хората са отговорни и имат съзнание - знаят , че всички са с равни права!А ти , не разбрах за кой се помисли ? Ще решава нашето момче кой ще живее и на кой ще се помага ? Айде не се превъзбуждай моля , аборигените да нямат достъп до интернет това решавам аз :) ай де , отворко

16

алоо

преди 5 години

"Според директора на "Четири лапи" Марина Иванова върху неправителствената организация се оказва натиск, защото "само за 4 месеца са направени две проверки на дейността на клиниката". Докъде я докархаме, след като те проверяват означава,че има натиск...!!!!Искате да лапате парички,под предтекс,че се грижите за животните,но НЕ трябва да ви проверяват,така ли??? Случайно ли сте пропуснали да уведомите,че лекар е напуснал вашата "клиника". Баси НПТ-та,баси наглостта...

15

Кучето

преди 5 години

До Анонимен 14 , съжалявам и теб и близките ти, че имат общо със същество , в което няма грам човечност!Няма любов!Няма грижа!На теб ти липсва нещо , приятелю!Липсват ти приятели , цяла ценностна система , но нищо , ти си великан - трепеш кучета и да не ти пука нали ? Само не разбрах ти в качеството си на какъв мислиш,че твоят живот е по-важен от нечий друг? Ти ли го създаде ? Ти ли го роди ? Ти кой си ? Не си спомням да съм те "занимавал" , звъннах на вратата ти ли ? те пещерите врати нямат :)

14

Анонимен

преди 5 години

До КучетоКакво величие, какъв морален напред, такива като теб са типичен пример за човешката глупост и деградация. Това вашето е лудост, за вас кучатата са някакъв фетиш, с който задоволявате липсата на пълноценни взаимоотношения с други хора. Въпроса е защо трябва да занимавате постоянно нормалните хора с вашите простотии, че даже се опитвате да ни се налагате. Бездомните кучета не трябва да има, хващат се, в прют 2 седмици и ако никой не ги осинови, да се унищожават.

13

Кучето

преди 5 години

До Роки прибирам и помагам и дарявам , защото не мисля само за собствения си г*з , сладурче! За величието и моралния напредък на една нация можем да съдим по отношението й към животните, е казал Махатма Ганди.Няма как да искам мозък , който вероятно се вълнува само от това какво ще вечера да разбере какво казвам , но поне опитвам :*

12

Анонимен

преди 5 години

Държиш 12 кучета в клетки и получаваш милиони. Супер работа. Да проверят банковите сметки, кой дава пари, как ги харчат. Парите отиват не за кучетата, а за хора. Да се сложи данък върху траншовете за всякакви НПО-та. Едни поне 40 процента от западните траншове да се прибавят за полезни дела.

11

Роки

преди 5 години

До КучетоА ти защо не прибираш болните кучета?????????? Като толкова ги защитаваш......

10

Кучето

преди 5 години

До Анонимен 1 : докато има хора като вас ще има е страдащи безпомощни животни!Ако куче е без паспорт , но го намират на улицата почти пред умиране , значи ли че трябва да го оставят там ? Помислете и вместо да си правите ла ла по разни сейтове свършете нещо полезно!Без значение НПО или не , тези хора са помогнали на стотици животни , знаете ли колко труд , грижа , нерви и болка коства не само на тях , а на всички организации ?

9

Бау

преди 5 години

До 8Не, тъпо същество такова. Такива като теб са проблема. Те взимат куче да отглеждат и в един момент го гонят на улицата. Човек, който обича животните никога няма да го изгони. Кучетата не идват от Марс...

8

Анонимен

преди 5 години

Много от кучезащитниците са част от проблема с бездомните кучета. Те яростно отстояват присъствието им на улицата, умилението им пред кучетата не се връзва с коравосърдечието им към хората, не ги е еня за хигиена, безопасност и ред. Има и НПО-та с доста странна финансова обвързаност с каузата "да спасим животните".

7

Анонимен

преди 5 години

"В киниката имало и медицински продукти, които не притежават лиценз за употреба и документи за закупуването им."А на това обяснението какво е, м?А д-р Марина?

6

Анонимен

преди 5 години

Правилно. Спрете ги да приютяват. Нека си седят на улицата. Гениално ...

5

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах какъв и е проблема на Марина Иванова?Ако трябва и по две проверки седмично ще и правят.

4

Батман

преди 5 години

Ха сега, защо защитниците не подкрепят организацията а само лаят като бъде нахапано дете, че кучето не е виновно...... И защо да има натиск, ако искат и всяка седмица ще се правят проверки. Ако са толкова така да кажа изправни няма от какво да се притесняват....

3

месара

преди 5 години

всички нпо_та трябва да бъдат забранени, кой знае колко пари лапат! а специално тия четири лапи не вършат никаква работа, София е пълна с немаркирани улични кучета, така със сигурност е по всички градове и села! от тях има полза, колкото и от веганите!

2

Сеянин

преди 5 години

Кви с тия ?

1

Анонимен

преди 5 години

Тези е най-добре да се приберат в лудници, а на песовете да им се тегли куршума и да приключим веднъж завинаги с тези сбърканяци. Вече като чуя за НПО и ми става ясно, че става въпрос за социопати и ***. Не натиск, а забрана и разформироване на всички тези деградантски организации. И защо пък държавна институция, трябва да дава отчет на разни самозванци?