22

наблюдател

преди 5 години

Тръмп инкасира възмущението на американците от щетите които нанесе на Америка семейство Клинтън. Може да не е добър президент, но по-добре Тръмп отколкото Клинтън.

21

Анонимен

преди 5 години

19, Германия е политическо и военно джудже. Движеща сила е само в Източна Европа, където командори нищо и никакви бедни джуджета като България. На Запад, Франция и Велико0ритания не я бръснат за слива, дори една Полша си прави каквото иска. Германия е верен васал на САЩ, там са концентрирани половината им военни бази в странство. Няма от какво да се дразнят САЩ, ако нещо не им изнася от Германия е достатъчно да им наложат мита вълху всички стоки и немската икономика ще се срути за един месец.

20

batmario

преди 5 години

Само Бръмп може да бъде другата половина на Мутин за да има баланс...

19

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимендо 18 Много забавен пост!

18

Анонимен

преди 5 години

До евро-жендер"Тръмп не просто промени Америка трайна, а промени Света трайно - за какво мислите Изперкел падна!? "Меркел никога не е падала. Търсят заместник на Меркел, след като логично е била 4 пъти на власт с желязно добра политика, от която са недоволни само отpeпките. Германия в движеща сила в Европа, нещо което не се харесва както на французите, така и на САЩ, така и на Русия. Или някой от вас се мисли за по-умен от Меркел? Хахахаха!!!Редовно виждам квартални лузъри да плюят Меркел.

17

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е фашист и разединител. Той създава проблеми, не ги решава. Излизането от Парижкото споразумение за климата е престъпление срещу света защото Америка е втория най-голям замърсител след Китай. Тръмп причинява корозия на американската демокрация. Тръмп проповядва омраза между расите. Тръмп е президент само на белите. Тръмп се скара с европейците, а се държи добре с Путин и Ким Чен Ун. ТАКОВА НЕЩО НИКОГА НЕ Е БИЛО. Империята на злото Русия нанесе ужасяващ удар на САЩ чрез Тръмп.

16

Анонимен

преди 5 години

след втория мандат на Тръм, а той е сигурен, предлагам да си го поканим за министър-председател, че и ние малко да живнем!

15

Анонимен

преди 5 години

"Светът извън Америка обикновено стои буден цяла нощ да проследи американските президентски избори."Светът спи като къпан и 5 пари не дава за смoтaните ви американски избори. На сутринта от новините така или иначе го съобщават.

14

Анонимен

преди 5 години

Нагласите са ясни - белите срещу всички останали.

13

Любопитен

преди 5 години

До АнонименЩо,ти да не си от боята,та си се загрижил за американските "шведи"??

12

Ха-ха

преди 5 години

Това не са избори,а преброяване на населението!Днес ще разберем дали белите са вече малцинство в САЩ или още има надежда.Впрочем по-вярно е въпросната синя вълна(на демократите) да бъде наречена кафява до черна....

11

Анонимен

преди 5 години

Кфо мъ були за амерка ? Аесектирр

10

Анонимен

преди 5 години

Ако реднеците пак масово гласуват за американското "Атака" (т.н. Републиканска партия), Америка стремглаво ще поеме по пътя на Русия. Към фашизъм. Не може дори да си представите до какви сътресения ще доведе това в едно толкова разнородно общество като американското. Ако Тръмп отново спечели, Америка няма да бъде същата никога повече. Русжфилията пали свещи, всички *** и хакери са впрегнат на макс.

9

евро-жендер

преди 5 години

Тръмп не просто промени Америка трайна, а промени Света трайно - за какво мислите Изперкел падна!?

8

#9

преди 5 години

MAGA 2020!!!

7

Анонимен

преди 5 години

защо ми изтрихте мнението ми, че сте пристрастна и явно спонсорирано демократична медия. И, че журналистиката на авторката е обида за журналистиката и е явно пристрастна. И си сменете клишетата, източниците и цитатите, че се повтарят и омръзват. Едно и също - Тръмп е плашило, анти човек и т.н. Зорлем го правите приемлив след толкова грозна и арогантна пропаганда против него.

6

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука за мизерията в саш ?? Там вече ги залива "синята вълна" от латиноси - очакват се скоро гладни бунтуве !

5

Анонимен

преди 5 години

Към кой ****? Смех.

4

Анонимен

преди 5 години

Е как не написахте една статия в която не описвате Тръмп като сатана? Кой си мислите, че впечатлявате с помията която изливате по Тръмп и консерваторите? На хората им писна от вашите либерастки простотии, както тук, така и по света, взимайте си любимите се имигранти, гейове, феминистки, търтеи, престъпници и въобще всички *** на обществото и се пръждосвайте някъде далече от нормалните хора с морал и традиционни ценности.

3

Анонимен

преди 5 години

Tръмп направи САЩ за посмешище. Няма интелигентен човек, който да го харесва. Само глyпаци и проcтаци го харесват.