19

Анонимен

преди 5 години

Ей заради такива изцепки съдиите цицат предколедно 13-та и 14-та заплата и антикорупционни, ще си пощи *** и ще я тъпчат данъкоплатците и през *** с пари!

18

Анонимен

преди 5 години

Айде пак нахвърляйте се всички като хиени, все пак това е работата на средностатистическия българин. Първо, изобщо не е сигуно дали съдията или деловодителката са копи-пейстнали рецептата, а вероятността да е деловодителката ми се вижда доста по-голяма. Второ, ако съдиите и техните помощници и деловодители не бяха претоварени с по 50 дела и повече на месец, такова нещо нямаше да се случи.

17

ПроСоТо

преди 5 години

е какво,доста свежо отсъждане!..При следващия случай е добре съдът да постанови виновния да изплати дълговете си с изплитане на два чифта вълнени чорапи и бродиране на шал с национални мотиви..

16

Анонимен

преди 5 години

Само такива с праякори Шилета бълват тия правни факултети - прости пачи, дето не знаят в коя дупка да си го сложат, не знаят, че не е редно жената да вони на обор и да ходи с немита с сплъстена коса.Боже събери си вересиите!

15

Край

преди 5 години

А да не забравяме и 15те правни факултета. Що народ вместо тъкачки и заварчици станаха съдии и адвокати и нотариуси не е истина.Е тая е родена готвачка.

14

анонимен

преди 5 години

поредната простащина,ако е вярно,въпреки че в съдебната система има лица който са направо НЕГРАМОТНИ И това е публично изявена във средствата за масова имформация от председател на ИНСПЕКТОРАТА КЪМ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ ГР.СОФИЯ

13

Анонимен

преди 5 години

С две думи - "нямам думи"

12

Бай Иван

преди 5 години

До анонимен 12 Голям мислител се извъди ,ама трябва и четене и ще е добре да се извиниш .""Делото го връщат, защото съдийката е забравила да подпише протокола и да го попита къде е бил трите дни, когато го търси полицията. Има и още други пропуски, каза за NOVA майката на Катя Славка Вълчанова.От съда в Пазарджик признаха грешката на съдията. Нарекоха я неволна. Но единствената възможност да се поправи била делото да започне отново и да се гледа от друг състав.""

11

Край

преди 5 години

В съдебната система има цели династии от дедо, баща, и децата им. Случаен отличник там не може да попадне.Променете конституцията и направете съдиите изборни. ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО хората от съответния район да ги избират с мандат от поне 10 г.Българските съдии сега са чиновници - резултата го виждате.

10

Анонимен

преди 5 години

Съдийката да се уволни дисциплинарно, а закона да се промени, така че делата да се гледат по същество, а не заради подобни грешки на длъжностни лица, закононарушителя да се измъква безнаказан.

9

Анонимен

преди 5 години

Бай Иванев, пропускът на съдия да подпише съдебен акт не води до ново разглеждане на процеса, а просто до това, че след като пропускът е установи, съдията просто трябва да си подпише акта. Така че никой не плаща за повторно разглеждане на дела по такава причина, просто защото те не се разглеждат повторно.Много пишете, ама малко мислите. Всичката ви пара - в свирката.

8

!

преди 5 години

Е та какъв е проблемът? След като му е разпоредено да наготви ориз с шафран длъжникът да го наготви и толкоз! Хайде, станало "копи-пейст" - станало, но ми е чудно какво са правили деловодителите, които се занимават точно с качването на съдебните актове в съответната система. Това не го правят съдиите, все пак. Оня, който качва, гладен ли е бил, кьорав ли?

7

Анонимен

преди 5 години

В т. нар. "съдебна" система се влиза САМО по роднинска линия - братя и сестри, дечица, братчеди, съпрузи и т.н. Интелект не се търси, необходима е диплома по право, а в нашенско юридически факултет има вече всяко село.

6

Гост

преди 5 години

Нотариус не продаде ли служебните коли на главен прокурор и президент ? Действащ президент не хвалеше ли хубостта на БГ природа с кадри зад него от Аспен-Колорадо ? А, Вие сте се захванали с някаква съдийка , която в присъдите си имала кулинарни рецепти - та това е повече от нормално ?!

5

Бай Иван

преди 5 години

Наскоро в пазарджишкия съд имаше неволна стрелба отпохраната , по делорза жестоко убийство съдия беше пропуснал да се подпише под присъдата ,сега пък нова издънка .Какви кадри всъщност работят там и кой ще плаща за повторно разглежданите дела

4

!!!

преди 5 години

Абсурдистан! И така до пълното унищожение на българите. Не смесвайте народностите. Има богопомазани.

3

House M.D.

преди 5 години

Аз използвам вода само от Морето на спокойствието, имам вила на Лангерхандсовите острови и плажувам по бреговете на Саргасово море. Как да си изплатя дълговете?

2

Анонимен

преди 5 години

Осъдения трябвали да сготви арабската манджа.

1

Анонимен

преди 5 години

Храната в днешно време е лукс!Малко хора могат да си позволят да се хранят веднъж на два дни !!И делото като такова относно този ресурс си е напълно резонен. Няма нищо абсурдно, драги журналисти!