35

НСО = ДС = СМЪРТ

преди 5 години

КОЛА НА НСО МОЖЕ ДА ВИ ПРЕГАЗИ И ВИЕ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ПО ВЪПРОСАВ ДЪРЖАВАТА ИМА АБСОЛЮТЕН ИМУНИТЕТ ЗА БЕЗРОДНИЦИТЕ ПОТОМЦИ НА КОМУНИСТИТЕКОМУНИСТИ НА ВЛАСТХРАЧАТ ПО ВАС, ИЗХОЖДАТ СЕ ВЪРХУ МИЗЕРНИЯ ВИ ЖИВОТВИЕ ГИ ТЪРПИТЕОБИЧАТЕ ГИДАВАТЕ ИМ ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, АГЕНЦИИ, ИМОТИ, ГОРИ... ВСИЧКО СТЕ ИМ ПОДАРИЛИ И СИ МЪЛЧИТЕ ПОКОРНО... ДОКАТО В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМИТЕ ХРАЧАТ И СЕ ИЗХОЖДАТ ПО ВАС И ВИ ДАВАТ СМЕШНИ ПАРИ!!! И ОБРИЧАТЕ ДЕЦАТА СИ! МАЛОУМНЦИ!

34

НСО=НОВОТО ИМЕ НА ДС

преди 5 години

НЕ СЕ ЧУДЕТЕ. ТОВА Е ОХРАНТА НА ЧЕВРЕНИТЕ МУТРОКАПИТАЛИСТИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИОЛИГАРХИЯТА ОТ ЧЕРВЕНИ СИНЧЕТАВСИЧКО ОТ 44-ТА НАСАМ Е ОКУПИРАНО ОТ БЕЗРОДНИЦИТЕ КОМУНИСТИ ДЕЦАТА ИМ СА БОГОПОМАЗАНИ, СМЕЯТ ВИ СЕ... ХРАЧАТ ПО ВАС, А ВИЕ РАБОТИТЕ ЗА НИСКИ ЗАПЛАТИ, ИЗПЛАЩАТЕ СИ ЦЯЛ ЖИВОТ ЖИЛИЩЕТО, РАДВАТЕ СЕ НА *** ШУТОВЩИНИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ИМ, КОИТО ПАК СА ПЪЛНИ С ВРЪЗКАРИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КАЙМАЙК НА ОБЩЕСТВОТО... И ИМ ГЛАСУВАТЕ ДОВЕРИ! А ***? *** СТЕ ВИЕ!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Управляващата върхушка, НСО и тем подобни, са държава в държавата!

32

Анонимен

преди 5 години

Малеее, едвам я намерих тази статия

31

Анонимен

преди 5 години

коментар 33 беше до сайта Д+н+е+с.б+г ама цензурират ***

30

Анонимен

преди 5 години

Народа гладен умира а те посват Статити за коли на НСО , типично по партийна линия , а Статия за крадците на Прехода същите коити сега имат Корпорации у нас , страх ли ви е да не ви застрелят и хвърлят под някой мост , само да копирате можете от интернет

29

Анонимен

преди 5 години

Като гледам бюджета на НСО който е публикуван в сайта им ме напушва смях, че те с този бюджет не могат да си купят нищо. Направо ме сви сърцето и мисля да организирам да разпродажба на гоблени за да им помогна.

28

До 30

преди 5 години

Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България.Първото изречение от укипедия на български.Надявам се, че можеш да четеш, не само да пишеш.

27

Анонимен 29

преди 5 години

Все ще се намери един ******н***р като теб да каже някоя глупост.Там е въпроса че НСО не се управлява от президента.

26

Анонимен

преди 5 години

Както може и да се очаква НСО е под управлението на президента Радев.Човекът, който обича много много много да говори за осветляване и корупция.

25

Сталин

преди 5 години

До Анонимен И така, до Народния Съд. После да не плачат!

24

kiro

преди 5 години

До дискриминацияМдаа... трагични сме.Уорън Бъфет, един от най-богатите хора в света, управлява инвестиционната компания Бъркшир Хатауей. Държи контролния пакет акции на хиляди фирми с над 377 хиляди служители в цял свят. Тези фирми и хора са менажирани от Бъфет (88 години), Чарли Мънгер (95 години) 23 служители в централата на Бъфет в Омаха, Небраска.Общо активи: US$711.932 billion (2018)Никой от тези хора няма охрана или служебна кола.В най-бедната ЕС страна властта е с бронирани коли.

23

:(

преди 5 години

Гавазите на Тиквата линейки спират, вие за едни кучета ревете. Трагедията е тотална в това жалко подобие на държава. Уж се борихме за демокрация, а получихме комунизъм + анархия. На улицата цари анархията, а властта не се различава от комунистическа диктатура. Е, дават ни да лаем, но толкова!

22

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

21

Анонимен

преди 5 години

Е, ЗДРАСТИ!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Не случайно ги четяха Убиваш Без да Отговаряш---това е неограничена власт на действие,прави кавото реши на момента и никой нищо не може да му каже ..съд,мъд има за другите.. е това е власт за която 99% от мъжете мечтаят ,ама няма местата са кът....няма държава без такива служби несерозно е да се твърди ,че в Германия или другаде пазят по.лошо властта ,навсякъде те отговарят за всичко ,храна ,вода ,деца ,коли -всичко и до магазина ще ходят и на разходки и в планината ,техни сенки са навсякъде.

19

drag

преди 5 години

тези от НСО са най-опасните на пътя. Гледам как светят бурканите зад мен и се прибирам в дясното платно, но един *** ме натиска и бута в мантинелата нарочно, едно платно не му е достатъчно на *** кортеж да мине.

18

Анонимен

преди 5 години

И лижат...иначе уволнение.

17

Анонимен

преди 5 години

Учените изясниха причината за страното явление, при което десетки шофьори, почти едновременно са напуснали пътното платно и са се забили в крайпътни канавки, мантинели дървета. Последвалото им агресивно поведение, съпътвано с нечленоразделни фрази, псувни, закани, почесване по темето и съснояние познато като "западноевропейски амок" се обяснява с:Разминали са се автомобил от нсо.

16

Инспектор Дюдю

преди 5 години

Един пенсионер от НСО разказва как лежал в шубраците в дъждовно студено време да охранява Тошо в някаква резиденция.Началникът му дошъл в тил,без да го чуе,защото имало и вятър,с изваден зареден пистолет и обрал мекият спусък.Същият разказа,че ако го бил разстрелял,началникът дори щял да бъде награден.Така,че не е лесна и приятна работата на охранителите.