37

Анонимен

преди 5 години

Да си вдигаме стандарта като майките се връщат бързо бързо на работа?И сега като се почне един разцвет.И като почнат да се раждат много деца.Тези какво пушат, че да не пуша от същото.

36

Nemess

преди 5 години

Абе ко ще го режат ....направо от родилното и обратно на работа:D трябва безплатна работна ръка на капиталистите робовладелци .заплати недават ама и малкото който останаха в Бг ще намерят начин да ги експлоатират.....Ето за тва неработя в Бг и като гледам абсурдите няма и да се върна .За една и съща работа но иначе със пъти по малко работа в европа взимам 3500 евро а в Бг 900 лева. Ами изкам да се върна ама ама неми дават възможност Бг бизнесмените:D

35

Стамат

преди 5 години

Ако не съм ром какво го правя това дете след майчинството? Водя го да работи и то ли?

34

Ели

преди 5 години

Изгонихте, зоотехници, ветеринари - не кучешките, инженери, стругари, майстори, заварчици, химици, биолози, физици, лингвисти, програмисти, мед. сестри,анестезиолози, педиатри, земеделци, животновъди.Вие 30 г. разрушихте важни макроикономически отрасли, а сега се вайкате.Кой ще ви работи за 500 1500 лв заплата - ми никой?Дори внесените ще избягат.Ама вкарвайте втечнен газ от САЩ, безумни сте - НАРОДЪТ ПЛАЩА.РОБОтодателите да изкарат 20 хиляди с/у майките -наглеци.Така стават революциите!

33

65

преди 5 години

Ама какво ще си играете да режете-направо го премахнете.И после седнете и чакайте деца.

32

Майка

преди 5 години

Нека задължат бизнесът да подпомага майките с осигуряване на забавачки за децата, тогава може да се върнем по-рано на работа.

31

Anonimen

преди 5 години

Като гледате от Европа къде са ни Европейските заплати

30

Махленска седянка

преди 5 години

Ей, пак бизнесът ви е виновен. Работодателите си гледат работата и не гласуват закони, а и никой не ги пита. Нали, ако депутатите гладуват директни мерки за многодетните безработни, веднага ще ги обвинят в дискриминация на етноса. Сърдете се на Евросъюза, не пустите чорбаджии - изедници.

29

Некъф

преди 5 години

"Дългото майчинство!"Колко отвратително дебелооки сте господа бизнесмени! Желаем ви всичко най лошо и скорошен фалит!С уважение: Вашите роби

28

Анонимен

преди 5 години

Дъщеря ми е набор 85.Тогава майчинството беше 2 г.платено и 1 неплатено (по желание).И за да се вземе майчинство,бяха нужни 7 дни стаж (ако не се лъжа,все пак минаха 33г.)Еееех, хубави години бяха!!!!

27

Teo

преди 5 години

Ами направо го спрете! От родилния дом - на работа! Бебето - на бабите. Която не ще - един камшик и ако и той не помогне - с ритници до офиса. Ще ми раждат тия! От къде-накъде! И хич да не сте си помислили за емиграция! България е най-добрата държава, цар Боки каза, че му трябвали 500 000. Няма - десет пъти по толкова ще му дадем - на хляб и вода ще карат и на минимална заплата. От къде ще ги вкараме не знам, ама няма значение. Боже ... до къде я докарахме, Боже ... ?!?

26

Браво, браво!

преди 5 години

Притеснете още повече жените, които имат образование и професия!И без това повечето от тях са струпани в големите градове, където има работа, но няма достатъчно места в детските ясли и градини.В замяна на това дайте още бонуси на неграмотните малолетни етноски, които раждат като на конвейр.Браво!

25

Fool

преди 5 години

Вместо да се чудят как да отрежат най-високо платените кадри и майките, що милите ни политици, синдикати и работодатели не вземат да помислят как да интегрират брачедите. Защо пък не вземат да ни дадат статистика, колко пари отиват за тях за помощи, здраве, ток, вода изобщо колко му излиза на гражданина издръжката на социалния тъмен тумор. Или тази статистика е неудобство за всички партии, социални, синдикати и т.н.

24

Ментаки

преди 5 години

О, колко чудно - робите отказват да раждат още роби. Що така бе, 80 процентните?

23

Анонимен

преди 5 години

В нормалните страни 1 член на семейството да работи и може да го издържа :) Ако не - социал, моциал и все някак избутват 5-10 години.А тука и двамата родители се смилат от работа, бабите и дядовците 'помагат' и пак не успяват да се свържат двата края...Така че "бизнеса", като почне да плаща като на запад и социала като стане подобен на този от запад, тогава да го мислят колко било дълго майчинството...

22

strar woman

преди 5 години

ДА ДА 6 МЕСЕЦА ЗА ТИЯ *** СТИГА ИМ МЪРЗЕЛАНИ КАТО РОДИ И ПОЧВА ДА ВИСИ ПО КАФЕТАТА А БАЛАМИТЕ БАЧКАТ ЗА НЕЯ

21

гого

преди 5 години

до 20 скрий се бе цър.вул

20

Анонимен

преди 5 години

Кои жени имат прави на 2-рат година? Тези които са работили преди това. Следователно са внасяли осигуровки, техните мъже също са внасяли. Те ще се върнат на работа, не се притеснявайте, независимо дали след 12, 18 или 24 месеца. Ще продължат да работят и да плащат осигуровки. Отговорете ми, какво ще правите с онези самотни майки на по 4-5 деца, които не ги вълнува втората година майчинство, не плащат нищо и получават в пъти повече от мизерните 380 лева, 20 дни платен отпуск и 35 лева детски?

19

Анонимен

преди 5 години

Заплатите ви били криви - зейнали сте широко срещу заплатите, а вас за нещо изобщо бива ли ви? Заварчик, електротехник, механик и прочие? Някой от селските форумни "писатели" - бива ли го изобщо за нещо, след като е зейнал с огромната си беззъба паст срещу всичко, което очевидно не е по крадливия и мързелив маниер на тошовизма?"Е, друго си беше едно време, я зимах триж по-голема заплата от инджинеро..."Добре е, че такива като вас отдавна са извън релсите, престанете да мърсите децата си!

18

Анонимен

преди 5 години

Ама Добрин Иванов е изпълнителен директор, Той крадне за да има семейството му. Затова говори така. Смешни сте.... работа има и винаги ще има.