9

Анонимен

преди 5 години

Лъжат, за да има бизнес с скъпи заместители на фреона. Повишената активност на слънцето, в момента, е тази която дава тези 3%. И тази активност, я усещаме с промяната на метеорологичното време. И процеса тепърва започва.

8

Един турчин

преди 5 години

Може би не знаеш,че най-вреден за озоновия слой е студът,а не хлорофлуоровъглеродите.И те допринасят,но не са главната причина.В Южния полюс е по-студено отколкото в Северния и именно там в Антарктика е по-голяма озоновата дупка.

7

Анонимен

преди 5 години

Можеш ли да поясниш?Защо е фейк?НАСА винаги е защитавала вижданията на действащият президент. Тръмп е доказан радетел за "източване" на природните ресурси и най- вече добива на въглища, които изключително много замрасяват природата.Нищо че полярните шапки се смалява, нищо че се наблюдават все повече природни бедствия, ние ще гледаме въглищата на Тръмп. Тръмп - след мен и потоп!

6

Един турчин

преди 5 години

Можеш ли да поясниш?Защо е фейк?

5

Анонимен

преди 5 години

Ето това е чудесна новина,която би трябвало да е най-четена!И слънцето е бяло, но НАСА се опитва да ни втълпи, че е ту жълто, ту червено...

4

Анонимен

преди 5 години

Ето това е чудесна новина,която би трябвало да е най-четена!Щеше да бъде чудесна, ако не беше льжа! На всички е ясно НАСА кого обслужва и защо го прави. Тази новина е за заблуда на масите, за притъпяване бдителността им. Все повече катаклизми, все повече бедствия, а те си пускат фейковете, спретват локални военни конфликти, а в природата действат железни закони и най-накрая ще се възстанови баланса.

3

Един турчин

преди 5 години

Ето това е чудесна новина,която би трябвало да е най-четена!

2

Victimized

преди 5 години

И ако световните супер сили не бяха тествали ядрени взривове като ненормални можеше въобще да не се бяха отворили....

1

Анонимен

преди 5 години

Най-после добра новина