7

Анонимен

преди 5 години

"Квараталите трябва да са с къщи с дворове по 1-2 декара на къща и да си садят плодни дръвчета и зеленина."Това на теория е чудесно, а като пръснеш един град в каре 70 на 70 километра как ще осъществяваш комуникациите - транспорт, ток, вода? Безумно скъпо е, неефективно е, народа ще си прекарва половината ден в мотане назад-напред, което според мен е доста повече стрес.

6

Дедо

преди 5 години

Точно на Колю рецептата е най-добрата за всичко! Къркайте и да не ви дреме за нищо! Точно на това разчитат ония ***, дето сме ги избрали да ни клатят ежедневно.

5

Анонимен

преди 5 години

Кроншпан ще изсекат всички гори в българия до 5 години,тов е сигурно.

4

Колю Джибрата

преди 5 години

Може!!Аз в градината си имам гъста растителност от сини сливи!!Продуктите на тази растителност след като ферментират и дестилират помагат много за стреса!Всяка вечер се лекувам!Днес като чух ,че гражданската може да стане 1000лв и за малко да получа инфаркт....добре ,че взех бързо 3 големи дози сливомицин иначе пиши ме мрел!

3

Анонимен

преди 5 години

Може,ако спрете да изсичате горите!Когато се изсечат дърветата,земата маса се свлича и остават голи чукари и скали и един гол голям Х.у.,вместо планина и дивеч.

2

Анонимен

преди 5 години

Това е вярно,природата успокоява и въздухът е по-чист,някога възрастните са изпращали хората преживяли стрес в природата до някоя река,да наблюдават реката и така дни наред,докато им мине.Ако и храната е био и здравословна,още по-добре.Квараталите трябва да са с къщи с дворове по 1-2 декара на къща и да си садят плодни дръвчета и зеленина.

1

Анонимен

преди 5 години

Многото богатство водело до побъркване.Като крадат заедно не са се побъркали