24

Симо

преди 5 години

на филмчето се вижда силно течение което е необичайно за 400м дълбочина, по вероятно са на 40м или най много на 140м за кратко но това течение е характерно до 100м дълбочина. Костюмите им са странни не са като на водолазите гмуркачи! Това си е фалш отсякъде! има само един начин за такива дълбочини, то е трез "удавяне" с течност която може да се "диша" т.е течност с кислород най вероятно вода наситена с кислород и само така налягането няма да им влияе ако са потопени а не отдвчелени от водата

23

Симо

преди 5 години

Fake, fake, fake !!!колко са велики рашките!!!аз тренирам гмиркане без бутилки, фрее-дайвинг, и дори и на 4м болят ушите, слизал сям до 7м за кратко, майсторите слизат до 116 или даже до 126, freе daiving, Алексей Молчанов и Уйлям Трубрижд, и двямата с монофин, с бутилки са слизали до малко над 200м дълбочина Диинс Блу Хол на Бахамите после изкачването трае часове а налягането даже при 100м е смазващо а за 200м не ми се говори, и сега на базата на фактите дали е истина че рашките са били на400

22

бай ганю

преди 5 години

така е тренират да вадят потъващи свои съдове с изтекъл срок на годност,за екипажите не им дреме ще ги заместят с друг вова и друг миша

21

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

они утонули? не можаха да спасят екипажа на курск от една локва место, ама тука пъчиме ...

20

Анонимен

преди 5 години

Руските часовници са най-бързите часовници!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17КАТ РУСИЯ ВТОРА НЯМА ТЪЙ ВЕЛИКА НА СВЕТА! - ИВАН ВАЗОВО, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! ИВАН ВАЗОВ

18

Анонимен

преди 5 години

Лоша работа за сороските тролчета - ще има мрачно настроение на следващия гей-парад !

17

TT

преди 5 години

Поредната партенка на тема "колко са велики руснаците"... Първо 416 м.дълбочина не е никакъв рекорд.Второ -като са толкова голяма работа рашаните,защо пак викат холандски водолази да вадят потъналия само на 40 метра сух док???

16

Diver

преди 5 години

Няма лошо, не е невъзможно..но ще си откарат 2-3 седмици в декомпресионна камера.Който не знае какво прави декомпресионната камера и колко е голяма- справки чичо Гугъл.

15

Анонимен

преди 5 години

Аз сьм виждал бьлгари да се спускат до дьното на марианската падина сьс шнорхел

14

Анонимен

преди 5 години

То и софииските *** пна сорос могат да достигнат до дъното на морето с помоща на "бетонни обувки"

13

антиджендар

преди 5 години

До 12 Анонимен Усеща се от тебе един такъв нежен, нежен гендър полъх и неприятен мириз на истамбулска конвенция...

12

11

преди 5 години

Не се пеняви бе хекемина! Ама евала ти прайм, разбрал си къде живея. В къщи освен някой друг хранителен продукт, амермакалатура няма.

11

12 и 11

преди 5 години

Не ви ли е ясно, че данъците и таксите в РБ също зависят от цената на горивата, а не от управляващият елит??? Новата година дойде по-рано в РБ. ПО амер образец.

10

Анонимен

преди 5 години

Тея са изпуснали някоя каса водка във водата иначе няма причина да се гмуркат толкова дълбоко

9

Анонимен

преди 5 години

Ха хааа....на руснаците не им ли е ясно че стават за смях с тия глупости.

8

Доктор

преди 5 години

До пакЗаминавай за Мацква, тарикатче......говедари били, а търсиш техните продукти, децата т учат и живеят там, а не в мацква...ти и тези като тебе сте жалки родоотстъпници.

7

7ми Ано

преди 5 години

Ти технократ ли си или техноПЪН. Най-мязаш на айти специалист завършил по времето на безкрайния преход.

6

пак

преди 5 години

инфестация от *** през отходната канализация. Защо сте толкова злобни? За просперитета или за това, че ви удариха по тънките джобчета по новогодишному. Ама злобни за едно постижение. Ако бяха говедарите щяхте да пълните бузки с морска вода и да правите фонтанчета от радост.

5

Анонимен

преди 5 години

Слабаци! Нашите нали на скоро се спускаха на 2000м в Черно Море заради някакъв кораб...