8

отврът

преди 5 години

Навремето Бил освободи от данък междурасовото п*рнo за да спечели тъмнокожите които традиционно преди това гласуваха по принцип за републиканците.Сега Хиларито може да пусне някои по-лични снимки за да плени тъмнокожите си избиратели.

7

Анонимен

преди 5 години

Абе спомням си преди 2г. пак изкараха тая *** да пропагандира надлъж и нашир, как всичко що е демократско е за ядене...и май накрая някой друг се смя последен :)))) Той и затова Тръмп стана президент, щото тия социалистически добичета са по-елементарни и от едноклетъчна амеба...!!

6

булгар-евро

преди 5 години

МОКАСИНА ПО НИЩО НЕ СЕ ОТЛИЧАВА ОТ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯ "RED NECK". Най-ентусиазирания почитател на Трътльо живееш в къща на колелца.

5

Факт

преди 5 години

Вижте хората,които се събират на митингите на Тръмп и тия на демократите!Определено има голяма,очебийна разлика!И не е в полза на демократите!

4

Мда

преди 5 години

До АнонименМислех че е напълно очевидно-не го ли забелязваш?Со.рос държи демократите,а Ротшилд-републиканците.Тръмп бе издигнат за кандидат именно по настояване на Ротшилд.През юни 2016г Тръмп се среща с група влиятелни ев.реи,които явно го одобряват и веднага след това конкурентите му се отказват от вътрешнопартийната надпревара,дори и тия с добри шансове!Това естествено научихме чак след встъпването в длъжност.Любопитен факт-Со.рос е нежелан в Израел!Едва ли е случайно.

3

Анонимен

преди 5 години

И кой лагер на кого е?

2

Мда

преди 5 години

Всъщност битката е между два ев.рейски лагера-тоя на Со.рос и съответно на Ротшилд.Естествено гоите страдат от цялата работа,всичко е на техен гръб.По-принцип Ротшилдови имат по-голям финансов ресурс,но отровата на Со.рос се е просмукала навсякъде,а и демографията е в негова полза-белите намаляват!То не че съм фен на Ротшилд(опазил Бог!),ама той поне залага на белите,за разлика от Со.рос.

1

Как

преди 5 години

Мислите?Кой е по силен,слонът или магарето?То само с инат не става!