6

Анонимен

преди 5 години

Тва е много добра идея но за град на Марс например или Луната.Може би ще построят нещо такова след 40-50г.Може би Титан също е подходящ за град особено с добра изолация.

5

Анонимен

преди 5 години

Зелен град е къщи не по-високи сгради от 3-4 етажа с широки градини около тях и двор(градина) към всяка сграда,училище,болница,детска градина,супермаркет, пазар,аптеки,кметство,полицейско и банков клон.А промишлеността да е извън града,минимум 5 километра.И да се спазват строго всички екологични норми.

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя наистина е бил откачен,да строи в центъра на града атомна електоцентрала и да затваря града в купол,където хората могат да издушат при някой инцидент,пълно ку-ку!Само такива откачалки ни сервират,няма ли нещо по-стойностно?Зелен град може да се заправи,ако се опазва природата и водата,ако се рециклира и почиства,ако все повече хората ползват собствени енергийни източници и собствен ток.

3

пътник

преди 5 години

Кравари и екологично чисти градове арабин и свинско на баирям. Джесика ....Ама само как им пасва на всички футуристи 1983 г, сигура са се клецали един друг по тия години .

2

ined

преди 5 години

За всичко са виновни активистите

1

Анонимен

преди 5 години

60 години може и да е имало такива идеи. Сега обаче САЩ нямат пари за купони за храна на бедните американци, какво остава екологично чисти градове да финансира, те градовете им все повече се превръщат в миризливи гета пълни с бездомници и безработни.