48

Анонимен

преди 5 години

Още Херодот,5 в.пр.Христа е писал,че траките(чиито издънки сме ние),които са населявали целият сегашен Балкански п-в,са най-многобройни след индийците и могат да владеят света,ако не бяха толкова разединени!!!Това сме и сега и кой знае,докога,а можеше да имаме една обща обединена държава,но за радост на съседните народи,сме си спретнали едно въодушевляващо ги разединение,явно прочуто по цял свят!!!Затова и ние и другите се топим и изчезваме.Само приелите исляма се множат и ще ни завладеят!

47

Анонимен

преди 5 години

ДО до 65,е хубаво де,аз какво написах,СРАВНЯВАМ БВП НА БЪЛГАРИЯ И СЪРБИЯ за да им "плюнем"в устата,как не сте разбрала.Тяхното отношение към нас идва от това,те били "победители"а ние "победени"и ето аз написах какъв е резултата 100 години по-късно.България ги изпревари и не могат да го преглътнат.Като четете мислете.Иначе да всички се радват че са се отделили от Югославия с едно изключение-БЮРМ.За съжаление.

46

Безродник

преди 5 години

Точно защото българите нямат мозък сега граничат само с някогашни български територии. Освен това са най-бедната страна в Европа. А гърците може да са всякакви, но се наживяха през студената война, докато българите се редяха за банани и тоалетна хартия, ходеха по манифестации и денонощно зубреха цитати на Ленин и Маркс.

45

Анонимен

преди 5 години

През Балканските войни България няма западни и източни съюзници ама докато се бие с османлиите гърци и сърби си делват 90% от областта Македония та чак сърбите заграбват и безспорната зона ,айде да си имаме уважението.Сърбите поне се бият при Одрин трябва да се признае с българите против османлиите.През това време ония северноафриканците си взимат колкото си искат от Македония.Вземете пък се ограмотете вече какво ни причиниха"православните братя".

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Айде стига глупости. не ме интересува БВП на Сърбия. По - скоро ме интересува сръбския манталитет. Щастлива съм че не съм се родила в Сърбия, че не се покрих с този срам. И съм сигурна че не съм само аз. Всичко, което успя да се отдели от Югославия мисли същото.

43

Анонимен

преди 5 години

Обиждали се на цига/нин-българин,ох имаме една българска поговорка -да ме ритне турчин с подкован ботуш да преглътна,ама да ме ритне циг/анин със съдран цър/ул как ли пък да си трая.Тая поговорка се е родила точно по време на Балканските и Първа световна война,е такова пък е отношението на българите към както са ги нарекли-сърболяци,гърчуля и мамалигари.Не сме им останали длъжни.Не дай Боже ама пак не бийме им останали длъжни затова айде ресто у шуму да гледаш свинье.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Виж какво Скрий се. Нямам намерение да водя урок по история. Аз нямам нужда. Но ти явно имаш. Ти си от тези които нямат спирка и аз с такива работа нямам. Особено с такива които не си падат на гърба, непременно държащи да ти доказват нещо с цената на всичко.Може би точно такива бяха онези, които избиваха хора без да им мигне окото. И те вероятно си мислеха че това което вършат е справедливо. Да ама не. Вие сами се показахте какви сте. Тъй че върви ми се доказвай другаде.

41

Анонимен

преди 5 години

Да се съюзиш със страна, която иска да води война срещу цял свят... два пъти, защото ти обещавала незнам си какво при победа. Това говори за ниско ай кю. Българите нямат мозък - историята го доказва, настоящето също.

40

Анонимен

преди 5 години

Лапаха,лапаха и въпреки това 100 години по-късно-Сърбия 77,474кв,км площ и 41млрда долара БВП!България 110,994кв.км площ и 61млрда долара БВП,Гърция с изкуствен стандарт и полека,лека нещата си идват на място,ако не след нас,до нас ако не сега,след някоя и друга година.Виж власите яко захлебват и сега мижавата Влахия-Румъния 233000кв,км площ и унгарците са възпитани хора макар и големи шовинисти.Невероятно но общо взето с гърчолята се разбираме макар и с едно на ум,те са си коварни.

39

Анонимен

преди 5 години

Българите стават за войници ДА,но не ставали за дипломати,хм категорично НЕ Е ИСТИНА!Българите просто се съюзяват с Германия която им обещава справедливост,България граничи с рядко нагли народи-гърци и сърби,не са турците точно гърци и сърби.На гърба на българите гърчолята си учетворяват територията след Първата световна война и преди това Балканските.Сърбите на гърба на унгарци и българи и наивните хървати радетели за южнославянска федерация с помоща на Франция и Британия си отимаха СЪРБОСЛАВИЯ

38

Безродник

преди 5 години

Българите стават за войни, но нямат мозък. Дипломацията им винаги е била пълна трагедия. Да водиш война със Сърбия, Гърция, Турция и Румъния (втора балканска война) и да очакваш позитивни резултати, говори за ай кю на зелена ***. Или да обявиш война на САЩ и Великобритания в края на ВСВ, колкото да избомбят София... да се смееш ли, да плачеш ли.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53 Ти пък откъде го изчисли този процент? По принцип от германците по - перверзен народ в Европа няма. Така че този бизнес си процъфтява там. И далеч труженичките не са само българки. То тука нашите Метовци знаеш ли колко такива от Факултето изнасят навън? И те се водят българки, представи си. Не обичам когато хората се правят на умници без да са такива.

36

Анонимен

преди 5 години

Мето, щом си от Факултето не си ариец, а цоцоманин. Най-низшата каста на българските индийци. Ама ти си знаеш.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48 бре каква тирада! Ти много знаеш бе ! да земем да те пратим у Сръбско човек да станеш. Що йе сръбско се е юнак - у поле бега у кукя с..е.

34

Анонимен

преди 5 години

80% от проститутките в Германия са българки. За немеца българин е синоним на *биииип*

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44 Аз говоря за Сръбско - българската война. Недей да ми се правиш на интересен. Говоря за съвсем конкретно нещо. И България трябваше да си връща територии които други с помощ отвън й ограбиха А сърбите какво? И въобще не си позволявай да ми държиш такъв тон, ясно ли ти е? Не съм ти никакво момиченце. Както казах, от сърби само това чакай- да ти доказват колко са велики а ти колко си нищожен пред тях. Тая наглост им изяде главата. И честно казано хак им е.

32

Анонимен

преди 5 години

А един много "умен" грък взе участие в тържеството на Крум под формата на чаша. Щото са големи бойци, разбираш ли...

31

Анонимен

преди 5 години

България е най-бедната и смачкана държава. Вечно под нечий чехъл. 2 века под Византийско, 5 века под Османско, 50г. под съветско, а сега под натовско-американско владичество. Обявяваме война на всичките си съседи като пълни ***. Пълно с роми, пълна мизерия. Българите са злобно и глупаво племе. Българките са кочплексарки и пускат лесно на всеки чужденец. Сега разбирате защо е обидна думата "българин" в чужбина.

30

Анонимен

преди 5 години

Е, те сърбите се псуват на Господ и на баща, та какво може да очакваш от тези хора

29

Анонимен

преди 5 години

До Мето от факултетоМето, я си остани у факултето и недей да си подаваш носа отттам. И престани да се наричаш Мето, избери си някое арийско име. Адолф, например. Ама се чудя дали изобщо имаш на хабер за какво става въпрос. Казано е - тя пр....та не ходи по гората, вирее на воля у Факултето.