10

Анонимен

преди 5 години

Целта е ясна - в Европа има свръхпроизводство на пилешко, което заради руските санкции няма къде да бъде пласирано. В допълнение, руснаците имат свръхпроизводство на евтино и качествено пилешко, хранено с евтини и качествени зърнени продукти, които трябва да пласират. И всичко това заради едни санкции, дето не са санкции. И трябва да се убие българския производител по административнби начини.

9

Анонимен

преди 5 години

Някои не искат да си плащат на управляващите, затова ги тормозят със засилен контрол и безброй скъпоструващи проби. Рекетът се върна. Идват избори. Боко планира да управлява монархично и иска да смачка всички в страната.

8

Анонимен

преди 5 години

До Додоизнасяме повече агнешко, говеждо, патешко, пилешко и яйца отколкото внасяме бе баламурник червен.

7

Анонимен

преди 5 години

До ДодоА така, кажи, кажи как замениха козите с бежанци в Странджа!Баба Дора я изгониха от обора и сега там живеят охолно 12 бежанци.Става страшно!

6

неудобен

преди 5 години

Автопаркът на паткарите е достатъчен да изплати външния дълг на България, който е в размер на 33,3973 млрд. евро. Да се чуди човек за какво реват и защо изнудват работниците си и не им плащат.

5

niki

преди 5 години

Мрън, мрън. А как има такъв грип, ако са спазвали предписанията, това не е ясно. Защо в други птицеферми няма?Айде стига моля ви се, аман от тия дето не си регистрират пилетата и после ама що не ми платиха.

4

Анонимен

преди 5 години

АЗ ПТИЧЕ И ПРОИЗВОДНИ НЕ КУПУВАМ! МНОГО Е ВРЕДНО ЗА ЖИВОТА, ОСОБЕНО ЗА ПОДРАСТВАЩАТА МИ ДЪЩЕРЯ. ПЛЕМЕННИЦАТА МИ ООЩЕ ВЪВ 2 РИ КЛАС ПОЧНАХА ДА Й РАСТАТ ГЪРДИТЕ...

3

Шерлок

преди 5 години

Фирма Волекс отглежда птици порода Мюлар. От тях вадят скъп гъши дроб, който реализират предимно за износ. Останалата част от птицата се разфасова и също продава, напр. известното от кулинарните предавания патешко магре.Изключително успешен бизнес.Но...Имат еден проблем - не плащат "ресто" на властимащи. За да ги научат да шарят, периодично им пускат по някой грип и им избиват стадата. Па току виж се сетили, че трябва да се изръсят, ако искат да имат бизнес.

2

Борисов

преди 5 години

Ама като направим хранителен хъб за Африка ще видите вие..... ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ВСЕКИ ДЕН - ГЕРБ

1

Анонимен

преди 5 години

Нищо........ нали кабинета е стабилен!