44

Хе Хе

преди 5 години

Тоя трябва да го закопаят усмихнат до уши в БМВ ту надул яко чалгата. Матриалу в действие.

43

Анонимен

преди 5 години

Нормално за държава в която първия въпрос , като те видяд с "нова" кола е : "Колко вдига?"

42

outlaw

преди 5 години

До До 1Англия

41

човек от народа

преди 5 години

Нека де се гласува в населено място ,ако надвишиш 50 км в час- отнемане на колата,книжката и 2 години затвор. мНого е елементарно и просто,но ще върши добра работа!

40

dk

преди 5 години

питам какво правеха десетина полицаи с мотори до бронзовата къща и си бъбреха гласно та не стояха да проверяват някъде движениетосега по пътищата и градинките толкова рядко се срещат полицаи,а са толкова много на щаткартинката беше много грознае затова нямат авторитетостава само и бради да си пуснат

39

Я па я...!

преди 5 години

По скоро да идва Нинова, че изгинахме ме , еййй.Жената обещава да няма катастрафи.Айде че нямам търпение.

38

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 35 Дърветата не са виновни. Акълааа.

37

Анонимен

преди 5 години

До ИВО78 38Няма Бойко, няма Нинова! Има само БКП макър и завоалирано но в основата същото!

36

Учен съм

преди 5 години

Аз чета всеки ден. Чета не книги а статии пълно с убити сцепени БМВТА на две. Аз съм учен. Но съжалявам нищо не мога да направя. Аз си гледам моя з.дник. Защо да спасявам хората в беда като аз ще умра вместо жертвата. Защо ми е да се занимавам с всичко проблемно. Аз ще избягвам проблемите и ще си живея щастливо. Вие всички други умирайте.

35

ИВО78

преди 5 години

АМАН ОТ НИСКО ПЛАТЕНИ ЧЕРВЕНИ ***,КОИТО ЗАРАБОТВАТ МИЗЕРНИЯ СИ ЗАЛЪК КАТО ИЗПОЛЗВАТ ПО ГРОЗЕН И ВУЛГАРЕН НАЧИН НЕТА И ПЛЮЯТ ПО БОЙКО БОРИСОВ! ВИДЯХТЕ ЛИ СРЕЩАТА НА БАЛКАНИТЕ??!!БОЙКО НЕСЛУЧАЙНО Е ПРЕМИЕРА-СЛЪНЦЕ И ОБЕДИНИТЕЛ НЕ САМО НА НАЦИЯТА НО И НА ЕВРОПА!!

34

спирачка

преди 5 години

До АнонименБойко ти е виновен, дърветата са ти виновни, само ти си най-невинния. Заради такива като теб сме на тоя хал. Освен да дойде Бойко да им е шофьор, че да ги опази. Те като нямат акъл никой не може да ги опази!

33

Ко каза

преди 5 години

Аз не мисля четенето на книги ще оправи това. И държавата е виновна. Чия е държавата ? На Бойко. Чия е София на герб престъпната група. Споко всеки ден става така тук. Утре си ти и аз. Умираме бавно и мъчително както м.трите искат. Както Бойко иска. Както герб , БСП и другите искат. Бг умира роми не умират. Ромия това е бъдещето , бъдещата държавата.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Емигрирам февруари 2019-та, нямам търпение да минава времето и да се махам :)Махай се бе, и дано никога не стъпиш отново в България!

31

Същия

преди 5 години

То селското е в главата...БМВ маняците им обясни че може да карат и бавно...невър...газ щото имам най бързата кола

30

Анонимен

преди 5 години

на селянuте не трябва да им дават коли. Само каруци

29

Мега миньор

преди 5 години

Ние сме най наглите шофьори ...сечем пътя...влизаме в чуждото платно ..редовно завиваме без мигачи ,всякъш съм длъжен да знам къде отиваш бе ганьооо...ще пресичаме няма да пресичаме ха напред не връщам се...нагли нагли бедни и *** селяци...възпитавате си децата ,не да гледате другото ква играчка има и да обещавате по голяма на вашето и то със злоба...

28

Анонимен

преди 5 години

На тези плащащите да се издава документ максимално за РК1 и нищо по-нагоре !Повярват ли че могат да летят и са безсмъртни - жална ни майка...

27

Анонимен

преди 5 години

-"Асане, ти знака STOP не видя ли"?-"Гусин' полицай аз англииски не разбира"

26

Анонимен

преди 5 години

До помните ли 26Всички помним но явно ти не си от тези които помнят! Много жалко е да си герберастки ***, не можеш да извадиш един аргумент в защота на казаното от тебе но пък получаваш 20 ст на пост с които не можеш и едно кафе да пиеш

25

Анонимен

преди 5 години

За какво му е книжка? И така може да трепе хора!!!