9

помислих

преди 5 години

да не е от влаковете

8

Анонимен

преди 5 години

Малиии ако така хващаха и тея дето крадът милиони - цена нямаше да имаме!!!И не се пише "извършил множество престъпления", а РЕЦИДИВИСТ. Да познаваме ли от кои е?

7

Така е

преди 5 години

За кокошка няма прошка.

6

Анонимен

преди 5 години

А пък по времето на Имбаргото в Югославия,някои хора които днес са дори в Парламента,източиха 200 Влакови композиции от Нефтохима.-....... И кво ??? ...... Мииии ....НИЩО ! 200 литра са 10 туби,с толкова и до Нова Година не можеш да изкараш с нафтовото кюмбе ! Ай бегайте се скрийте някъде.Какво ни занимавате с хора чудещи се как да оцелеят.....За Милиони .....За Кокошка.....!

5

акули

преди 5 години

източиха милиони не ги хванаха,с дребни риби се хвалят

4

ваню хокинг

преди 5 години

човека си е набрал малко нафта голяма работа,скоро всички ще сме принудени да крадем гориво кой от къде намери. Много по-виновен е някой дето кара с 100 в населено място-това е убиец и трябва смъртна присъда!

3

Анонимен

преди 5 години

Ако не паднат цените на дизела все повече камиони ще останат с пресъхнали резервоари.

2

Мано

преди 5 години

Е,най после хванаха най голямият крадец в БГ.200 л. нафта.Милиони откраднаха някои хора,но този е в ареста.Пълен майтап е вече тази наша мила Родина.

1

Анонимен

преди 5 години

А крадливите ченгенца, дето ги снимаха месеци наред как разнасят тубите с горивото което крадат, като котка котенцата си, вече са възстановени на хранилката. Така че този човечец да не се притеснява, ако не друго може да стане полицай, има нужната подготовка.