76

Шелемберг СС

преди 5 години

Комунизма е правилният строй,капитала е упадък,кой каквото ще да ми говори

75

Дон Карнаж

преди 5 години

Едно време си имаше Евроденс, техно и качествена ъндъграунд музика който иска да си говори за носталгия и т.н *** знаете че си беше така айде, айде

74

МАРИАНА

преди 5 години

НЯМА КОМУНИЗЪМ ,НЯМА КАПИТАЛИЗЪМ-ВСИЧКО Е ИДИЙОТИЗЪМ.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТЕ ИСКАТ НИЕ ДА СМЕ-БЕДНИ ,УНИЗЕНИ,ОБЕЗЛИЧЕНИ,СТЪПКАНИ,ГЛАДНИ,ОПРОСТЕЛИ,ХОРА БЕЗ ДУШИ.ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗРЕЛИЩА И ПО-МАЛКО ХЛЯБ.ИМАШ САМО ПРАВОТО ДА СИ БЕДЕН КОЛКОТО ИСКАШ.БАВНО И СИГУРНО НИ УБИВАТ.А НЕ МОЖЕ ДА СИ БЕДЕН И ЗДРАВ.И НЯМА ИЗМЪКВАНЕ.................ЗАЩОТО ИЗМЪКВАНЕТО СТАВА С.....ПАРИ

73

ДА СПРЕМ

преди 5 години

ГЛОБАЛНИЯ ПАКТ ЗА МИГРАЦИЯ, за да няма носталгия след 10 години по днешното време !!Да последваме примера на АВСТРИЯ, ДАНИЯ, САЩ, УНГАРИЯ, ХЪРВАТСКА, ПОЛША, ЧЕХИЯ, АВСТРАЛИЯ... ще стават всеки ден повече, а ние само мъмрим по форумите.

72

;

преди 5 години

До SharkС дневната ми надница мога да си купя 4 кг сирене на цена 15 лв. за кг независимо какъв вид е. Ама не ми трябват 4 кг сирене всеки ден, затова си купувам и други неща.

71

Shark

преди 5 години

До 73. А ти сега, с дневната си надница можеш ли да купиш 3-4 кила овче сирене. Наясно ли си колко струва 1 кг овче сирене??? Ама истинско, не с палми и *** в него.

70

Анонимен

преди 5 години

Абе наблюдател, не виждаш ли от статията, че хората си искат тази беднотия от преди, а не настоящето богатство сега !

69

Наблюдател

преди 5 години

До петко 69:С дребни пари, а и с още по-дребен акъл...За един ден работа се изкарваше колкото за 3 ракии в кръчмата или за 2 бутилки гроздова каменарка от магазина... Или за 3-4 кила овче сирене.. И това ако не беше беднотия какво ще да е?

68

Анонимен

преди 5 години

Знам,че западногерманците си ревяха с носталгия за марката и миналото,а източноевропейците и източногерманците с умиление и носталгия си спомняха социализма,искайки да се върне обратно.

67

Стамат

преди 5 години

Фондация "Бертелсман" е точно толкова независима, колкото "Бертелсберг" или "Бертелскранц"!

66

А бе

преди 5 години

Не по Миналото,а по миналата Младост

65

петко

преди 5 години

Страхотно беше през 80-те години в Бг. С дребни пари се чувствахме хора и имахме самочувствие като нормални хора. Тогава по морето беше тихо и спокойно,евтино и рускините умираха за Българи без значение на статуса. Сега ако не си бандит и далавераджия ходиш с наведена глава по улиците и никой за човек те няма. Честита ни "демокрация" вече 30 години...

64

20г

преди 5 години

След 20г ще си мечтаем за сегашното време, тогава Европа ще се е напълнила с черни и забрадки. Градовете ще са потънали в мръсотия, но на всеки ъгъл ще има дюнер. Еххх добре че няма да съм жив.

63

Анонимен

преди 5 години

благодарение на мигрантите си отидоха сигурността,спокойствието,уютната и характерна обстановка на известните туристически места в европа,чиято самобитност се създаваше от местните жители и техните традиции.Сега на повечето места е като в ориента,можеш да срещнеш от добродетелни хора до най-долните ***,а тези последните развалят всичко.При нас при соца, циканите бяха незабележими а сега навсякъде създават несигурност и показват магарията си.Един развален плод,разваля всичките в купата.

62

Анонимен

преди 5 години

Аз изпитвам носталгия по 2013-2014 - Орешарски беше на власт, по-лесно се намираше работа, имаше културен подем (Дивна, Михаела Филева, Богомил, Рафи и др. имаха по-стойностни песни от Дара, Гери-Никол, Папи Ханс и подобни герберски ***).

61

Анонимен

преди 5 години

Носталгия... И аз изпитвам носталгия по тесните дупета на съученичките си. Живота върви в една посока. В посока на нарастване на задниците. Безвъзвратно и безугледно...

60

STOP

преди 5 години

Global Compact for Migration ! Now !!!

59

Анонимен

преди 5 години

Мечтая си за врвмето, когато Черноморието ни беше символ на романтика. Отиваш в някакво селце и е тихо и спокойно. Няма мутри, няма гадости, няма форсирани коли по улиците! Не е застроено е огромни бетонени хотели. Даже да навмеш стая в къща беше яко. Морето беше чисто. Помня Лозенец преди демокрасито! Беше идилия! Сега е отврат!

58

Анонимен

преди 5 години

В Полша и сега е безплатно висшето. Но им липсват времената на Ниса и кучето Ръф (Reksio).

57

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 57Освен да си спомня с Добро за комунизма-нямаше никъде комунизъм.имаше мека форма на държавен капитализъм - социализъм.комунизма е преди всичко и на първо място - свобода и равенство на хората, отсъствие на експлоатация на човек от човека!Комунизма е преди всичко - стремеж към свобода, а то със нея идва и равенството! Сега всички са роби, вкл роби са и тези, които се имат за робовладелци, но те си въобразяват, че свободни, но не са!