29

marquise

преди 5 години

Както в САЩ няма ***, а афроамериканци, то у нас има не ***/роми/, а азиатцобългари. Нима не знаете, че родина на този етнос има азиатски произход? Не си навличайте гнева на г-н Кънев от БХК.

28

Пародия на държава

преди 5 години

Следващият път стрелба на месо. Ченгесарите вече са пародия и са свалили гащите да правят *** на самозабравилите се брааатчеди. В САЩ щяха да са с по 2 кила по тежки от куршуми. Време е и при нас да се разреши носенето на авоматично оръжие. И без това Ме Е Ре то е въоръжило всички луди с пищови и тапии за охранители.

27

До 21

преди 5 години

Демек само роми са останали в България ами кажи тъй де то вие за американци ли се имате и вие сте същата напаст българите та и по бетери

26

Наблюдател

преди 5 години

Поне кажете, че са 20-то поколение индийски хулигани.

25

Maria

преди 5 години

Ne samo gi biyat,ami o4akvame i da po4nat da gi e...vat,ta da razberat s kuhite asi glavi, 4e sa vlast i tryabva da izvadyat pistoleta i na meso v glavata na vseki huligan. Toya s byrzoto proizvodstvo, 6te polu4i administrativno nakazanie i sled kato izleze 6te ubie stareca. Za6to v zatvora da go hranime, napravo kur6um v glavata na debila. Takiva *** na myasto e ubival,a na6ite 4engeta si igrayats tyah...

24

Бившо ченге

преди 5 години

Едно време ги спуквахме от бой в кауша такива

23

Цвента Ц

преди 5 години

Нашите "полицаи" са смешковци.

22

Уса

преди 5 години

Поздрави от Флорида, още ли ви бивт ченгетата? Смях

21

Бай ви Тодор

преди 5 години

В банановата република имате банани и тоалетна хартия - наслаждаваите им се !

20

Анонимен

преди 5 години

Смъъъърт! Ако не властта, то народа ще раздава за такива!

19

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

18

rushi.gonamushi

преди 5 години

В Белене ВЕДНАГА!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

14 това са роми , там само такива останаха.

16

Анонимен

преди 5 години

Март месец ме зове Терминал 2 бай бай ***

15

Анонимен

преди 5 години

До Нещо подобноТрябваше веднага да викнеш КАТ. Заслепявайки шофьорите, могат да предизвикат катастрофи с фатален изход.Относно това как биха купили къщата ти, след като са бедни - те си имат схема, която прилагат дори в София. Правят живота на съседа невъзможен и купуват имота му на безценица. Не го ли продаде, ще го съсипят до степен да не може да се обитава.Затова помисли дали да не платиш на здрави момчета, които да предприемат педагогически мерки.

14

\m/

преди 5 години

Дали ги размазват от бой в районното подобни отворковци?Дано, дано да го смилат!

13

ДС

преди 5 години

Закона трябва да бъде променен. Полицаят трябда да може да вади оръжие и да стреля.

12

до 10

преди 5 години

Има доста убити полицаи, но проблемът е, че законът не го позволява, не че полицаите не искат. Но извади ли някой полицай оръжие и го използва, после му разкатават фамилията, защото законите ни са такива. Аз самият съм за това полицаите да използват оръжието си, когато това е наложително. Иначе престъпниците просто знаят за това и се възползват.

11

Анонимен

преди 5 години

Значи ромите са си роми, а когато българите вършат безобразия вече не са българи, а само хулигани...

10

Анонимен

преди 5 години

Никой няма респект от погребалните агенти. С тази униформа са точно такива. Едно че униформите им са тъ.пи и второ че закона не им позволява да раздават кютек. Ако ги кютекират ще ги осъдят за надвишаване на правомощията и ще им фръкнат пагоните. Така респект не се създава и държава не се пази. Ако на Милиционер по онова недоносено време му се напаравеха на отворени щяха вече да са погребани. Но при демони-крацията работи разстурацията.