8

!!!

преди 5 години

Каква гнусна *** се е насъбрала да дава акъли отдолу, ей!!! Не правете тва, ми онова. Това ли имате да кажете бе нихилисти такива! Искате филмчета за протобългарите кромобългарите и други измишльотини, а филми за достойните ни герои, които ги има и в чуждите учебници не щете! Ако бяхте чели и слушали видеото щяхте да разберете защо е избран този период от историята и че това е продължение на друга поредица бе лольовци! Ай сиктир от необразовани уранготани, които се мислят за умни че и пишат!!!!

7

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

авторите на фрази като "братоубийствената сръбско българска война" и "руските военни инструктори по време на съединението", ще ни учат за българските пълководци. немам търпение.

6

Анонимен

преди 5 години

До 5Докато във ВСВ загинаха над 12 000 български пълководци и войници срещу хитлеристка Германия, ти и продажните русофили издигнахме паметници на руския Альоша и погребахте България под многобройни съветски паметници !

5

Анонимен

преди 5 години

На никой не му пука за вашите пълководци, загубили три войни подред.

4

Анонимен

преди 5 години

Успоредно с популяризирането на българските пълководци, да се въведе награждаване с медал Троянски конник за русофили - предатели на българската държава !Като такива предлагам:1 Г. Димитров (посмъртно)2 Т. Живков (посмъртно)3 В. Сидеров4 .....

3

Анонимен

преди 5 години

Браво на инициаторите !Крайно време е Българската История да се очисти от натрапените ни от русофилите пълководци !

2

Анонимен

преди 5 години

Абе майка му стара защо тез патрЕоти говорят само за този период? Защо никой не говори за бунта на Константин и Фружин? Защо никой не говори за героите преди падането под Османско? Аман с тези Ботев, Левски и тн вече станаха клишета!

1

Анонимен

преди 5 години

С Рачо Петров, мистър Корумпак ли ще започваме! По същата телевизия гостът на Росен Петров обяви, че по време на ПСВ е изнесъл 28 вагона канабис! За далавери с оръжейни доставки в началото на века да не говорим! Абе, къде изчезнаха Мартина и двете момчета! Няма ги в телевизията!???