18

колко странно

преди 5 години

Най-успелият ни футболист Хр.Стоичков е и най-глупавият...

17

млад фут

преди 5 години

Зависи от главата аз моята си я бия постоянно но тя само ме плюе.

16

Анонимен

преди 5 години

Е то да биеш тая топка с глава не е шега. Който иска да пробва, но не е желателно, да посрещне топката с глава изритана от вратарското поле - директно от въздуха, без да е тупнала първо на земята. Направо си почки в комоцио.

15

Анонимен

преди 5 години

"Mозъчни увреждания при млади футболисти?"---Ами, да! Жив пример у нас Банкянският Боко. Като малък е "ритал мачлета" с глава (краката са му пречели) и е получил такова нещо.И сега още си му личи. Ама, той сам си казва, че като малък е бил "дете с увреждания" :)

14

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости.... Сигурно е "по-добре" вместо да тренира футбол или някакъв друг "увреждащ" главата спорт, детето да стои по няколко часа пред компа, плей стейшъна, да скитосва улиците, да пуши, да стои обездвижено и т.н. Защо "изследователите" не сравнят едно "увредено" трениращо дете и едно "неувредено", стоящо по цял ден пред екрана и тъпчещо се със сандвичи....

13

Анонимен

преди 5 години

До zapoznatТрябва да мисли независимо дали играе футбол или сокър. Без да мисли всеки може ако го уредят в националния - ще рита и ще тича пък каквото стане.

12

Анонимен

преди 5 години

До ПЕНАТАНа мен ми е чудно как в малка държава като България има толкава отбори и то почти без публика. Даже финала на бг първенство се гледа само от най-запалените.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Американския футбол е футбол, защото топката е един фут и има топка.Европейския се нарича сокър. В България сме разменили понятията.

10

Вълнаро

преди 5 години

Не съм съгласен да се сложат всички футболисти под определението "nрост". Масовката наистина е зле, но има и читави. Един футболист по-*** ли е от една шивачка например? Той си вади хляба с краката, тя с ръцете.

9

zapoznat

преди 5 години

Това си е бонус.На футболист мозък не му трябва иначе почва много да мисли. А почне ли да мисли...

8

Сандо

преди 5 години

при толкова много мозачни клетки голяма работа че умират няколко хиляди които футболистите така или инче не ползват.докато ходят и могат да дъвчат дъвка едновременнно всичко е наред

7

ицо стоичков

преди 5 години

на футболистите мозъка им служи за уред за равновесие...хехе

6

ПЕНАТА

преди 5 години

Страна, в която дори посредствени футболисти, ритнитопковци печелят по 3-4000 хилки на месец, а учители и лекари по 800-1000 лева е ненормална, обречена страна...

5

bluesky1

преди 5 години

Футболистите нямат мозък, камо ли да имат мозъчни увреждания....хахахаха...и боксьорите, каратистите и те....муахахаха

4

PR

преди 5 години

Колеги, не стреляйте по пианиста, той толкова си може. Интересно Цветелин като е превеждал дали му е щукнало "колко пък контакта глава в глав да има във футбола"?

3

Анонимен

преди 5 години

те от къде да знаят :)

2

izrodsym

преди 5 години

Поне да бяха уточнили, че става въпрос за американски футбол и да сменят картинката на новината!

1

Анонимен

преди 5 години

Че то какъв футболист ще е ако няма мозъчни увреждания????