102

Анонимен

преди 5 години

Е как да има на Север като тези 300 км. за 7 години са ремонтирани 300 пъти. само в БГ се строи за 24 000 000 на км. в Германия се строи за по-малко, но пък за сметка на това у нас се ремонтира повече.

101

Истината

преди 5 години

Никой не иска да си разбива колата по магистралите на тиквата. Знае само да краде.

100

Мистър Сенко

преди 5 години

Парите за магистрали и пътища се крадат! Знае се от кого, знае се как. После се инвестират в Ес-класи, плеймейтки и екскурзии в чужбина. Отсечката между Стара Загора и Пловдив е нагъната като врата на "бащицата" Винету. На още 5-6 места има ограничение от 90км/ч., а куките дебнат зад мостовете и на паркингите за почивка. Трябват и около 6-7 милиона, за да се изградят ЛЕД-информационни табла около София, Ихтиман и други. Но там трудно ще се открадне! За северна България... там работата е трагедия

99

Iceblast88

преди 5 години

Бай Тиквонии нищо не е построил! Къде ги видяхте тия магистрали бе? Това което той нарича магистрала е по отвратително дори от черен път прекаран от диви прасета (родата на Свинетзила). А това, че в Северна България нищо не се прави е ясно на всички. Севера е само за да го дерат с данъци. Да се отделяме вече на Княжество България със столица В. Търново и да оставим шопите на Румелия. Да си ги взимат и да си ги хрантутят те! Един път Русе-В. Търново вече 50г. се прави и още е на ниво 0!

98

Анонимен

преди 5 години

Пътища за хората... Даже знаем имената на хората.

97

Лапам

преди 5 години

Някой минавал ли е по тези "магистрали" че на 2рия месец все едно си на кораб

96

от СИ Б-я

преди 5 години

В СИ България вече няма нужда от друга магистрала, защото не останаха хора в района и НЯМА да се върнат. Само два града все още са над 100000души, даже областните са останали 25-30хилядни. Русе,Добрич и Шумен са добре свързани с Варна и можем да ползваме летище Отопени. Ако има за какво да ходя в София-на самолета и хоп за 1 час . А индустрия няма да дойде, защото няма кой да работи, даже много брат'чеди ги няма вече, а селата само турските са по-живи в лудогорието, другото е леш...

95

Брат Вурст

преди 5 години

Адолф Хитлер с лопата в ръка, около него са строени войници. Един от тях е приготвил фотоапарат за да увековечи фюрера по време на първата копка на следващата отсечка...По онова време този популярен мотив се разпространява из целия Райх. Особено там, където се изграждат малки отсечки от т.нар. "райхсаутобан". Първите копки и откриването на нови отсечки тогава се отбелязват с празнични церемонии, а рязането на ленти почти се е превърнало в ежедневие.

94

Брат Вурст

преди 5 години

Заглавието трябва да е: "вестник Труд, отново прави cвиpka на Борисов. Той е слънце, той е бог, ТОЙ е строител на съвременна България Алилуя.

93

Голям праз

преди 5 години

Я да видим, как шайката на Боко се готви за нов грабеж. Милиард и сто милиона за две платна с дължина 23 километра.

92

Анонимен

преди 5 години

А па комундерите 400км.за четириийсеипет гОдин,требе да се засрамите дрогаре а вие като единаци виете.море вийте,вийте.

91

успокойте се

преди 5 години

Сега *** като сграбчи властта, всички българи ще се гордеят с неща с които никой не би се гордял.Ще направи минималната заплата 10 хилки. И най-добре ще се чустват онези които работят зад граница. Няма да остане жена в детеродна възраст.България ще закрие врати и *** ще тържествуват.

90

Цървул

преди 5 години

Пожелавам на Столицата девет кръга магистрали по 300 км!А за баланс, на родното ми село - едно малко метро,едни малки ел.автобуси и едни малки заплатки от 3 бона!Тогава,съм ви ..... и Софията!!!

89

Българин

преди 5 години

Бойко кото напрай един проход,като "Витиня" и за 6 мандата!Елате ми се обадете ! 300км магистрали пф пф пф пф пф

88

Centurion

преди 5 години

Цялото пътно строителство се ръководи от идеята за кражбата!Обектите които се построени са чист брак и не биха могли да бъдат пуснати в експлоатация ,в една нормална Държава примерно Австрия,или Германия! Това е визитната картичка на фирма ГЕРБ!!! С това са известни и това ще оставят след себе си-руини!!!

87

СССР

преди 5 години

Да строим живота нов ! Комунистически похвати - прах в очите на народа и парите в джоба !

86

Анонимен

преди 5 години

То магистрали убаво, но хората не живеят все около магистрали! Какво я боли кака Пена от Долно уйново след като по-далеч от обласния град не е ходила и не защото няма пари а защото няма път до там! Тези магистрали са построени заради транзитно преминаващите гастарбайтери!

85

Грую

преди 5 години

Мдаа може и повече да са. Официално два пъти откриват ремонта на отсечката Чирпан-Симеоновград, като ги сборуват ето ти едни 150км пътища "за хората".

84

Bez ime

преди 5 години

Dran dran 300km nekachestveni paticha

83

Анонимен

преди 5 години

От къде 300 км магистрали ???? И колко от тези километри са започнати от пълна нула ,от отчуждаване на терени до асфалт..отделно ,че нашата магистрала не е добра постоянно е на вълни и е тясна повече ми прилича на полу-магистрала...отделно много лошо се работи ,някак си се отбива номера---някой ще каже, ама те все пак направиха нещо ,при подробен анализ от къде идват парите и как са похарчени ,може да се окаже ,че това е бил единствения начин за бързо натрупване на пари в едни сметки...