141

Боян

преди 5 години

Трябва да я има тази зона без нея всичко е хаус и скандали не може да се намери място от трошки и складове спрени на парк места... Трябва да се вземат мерки

140

филма гепи

преди 5 години

ЦГМ е център за градско гепене не им дреме да за регулация и мръсен въздух а за неотчетните кинти . за сведение били на загуба??????

139

До Анонимен 134

преди 5 години

Обществено обсъждане по софийски: И да ревете, и да скачате, и да се тръшкате все ни е тая. Ние сме решили това и това да се случи тук и сега и вие каквото й да кажете нямате властта да го промените! Ей така протича т.н. обществено обсъждане. Да не говорим, че някъде го има само на документи. Истината е в референдума. Но управляващите ги е страх от резултатите.

138

Анонимен

преди 5 години

Какви деца учели в Младост бе? Луди ли сте

137

Анонимен

преди 5 години

Децата ни учат в Младост, а ние живеем в Люлин, защо ли...?

136

До ozzzi

преди 5 години

Щото около ВМА няма блокове по 16 етажа, дори всеки да е със стикер пак няма места, и друго, ако махнеш пазара, там няма какво да генерира натоварване през деня за парко места, проблема е вечер, там няма нито офиси, нито болница..., зоната направена до 19.30 ч. е просто начин за взимане на пари, другото което е че направиха зона междублокивите пространства, котето абсурдно, там нито е разграфено, нито зимата може да влезе снегорин

135

Ozzy

преди 5 години

Интересно ми е защо протестират. Живея в района на ВМА, където от 1.11 също е зелена зона. Вече е спокойно и е супер. Живущите има къде да паркираме. Няма нищо общо с лудницата преди седмица. Платената зона за паркиране създава удобство за живеещите, при това на сравнително ниска цена.

134

Истината

преди 5 години

Истината е, че след 1989 година, паркоместата в София намаляха значително в застроените райони преди 1989-та. В някои квартали, като Младост, намаляха почти двойно заради новото строителство върху съществуващите паркинги. Въпреки това, все още има достатъчно паркоместа за колите в София, но е крайно време да се строят паркинги, за което общината "не се сеща".

133

Истината

преди 5 години

Истианата е, че в София "трошките" са малко. Средната възраст на колите е около 11 години и са добре поддържани, т.е. много далеч от понятието трошки. Разбира се, че когато се налага едно семейство ще има повече от една кола, имат ги за да си вършат работа с тях. Колата не е лукс, а е необходимост, което за България важи от 70-те години на миналия век.

132

Истината

преди 5 години

По света вместо да се паркира по градинки и тротоари, тези градинки и тротоари са направени на паркоместа и е съвсем естествено да глобяват за паркиране извън тях. Всеки може да се убеди в това, като се поразходи със стриит вю в някои градове в ЕС.

131

Истината

преди 5 години

По света, вкл. и в големите градове, има безплатно паркиране, има и платено. В София няма паркоместа заради действията на кметове и общинари, а паркирането става платено навсякъде.

130

Анонимен

преди 5 години

Питам живущите там- имаше ли обществени обсъждания по темата? Имаше. Съгласни ли бяха всички, които отидоха? Да. Бяхте ли НА МЯСТО, КОГАТО ТОВА СЕ КОМЕНТИРАШЕ И СЕ ВЗЕ РЕШЕНИЕ??? Не. Защото нищо не ви интересува. Всичко при вас е след дъжд- качулка. Да сте били, да сте взели отношение. Плюете на ляво на дясно държавата, а отношение никакво не взимате, когато имате шанс затова. Край, свърши се- съкварталците решиха- зона ще има. Трързо ЗА зелена зона в цяла София- както е по нормалните градове.

129

Край

преди 5 години

Държавите които харесвате в големите градове НЯМА безплатно паркиране. Даже и в държавите дето си мислите че са по-назад от нас също няма.2/3 от Берлинчани нямат кола не щото им е скъпо да си купят, а щото им е скъпо да я имат.

128

Край

преди 5 години

Не се заблуждавайте че в Истанбул някой допуска кола да се паркира на тротоар/градинка/площадка. Това нещо го има само в България и това е от див популизъм.

127

стлочанин

преди 5 години

По 3-4 трошки държат с данък 15 лв, и мрънкат че няма места. Ами така ще е, колкото и паркинга да направят все ще има недоволни. Искаме като Европа, ама мислим като анадола, че и по-зле.

126

Край

преди 5 години

Ако за нещо трябва да протестират бедните това е че Фандъкова ги излъга че за колите им има място в София, като допусна да се катерят по тротоари и градинки. Бедните дадоха по 2-3 хил. лева за бракувани коли от Италия и сега реват че няма къде да ги дяват.Законните места за паркиране в София са 2пъти по-малко от колите в града.Местата повече няма да станат - колите трябва да намалея.

125

Анонимен

преди 5 години

За какво имаш нотариален акт? За улицата ли? За 100 лева на година да стои автомобила на 4х2 метра улична площ е доста евтино. Платените паркоместа и гаражи излизат доста по-скъпо.

124

Ха, ха...

преди 5 години

Всяко ново паркомясто в "зелена зона" - нов пирон в ковчега на ОПГ"герб"...!!!Дааа...!!!

123

Софийска баница

преди 5 години

До От Зона Б-18Ами като имате две коли ще плащате, бе. Даже 300 лв. е безумно малко, ама нали все се правите на бедни и гладни, та затова таксите са ниски. Ако не ви изнася да плащате, продайте си колите. Притежаването на автомобил не е задължително. А калта, в която паркирате, сте си я направили, тези които живеете в квартала. Не е дошла Фандъкова да ви разкалва.

122

Анонимен

преди 5 години

Защо на Козяк се забрани паркирането след като се въведе зелена зона?! Ами много ясно, идеята е да се събират пари, но да не се облекчава по никакъв начин паркирането в квартала!