13

ЕленА

преди 5 години

За Тези, на които още не им е яВна Причината за Присъствието ми на Страниците на Тази Електронна Медия - ВЕСТник само ще кажа, че Изпълнявам Клетва и Обещание, което съм ДАЛА "ОтВъд". ПоВече не ми е ПозволенО..

12

до 13 от МаЖ дал ЕНА

преди 5 години

АЗ съм Аз, който първо е много Просветляван, докато стигне до това, което пОвествува. Иначе си прав - двете нули имат огромно значение за АналИзите ЗА Езотериците. Не Убивайте Вестоносецът. Запетайките и точките и използването на "Аз Буки Те", Зависи само от Вас.

11

МаГдалЕна

преди 5 години

Бележка на Авторът на пост 11:Число на Слънцето - 999Число на Звярът, което е число на Човек - 666Който има УМ ще го разбере.,.Буквата, която пречи за разбирането на УМ-ът е "Х". Когато имът разбере "Н" ще разбере и "Х". :)

10

Анонимен

преди 5 години

Ще направя малко литературно-приказно-митологично отклонение. Еленът е животно посветено на Слънцето, а Кошутата е неговата "съпруга". Сега кажете, че изтребването на Кошути и Елени не Е Престъпление от най-голяма Величина. Този, който се подиграва с Добротата на Силата се превръща в Звяр и се третира като Звяр. Вещите в езотеричната и окултната "материя", които надявам се има сред читателите на Вестник Днес.бг ще разберат какво е написаНО.

9

до 9

преди 5 години

Въпросът е защо се прилага Двоен Стандарт във Всичко, което касае Всички. Разберете, че пред Бога (да нарека така Законите на Вселената) няма по-малко мило и повече мило Същество. Докога ще се Страдаме взаимно, заради Индивиди, на които им липсва елементарна СъВест, но затова пък имат Его по-голямо от БалкАНА?

8

Тук

преди 5 години

ще се впрегне голям ресурс за издирване на бракониери, които ако са стреляли с гладкоцевно или незаконно нарезно оръжие, ще ги хванат за шлифера, а оня кмета на Созопол, доказан бракониер остана без последици!

7

До

преди 5 години

Изгърбич Задвратян Що бе? По хасковско така ли е?

6

Анонимен

преди 5 години

Всички ареали, където има застрашени и ценни видове за локална, регионална и глобална Екосистеми трябва да се обявят за Защитени Зони или Резервати и да се изковат Адекватни Закони за Опазването им от Посегателства. Природните Богатства са на Всички, а не само на отделни Печелбари с ловни пушки и резачки. Не искате някой да ви казва какво е "на запад", но поне си сверете часовниците с една Германия и ще видите колко сте далеч от Истината за това какво е Човечност.

5

привет от Германия

преди 5 години

Ако ги заловят ще им дадат по-високи присъди от тези на убийците на хора !В България човешкият живот нищо не струва , животните са по-ценни от хората !

4

Анонимен

преди 5 години

Ubiizi dolni

3

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

обществена тайна е, че авджиите гърмят по всичко що мърда, в това число горски, алпинисти и стубленската духова музика. към тях спокойно се добавят военни и милиционери- действащи и пенсионирани. а по медиите едни бракониери едни мафии... читалищна работа

2

Анонимен

преди 5 години

Преди някъде 2 години разбиха цял "бракониерски картел", който отстрелвал благородни елени в Габровският Балкан и после обработвал месото за продажба на "кебапчийници", а рогата за трофеи на някоя "чорбаджийска"вила. В моментът на залавяне на извършителите на местопрестъплението са открити 3 трупа на благородни елени, а колко са разфасовани през времето преди залвянето въпрос с повишена трудност. Безсъвестни бракониери и дървосекачи да се наказват като Убийци на Природата - това Решението.

1

Анонимен

преди 5 години

Останки от кошути. Странна работа, но явно зависи от региона. Например в Созополско кошутите падат директно в пикапа на кмета и той ни чул, ни видял, ни осъден.