21

batmario

преди 5 години

...общата картина за цените се изкривявала..Направо пръсна работата...Ако България беше на 3 морета направо не ми се мисли за каква картина щеше да става въпрос...На Ван Гог брат му...

20

Анонимен

преди 5 години

Потин събира денги за поредна война

19

Анонимен

преди 5 години

Най грозното е че завода е до Бургас и ни тровят яко .В Бургас трябва да е безплатно горивото!ако ли не да си принесат някъде другаде отровния завод!това е истинския проблем,и ние гражданите трябва да си търсим правата защото наши деца се разболяват!

18

Анонимен

преди 5 години

До ijeifАз не защитавам картелите. Не съм зареждал гориво от 3 седмици, защото не си карам колата без причина, както правите повечето хора.

17

ijeif

преди 5 години

аз си работя и тук и съм си добре но такива като теб които защитават картелите понеже са им слуги са ми смешни...или викаш в Словения с 2млн. население прави огромен оборот че не фалират там

16

Анонимен

преди 5 години

До ijeifАми отивай в Словения да бачкаш за 700 евро. Никой не те държи насила тук.

15

;

преди 5 години

Ако спрете да ходите до кафето и до бакалията с кола, ще видите, че цените на горивата не са чак толкова високи.

14

ijeif

преди 5 години

ОКцените са международни навсякъде били такива защо тогава заплатите на хората работещи на бензиностанциите са различни?защо в България заплата им е 500лв а в Словения 700 евро????

13

шофер

преди 5 години

когато нефтът беше много над 100 долара, цените бяха същите.Сега нефтът е много под 100 долара а цените са пак съЩите...Слочаеност....

12

ONGYLA

преди 5 години

При цена на петрола 120$ за барел цената на бензина беше 2.40-2.60лв. Сега цената е 70$ за барел бензина пак е 2.40-2.60лв. Нещо става :) А по-интересното е че цели две години при по-евтин бензн цените на превозите не ги намалиха.

11

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей

10

шматка

преди 5 години

ХехеИма бензиностанции които от дълго време са на загуба но продължават да работят(на загуба:))защото ако затворят хората няма да има къде да зареждат.Ееееее съвсем ни боядисахте.Кой ги издържа тези бензиностанции.Я шефа им веднага да взема Нобелова награда за човечност

9

;

преди 5 години

Цените се определят от международни фактори, а не от разни *** и андрешковци с 25-годишни таралясници.

8

-

преди 5 години

В БГ цена - качество - под всякаква критика. Скъпи горива , качеството изключително ниско. Четеш заглавието - НА ЮГ, евтино, къде е това евтино, че не го виждам.

7

Анонимен

преди 5 години

Логиката е следната, когато няма потребление, вдигаме цените за да докараме оборота, а когато няма потребление вдигаме цените, защото има високо потребление. ОСТАВКА! Съсипахте държавата! Мизерници мръсни!

6

.....

преди 5 години

Лъжат отново.Когато се качи на борсата вееднага го отразяват на следващия ден а когато намалее казват че е от партидите и не свалят веднага.Правят си каквото си искат .Нека да им стоят празни бензиностанциите на Лукойл .За толкова години само маниполират цените и една стотинка данъци не е платил нефтохима винаги е на загуба .Единствения вв света на загуба ,че и некачествено гориво само ни пробутват.

5

Анонимен

преди 5 години

Щото на север народът е много "богат", има много чужди инвестиции, заплатите са много големи, затова на север цените са по- високи, нали?!Държавата е майка за Юга и мащеха за Севера.10год. Северна България е игнорирана.Всичко отива за Сф, Пловдив и Бургас.Айде сега герберските *** да цъкат минусите. Яко са активирани от сутринта.

4

DextersLab

преди 5 години

Тъй като обемът на въглеводородните горива силно се влияе от температурата на околната среда, би трябвало да се продават на килограм, а не на литър, особено на дребно.Обаче тогава ...

3

Елемаг

преди 5 години

пак пишете през главата си.Икономическата мантра за конкуренцията в България просто я няма.Там където са наблъскани големите вериги,няма конкуренция ,а открит картел.Отидете в произволен областен град и ще видите .че всички големи вериги продават с разлика 1-2 ст.Конкуренция ,като викат.Пълни глупости.Изобщо цялата статия не отговаря на българската действителност.Но в ограничените символи,няма как да го напиша всичко.Ех,тия правешки пусти хотелчета...

2

Анонимен

преди 5 години

най - големия проблем не са цените на горива, а смешни ниската цена на ресурса ТРУД. от идва усещането за високи цени на горива. Но по тази тема и дума не се обелва, нали така драги ми джурналя и т. нар. протестиращи срещу високите цени на горивата!