25

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е виновен за всичко. Те иначе Американците са миролюбиви, морални и интелигентни люде. Преди Тръмп нито са воювали, нито са крали от цял свят, нито са имали проблеми с расизмът и т.н. Ако не бяха избрали Тръмп, сега направо щяха да са цъфнали от благополучие и световно уважение.

24

Анонимен

преди 5 години

Тръмп казва, че ордите имигранти водят да високи нива на престъпност, натоварват социалнита система, водят до икономическа разруха, показва докозателства, води дебат, а хипи-гейчета го цензурират или веднага му лепват етикет на расист, нацист, женомразец, хомофоб и т.н. Обаче американците на *** женчовци, като нас европейците и не се връзват на тези леви деградантски простотии и републиканците пак ще спечелят, за ужаст на всички кухи ***.

23

До 46

преди 5 години

Платена кампания за промиване на мозъци, класически обществен инженеринг, повтаряне на една и съща глупост, докато тя те се приеме за безусловна истина. Човек ако поне малко мозък веднага вижда колко смешни са всички обвинения спрямо Тръмп, колко тенденциознно пишат конкретни медии, собственост на конкретни личности, с конкретни интереси. Тръмп бил казал, че чернокожа лява либералка, щяла да доведе един щат, до разруха и хаос, и хоп веднага го обвиняват в расизъм - защо не е ясно.

22

Анонимен

преди 5 години

Някой вярва ли на тези фейкнюзове - Гардиън, Дойче зеле, СиЕнЕн, Бибиси. Лъжат повече от нашите медии през комунизма

21

Анонимен

преди 5 години

Тази статия си личи от 100 км, че е финансирана... Абсолютен срам за този, който я е публикувал.

20

Анонимен

преди 5 години

За гражданска война трябват трупове на цветнокожи деца. За бели никой няма да си мръдне пръста, защото бялото население е по-интелигентно и не се очаква да прави размирици. И полицията по-лесно ще ги бие, медиите няма да го отразят...

19

Анонимен

преди 5 години

До ШибиРиби @16Ха ха ха. Тия ви мокри сънища ги слушаме почти всеки ден, вече две години. Ще ги длушаме още 6 години. Дерзайте:)Само левендури ходят при Бащицата ви да поркат водка.

18

тъп военен

преди 5 години

Наистина *** коментари, тролчета явно не сте били в казармата, защото не забелязвате основното от снимката - Перукане, без шапка чест не се отдава!!! *** е и нашия бариераджия, тоя дето е пазил сикаджийте да пукат по цели нощи у кръчмата на ст.Славия, хубавата кръчма където гръмнаха бай миле, и той не знае как се отдава чест, но е цял "генерал" - халал да ви е!!!

17

Кравар.Рейнджърс

преди 5 години

*** много пишете за пробити долари бе-на тези простотии вече нико не се вързва. На краварите там още си мислаят че света се върти около тях. американски палячовци годината е 2018 и вече нищо не зависи от вас. Жалка картина стте...

16

Скитник до 7

преди 5 години

Като всички останали и ти имаш мнение и............това е всичко!?

15

яздещ муле в тайгата

преди 5 години

Много пишете за денги бе -- тея простотии вървят на мужиците там още са в 45 година..жалка картина сте ...

14

Ха!

преди 5 години

Какво може да се промени - Социалистически Американски Щати !? Пак е САЩ...

13

Скапаняк

преди 5 години

Самолетите не спират да сипят отрови, а бонаците да си мислят, че това са пухкави облаци.Отровата е сладка и пухкава, точно както перуката на Тръмп.Лека вечер.

12

Американ

преди 5 години

До Анонимен 7:Злобна завист те разболява, ще вземе да те гътне някоя дамла, пък нямаш стотинки. за доктор, внимавай !

11

Дон Карнаж

преди 5 години

Хаха решава се дали днесбг дневник капитал и т.н западни и източни вестникари ще ядат или няма да ядат. Ако демократите спечелят ще ядат, това вече го знаем със сигурност

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Ха-ха......поздрави..........НАЙ-АДЕКВАТНИЯ КОМЕНТАР!!! Но най-смешно ми става, когато си спомня че имаше един такъв виц: Само в краварията не може да има "цветна революция", защото там няма *** обор (пардон, посолство)!!! Ха-ха-ха.......като гледам, МАЙ ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ ДА Е ВИЦ, А ЩЕ СИ СТАНЕ ИСТИНА ТОВА ЗА РЕВОЛЮЦИЯТА!!! Знаете ли, ВЕЧЕ само децата не виждат, че краварията е на прага на гражданска война!!!

9

Кръстьо

преди 5 години

До Анонимен 7Да изчакаме до утре ...

8

Доналд Тръмп

преди 5 години

Нито един точен и верен коментар. Масова некомпетентност сред коментиращите.

7

Анонимен

преди 5 години

САЩ били демокрация? Смях! Съжелявам, но не сме 1980г., кому залъгвате в ерата на интернет? САЩ е най-недемократичната, най-расистката, най-военнолюбивата, най-деградиралата нация за която мога да се сетя. Америка не е демокрация, тя е управлявана от корпорации, банки и други кукловоди. Дядката-клоун в Белия дом диша точно толкова, колкото му позволят.

6

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да правят, с каквито и глупости да се занимават, както и да се мъчат, каквито и дивотии да измислят - все са жалки. Путин е Господарят на Планетата.