287

Бита Карта

преди 5 години

Е България драги ми страхливи мишоци и трайчовци!!! Ако това се случи в дурга страна ще има бой на почивки и от граждани и от полиция!!! Тука е разграден двор, бият, изнасилват, крадат, убиват и едно голямо НИЩО!!! Насреща им народа вдига рамене и Мука като кротък *** да не станело по-лошо и те тва е....и така си отиваме като катър без история! Като полицията не върши нищо, да се сформират отряди и да се почва, а не само уж големите бг мъжаги да се репчат само на жени, деца и дърти баби!!!

286

Мюмюн

преди 5 години

Селяни простии... не е до това че умрелите няма да станат да изядат храната. Всичко се свежда до това че възпитаваме тия *** че могат да си берат каквото и където искат: тухли, желязо, стари хора, гробове, горите, та да стигнем до нивите, овошките, зеленчуците. Затова ще ядете гръцки пъпеши, македонски ябълки, турски домати, сръбски боб. Шото там бият ( и убиват ), селяни прости!

285

ДП

преди 5 години

Не ги оправдавам ромите по никакъв начин-много е грозно това което правят, но началото на проблема е че се оставя храна и то не само на Задушница, а при всяко ходене за преливане на гробищата.Що за религия имаме?!? Живея от 20г извън България и такова чудо тук не съм виждал-купища храна върху гробовете, кому е нужно въобще?? Гробищата тук са добре поддържани, с окосена трева, без огради около гробовете, няма такива неща като 3 дена после 9 дена после 40 и т.н

284

Анонимен

преди 5 години

Точно това е идеята - за упокой на мъртвите да хапнат живите. Нека се наядат хората, да са живи и здрави. ПП. Журналята-лешояди нагнетяват напрежение - надяват се да се избием, а те, като едни истински лешояди да гледат сеир и да хапнат ***.

283

Анонимен

преди 5 години

Не слагам всички под един знаменател, но повечето са готованци и затова са гладни. Чува се откраднали кокошки, овце, коне, крави?! А чували ли сте хванал се да отглежда?! Чува се обрали нива, лозе ... А да сте чули хванал се да обработва нива, лозе, плодови дръвчета?! И после оправдания ... гладни... и хайде да оберем на готово чуждото, че по-лесно.

282

Iceblast88

преди 5 години

До FrigorificosbandeiraГоспожице, отидете на лекар. Не сте сама в главата си, важно е за вас и околните!ПП: нищо не ти се разбира след първите 5-6 думи.

281

Frigorificosbandeira

преди 5 години

До Iceblast88-Да работят ама да им се плаща и извъредни часове и работа на рпазниците и паги екстра!А ти тежка карма имате цялото семейство да знаеш единствения начин да се отървеш от нея е 15 000 Евро знаеш на кой да ги дадеш телефона го имаш!!!!!!!!!!!!

280

Анонимен

преди 5 години

До ivailoДа, по-добре е.

279

Анонимен

преди 5 години

До до 80%Под моя сорт предполагам визирате човек, който се осигурява на реалната си нетна заплата от 2000 лева и който всеки месец внася 500 лева обратно в държавната хазна. Вие в кое отношение сте по-добър от мен?

278

Iceblast88

преди 5 години

До ivailoПо добре да нахраня кучетата и котките с храната, отколкото никому непотребни ***! Кучетата поне лаят като видят *** да обикалят, котките поне ловят мишки и тн. А какво точно полезно вършат ***? Пък и като искаш да вземеш храна която хората дават за Бог да прости, то поне благодари, а не да я грабнеш и да хукнеш да бягаш като крадец! Въпроса не е да им се даде милостиня, а да ги накараме най накрая да станат човеци - да работят, а не само да ревът и да искат!

277

NB!

преди 5 години

държавна поръчка за насъскване на една група срещу друга - цензура - вестникарски заглавия.....Защо изтрихте, цензурирахте мнение, в което по-горе казаните думи са в изречение, толкова точно ли е доловен духът на цензуриране?

276

до 80%

преди 5 години

Само че тези в парламента които не се насищат са от твоя сорт.

275

ivailo

преди 5 години

Ми то храната на Задушница е затова - да се нахранят нуждаещите се, и заради раздадената от близките на покойника милостиня- Бог успокоява душата му. По-добре ли е гарваните и песовете да я ядат и разнасят насам-натам...

274

Анонимен

преди 5 години

До NB!*** отидете до Швеция да видите колко са се адаптирали, бай *** философ.

273

Анонимен

преди 5 години

До NB!Не, факт е, че не се адаптират, къде ги четете тия глупости.

272

80%

преди 5 години

До 284Ма те и в парламента все се нуждаят, затова не спират да си взимат. *** нали само който се нуждае си взима та всичко е наред.

271

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Или като са толкова гладни кво ги спира да си отглеждат плодове и зеленчуци в градините пред гнусните им къщи. Става въпрос за буквално стотинки, които те имат. Колко струва пакет семена? Колко усилие ще ти отнеме да ги боднеш в дупка в земята. Аре стига лицемерие.

270

Анонимен

преди 5 години

Еййй.. жалки сте,за какво ги оставяте тогава,дай на живите за Бог да прости,по хубаво да загние и да замирише ли,значи се нуждаят щом го вземат,какво по благословено от това да нахраниш нуждаещ се.

269

Анонимен

преди 5 години

Само мързеливец и неудачник оправдава мързелът с лека ръка.

268

Iceblast88

преди 5 години

До всички които се скъсват да оправдават ромите:1. Като немогат да ги хранят толкова деца защо ги правят?2. Като са гладни защо не са се хванали на работа?3. Като искат, защо не допринасят с нещо за обществото? Най простия вариант, всяко от тях да застане, да изчисти някой гроб, да проправи пътека и ви гарантирам, че хората не само храна, а и пари ще им дадат! Нека 1 път да свършат нещо полезно преди да реват и да взимат. Всичко на този свят трябва да се заслужи!