12

Анонимен

преди 5 години

Взимате си Audi AllRoad или Volvo XC70, карате умерено и забравяте за проблема. Няма човек който може да замени компютър с AWD система като бързина и точност на реакцийте.

11

Сп??нс до финландеца

преди 5 години

Принципно си прав , от завой се излиза с газ, НО за целта трябва да си влязъл с правилната скорост, нещо което никой не се сеща докато не вземе да "изправя" завоя и тогава е късно.

10

Анонимен

преди 5 години

Автомобилизмът ми е страст от малък. Ходил съм на много курсове за състезателни пилоти, включително за рали-пилот във Финландия. В масовия случай- газта е тази, която те спасява при загуба на контрол. Човек се паникьосва и натиска спирачките- огромна грешка. В скандинавските страни има следният тест на шофьорските курсове. Пускат те в заледен кръг с даден диаметър и с изключени системи за стабилност ти блокират задните колела. Минаваш теста, ако авомобилът ти не излезе от кръга. Веселба е.

9

Анонимен

преди 5 години

До СандоДнеска караш с 200, утре те карат с 20.

8

JJ

преди 5 години

То всяка сутрин в София и неделя из републиканските пътища са си екстремно каране...

7

Сандо

преди 5 години

газ, газ и само газ!

6

До 5

преди 5 години

Твърдението ти принципно е вярно, но се научи да пишеш грамотно. В противен случай попадаш в категорията, която споменаваш, демек "каруцари".

5

Анонимен

преди 5 години

От 40 години съм на пътя денонощно и нямам нито едно произшествие. Бог да ме пази че при тези дрогирани и пияни селя.ндури не се знае кой ще ми изкочи на пътя. Автомобил се кара със сиво вещество което липсва при много от каруцарите. Те си мислят че автомобил се кара с краката което води до катастрофи. Всекидневно вижадам малоу.мни с мощни автомобили които си мислят че са безсмъртни. Но свършват в гробищ.ата.

4

притеснен овладатор

преди 5 години

Последно, че не разбрах, пътя ли ще овладяваме, или колата!?

3

Анонимен

преди 5 години

https://facebook/gergi1997/videos/1220394851449620/В екстремни ситуации се спира за да премине кортежа на бойко!Дори да карате линейка на сирени и от вас зависят човешки животи! Винаги спирайте пред Баце и баведете глава в дълбок поклон!

2

....

преди 5 години

Карайте бавно, защото пътната инфраструктура създава предпоставки за ПТП на всеки 15 метра.

1

жоро

преди 5 години

Карайте по-бавно. Това е молба от цяла България.