120

Анонимен

преди 5 години

До катинската гораНе е само катинската гора, има още изтрепани поляци, главно военни. Това е отмъщениеза 60000 загинали пленени руснаци. Извергите-кавалеристи на маршалека Пилсудскьего са тренирали сеч със саби върху живи пленници! А после, гонейки немците от Полша, Руснаците са дали 600000 убити! Сега бидлото купува на немците "Леопарди", тъй де, през ВСВ са пращали конница срещу немските танкове.

119

Анонимен

преди 5 години

За две години назад Русия я заградиха отвсякъде.Турците им свалиха военен самолет,в Египет пътнически,Израел наскоро още един военен с 12 войници.Убиха им посланика в Турция,самолета с военния хор катастрофира.Убиха президента на Осетия и на Донецк.Опитаха и молдовския.Украйна вече им е враг,и църквата им се отцепи от РПЦ.В Средна Азия премахват кирилицата.Според мен Путин много ловко играе срещу Русия и съдейства на враговете й.Затова е необяснимо отстъпчив и толерантен.Или е много слаб и страх

118

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са пъзльовци,по-точно Путин.Само отстъпва,накрая ше му влязат у тях.Само назад дава

117

Анонимен

преди 5 години

Не зная дали си давате сметка, колко струва една военна база.

116

катинската гора

преди 5 години

Поляците знаят какви хубави хора са руснаците и колко воини и как са трепани от тях и с право се въоръжават и то с правилните оръжия --само така ,фандък за Путин -не.

115

Анонимен

преди 5 години

Една ядрена над москва и да си става пак на блато .

114

Изхода е ясен

преди 5 години

Мишките Русия и Беларус срещу котараците Полша и САЩ.

113

шум в ухото

преди 5 години

До Анонимен със увреден мозък."Полският Крал е царувал в Москва, но московски цар не е царувал в Полша !"РОВНО ВС НАОБОРОТ.

112

Анонимен

преди 5 години

Рехгън трябваше да избърше сибирската империйка от лицето на земята , но се смили над алкохилиците . Следващият Рейгън няма да допусне тази грешка .

111

Анонимен

преди 5 години

Какво става, бе?Янките монтираха ракети на всеки километър, пропуснали са само Южния полюс. И никой не реве.Лукашенко казал, че Русия и тя ще монтира ракети в Беларус /още не се монтирани/ и започна рев до небесата. От напъване получиха диария. Айде по-спокойно. Като раздадат памперсите да риват, че без памперси много ще се оклепат.

110

Анонимен

преди 5 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсКакто вървят нещата май скоро ще ти разкъсат матката,***! Използването на Маркс и Енгелс за ник доказват вроден *** и пълна духовна тъпота.

109

Анонимен

преди 5 години

До 115В книжките пише, че Московията е монголски загатнат в Покрайнините на Киевска Рус от която открадва Владимирската икона, от Новгород - градската камбана и от Смоленск (Литва) - Смолянската камбана, а Иван Грозни твърдял, че е пряк потомък на римския император Октавиан Август !

108

Боби

преди 5 години

До Анонимен 107"Историята на Московията е най-големия Фейк, който няма нищо общо с ИСТОРИЯТА !"Цитати в САЩ учебник по история за средните училища:През август 1945 година СССР обявява война на Япония изпълнявайки съюзническите си задължения. На 6 и 9 са бомбардирани Хирошима и Нагасаки с Ядрени Бомби. На 2 септември 1945 Япония подписва капитулация на боен кораб Мисури пред представители на САЩХайде сега кажете ми от този текст според вас кой е направил ядрените бомбардировки?Феик?

107

Анонимен

преди 5 години

Двама серсеми вярват

106

Боби

преди 5 години

До rr 99"Какъв Авангард-какви 5 лева???"Ехх ЕКСПЕРТИИ това че чувате само западната пропаганда и си мислите че Авангард са картинки жестоко се заблуждавате.1990 година Украйна предаде партия стратегически ракети Р100 на РФ заедно с останалите стратегически въоръженияТези ракети до сега седят в консервацияна тези ракети ще бъдат монтирани модулите "авангард" през 2020(до 2 години)А самите ракети през тяхната десетилетна служба са се доказали като изключително надеждни

105

Анонимен

преди 5 години

До # 141Много си глупав и с бегли познания за миналото.

104

Анонимен

преди 5 години

До # 105Отговорът е в книжките, но нали мразите да четете, пускайте глуповати въпроси по форумите.

103

Анонимен

преди 5 години

Полският Крал е царувал в Москва, но московски цар не е царувал в Полша !

102

Анонимен

преди 5 години

Историята и дреме на самолетоносача за твоето остроумие.

101

Анонимен

преди 5 години

Полски ябълки и картофи ще са мил спомен, както и полската държавност...