14

Д-р.Ескобар хомеопат

преди 5 години

В едно интервю на един френски журналист от 1987 или преди това , а може и след не съм сигурен, Пабло Ескобар казва , че проблема не е в кокаина, а в хората,които го произвеждат и пренасят. Проблема е, че са колумбийци, а не американци :). Та за това, а и не само по-късно го ликвидират. Как се внася толкова наркотик без знанието или негласното разрешение от високо? Няма шанс дори един.

13

Троя

преди 5 години

И как се вкарват 150 т. наркотици без никой да не разбере? Или на границата с Мексико не проверяват за такива. А може би ги товарят директно на American airlines! Аман вече от техния цинизъм и лицемерие!

12

House M.D.

преди 5 години

Откога съществува понятието "закрити врати"? Не беше ли "закрити врата"? Поредният признак за най-отявлена неграмотност.

11

Анонимен

преди 5 години

Наркотиците са забранени, а търсенето им е голямо...резултата е високи цени и огромен интерес към този бизнес, заради големите печалби. Като осъдят дребосъка, веднага ще го заменят...желаещи едва ли липсват. И той е просто бушон, както и Ескобар.Обществена тайна е, че този бизнес се покровителства от най-високо световно политическо ниво с цел пълнене на черни каси и финансиране на секретни проекти, за които не може да се вземат пари от бюджета на държавата.

10

Бойко-Българоубиец

преди 5 години

А Бойко-пласьора на каптагон и амфети, кога?

9

Анонимен

преди 5 години

В САЩ наркобароните се покровителстват от ЦРУ. Този театър е за пред хората. Ще го покрият някъде, както стана с Пабло Ескобар. Черната каса на ЦРУ се пълни именно с пари от наркотици, ако не го знаете.

8

Discovery

преди 5 години

Два пъти го фащали у Мехикото, два пъти бегал... ама у САШШШ, като си там нема лабаво, че ти пръссснат ниското дуппе от присъди ей джуджане!!! Ел Чапо ли си Ел Капо ли си... ни та знам, ама до тука беше... бай да вей и Ел Чапо-то и Паблуто Ескобар са били бруталлно тъппи парчета, ама са имали талант на таррикати

7

Анонимен

преди 5 години

154тона кока???Че то Брендо и Жоро-шопа са прекарали повече кока от този веее:)))

6

Azz-ът

преди 5 години

Като не плащат такса спокойствие, тъй ще е!

5

Анонимен

преди 5 години

Ел Чапо е пичага.

4

Анонимен

преди 5 години

А тоя дето се кръстил н песничка та. Нали имаше една такава раперска, дето викаха Ел Чапо или нещо... ***.

3

Пешо

преди 5 години

И това джудже бе с големи амбиции, но...

2

Анонимен

преди 5 години

Човек на ЦРУ

1

Анонимен

преди 5 години

Оправихме нашата че почнахме тяхната