59

ГЛОБАЛЕН ПАКТ

преди 5 години

Защо България желае да подпише на 11.12. т.н. Глобален Пакт за Миграция, който ще отвари вратата на Европа за милиони мигранти от Африка и Близкия Изток ? Този пакт обрича на бавна смърт Европа. ЗАЩО НЕ СЕ ВОДЯТ ДИСКУСИИ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТПАКТА ? ООН не е демократично избрана институция и не може да упражнява ДИКТАТ върху СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ. САЩ, АВСТРАЛИЯ, УНГАРИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ, АВСТРИЯ И ДАНИЯ няма да подпишат Глобалния Пакт за Миграция, те да не са по-глупави от нас.

58

АзГ

преди 5 години

Абе, забравете социализъм, капитализъм, социална пазарна икономика - всичко ще остане в ИСТОРИЯТА след подписването на ЧУДОВИЩНИЯ Глобален Пакт за Миграция. Всички социални системи, дори и на Германия ще бъдат съсипани, европейската култура и идентичност ще бъдат унищожени, европейците ще се превърнат до 20-30 години в малцинства в собствените си страни. Както виждам, в България не се дискутира за Пакта и Б.Б. ще го подпише като васалничи на Меркел и Юнкер. Жалко !

57

Анонимен

преди 5 години

Леле ужас, не трябва тия да са в европа!

56

Анонимен

преди 5 години

Не пише за никаква партия Левите във Велт ам зонтаг , какво са писали БТА или ТАСС куче влаче рейс...........хаха

55

до Авторката

преди 5 години

Германия има към 1 500 000 нелегални Бежанци от 2015 до днес , да сте чували по Медиите им , няма и няма да има такава Информация , не са глупави да си правят Реклама че са им влезли толкова много нелегални Бежанци

54

Анонимен

преди 5 години

Мигрантите без документи,трябвада се спират на границата с Гърция,Македония,България,Хърватия,Румъния...на ЕС.

53

От Германия

преди 5 години

Номера е следния идват без документи.Казват че са на 14 а са на над 20 и си ги оставят.Тук разни хора казват чче това са си истински мъже от време на време но ги изкарват расисти и темата се приключва.

52

Баба Ванга

преди 5 години

Огин ке я гори Западна Европа! Ке видите времето наближава!

51

Анонимен

преди 5 години

Ама верно много приличат на гърци тия....

50

Наблюдател

преди 5 години

Добро утро! Документите си изгубили, а телефоните - не!?Афганистанци, еритрейци, нигерийци -- това са от най-raднитe raдини в света, Бог да ги опази от тях, понеже не се пазят сами..

49

А бе

преди 5 години

Няма смисъл повече да се плямпа по въпроса-а всяка партия/страна в Европа да заеме позиция-"за" или "против" мигрантите!Хората вече да преценят какво желаят и да гласуват по съответния начин.Или пък навсякъде да се направят референдуми.Тея,които искат мигранти-да си ги приемат у тях,но да не карат другите!

48

Kiro

преди 5 години

do Един пробит доларТи май живееш в страната която описа храниш се от парите на немците и си се притеснил нещо за тях.

47

НямА значение от

преди 5 години

къде са "горките,искащи да живеят на соцпомощи и кражби"- дали от Южна или от Централна А.Видяха "братята си",че преминават държави нелегално,за да се облажат от цивилизована Европа и сега "усвояват добрите практитки;-)).А най-голямата ПРЕСТЪПНОСТ е вГВАТЕМАЛА:заинтересувайте се от хора,работещи в европейски посолства.Вероятно искат да "населят САЩ с гватемалци и да прехвърлят престъпния контингент там.НО БРАВО на Тръмп!Така трябва да действаме и в ЕС! Какво и пред кого тази "ПОЛИТКОРЕКТНОСТ"??

46

евроатлантик

преди 5 години

Баба Меркел какво чака да праща часрния си самолет и да ги пребира,всичките имигранти са ядрени инженери, IT специялисти,лекари и стомотолози

45

Един пробит долар

преди 5 години

не струва прехвалената немска икономика пред десетките милиони същества които ТРЯБВА да храни-пои-облича-грее-учи на немски-строи жилища-детски градини-специални хранителни магазини-да ги обучава на професионални умения и прочее...И накрая - -НИЩО! Ще се получат огромни гета - като туморни разсейки - пълни с млади мъжаги - фъфлещи неразбираемо и гледайки много лошо - за по натам не ми се и мисли...

44

преди 5 години

Няма проблем . 5000 лв и стават българи ,нали така бе Боце!

43

Анонимен

преди 5 години

Предпочитам тези от централна америка защото поне са християни пред мюсюлманите които са от ДРУГ СВЯТ.

42

акуд

преди 5 години

аз защо без лична карта или паспорт не мога да отида в германия, а дори ще бъда задържан. А съм европейски гражданин. А меркел????? ЕС има нужда от нов фюрер

41

ЕВРОПА и ЕС

преди 5 години

да се поучи от Д.Тръмп: ОТ ВЧЕРА се пускат за УБЕЖИЩЕ САМО носещи ДОК за самоличност, влизащи от ОФИЦИАЛНИТЕ гранични пунктове.ВСИЧКИ южноамериканцИ, пресичащи река между Мексико и САЩ са ВРЪЩАНИ ОБРАТНО по реката, защото НЕЛЕГАЛНО и БЕЗ ДОК.КОГА ЕС ще вземе ТАКОВА ИНтелигентно решение? ИЛИ ще продължим по махленски и НЕОРГАНИЗИРАНо да ги ПРИЮТЯВАМЕ ? И да си "скубим косите", че не трябва да са в ЕВРОПА. ЛЪЖАТ ни БЕЗОБРАЗНО. И ние мълчим . СТИГА!.А българи- трафиканти- да имат 30г. ЗАТВОР!!!

40

House M.D.

преди 5 години

Фалшива новина! Цитира се несъществуваща информационна агенция!