38

бай х

преди 5 години

къде по Европа се занимават с каруци ?????????????

37

(*_*)

преди 5 години

Акция "Зима" - щото Ушев взима.

36

Асанко от Факултето

преди 5 години

До Анонимен 35И халогенен фар на челото на коня.

35

софиянец

преди 5 години

Наистина-защо не се казва нищо за ромските каруци?Те са по голяма опасност за нас българите .Нормалните българи,Ромите и каруците им не са само запалха по пътя ,но и крадат с тях.Замърсяват.

34

чукча

преди 5 години

тук са цитирани няколко вида глоби за велосипедисти и нито една за каруци???за тези с правата и свободите само мъмрене ли?

33

Анонимен

преди 5 години

да имат фарове и габаритни светлини каруците

32

анонимен

преди 5 години

хах снатията се говори дамо за велосипедисти за ромеите с каруци пак ще има компромис

31

софиянец

преди 5 години

А питали ли сте се защо египтяните от България масово карат каруци?Ами един от отговорите е -с тях много лесно се краде.Минават навсякъде,никой не ги спира,не плащат нищо,товарят яко и могат да се возят по 5-6.Минават по улицата-изправят се и гледат от високо какво има зад оградите.Въртят черните очички и гледат какво има за краднене.Набелязват да се върнат вечерта.Разузнаване с каруца.И каруцата може да мине напряко-през парка,градини,напреко на улици .Те затова-за кражби ги имат .

30

софиянец

преди 5 години

И друго съм видял с очите си-дзинганета *** конете ,съдават опасност-минават покрай патрулки -ония не реагират.Полицаите се правят на разсеяни.На едно кръстовище *** биеха жестоко един кон-животното побесня от уплаха и хукна да бяга.Случи се до 27 п-ка.По чудо нямаше прегазени бабички и деца които минаваха на зебрата.По чудо.И ако имаше жертви-какво?Пак само щяха да пишат в пресата- а получовеците на свобода ще се кискат.По добре те да ***.Тия са ни като хомот на шията.Факт.

29

....ме пази..

преди 5 години

Гумите ще ги сменям по-натам ,дано да не ме спипат случайно ,криеницата продължава ,много са на гъсто куките ,но засега успявам да им се изплъзна и предните габарити не ми светят ,че трудно се смеснят от метана... това е положението.. милиони са като мен ,това ми дава увереност ,че аз съм от добрите а палкаджиите са репресивен апарат ,събиращ пари от хора който нямат.

28

софиянец

преди 5 години

Има си правила и трябва да се спазват.Нарочно съм наблюдавал-велосипедист в тъмното-с черни дрехи-единствено котешките очи на *** го спасяваха от мачкане.Аз съм шофьор,мисля много внимателен,карам бавно защото това е решаващо за нямане катастрофи-но колооездачи без никакви отразители,светлини са си самоубийци.Колко му е-навсякъде има за стотинки отразителчета или фенерчета-но опира до култура.светлините могат да те спасят от осакатяване.Просто е.

27

Шефеор на куруца

преди 5 години

мойто кула на зимовна грайфера и озади сфитофар от газен финер имам и конат ми има бризента озади за тофалетна чения и мойто куруца е ф изрятнос кату меписе

26

House M.D.

преди 5 години

А за водна помпа на ЗАЗ ще проверяват ли?

25

Анонимен

преди 5 години

повече от 20 години се придвижвам с велосипед в София и по голяма *** от шофьорите няма, престрояват се без мигач, засичат и никога не са виновни:(а сутрин в задръстванията ми става жал за тях,всеки яхнал САМ бараката, ама всеки сам си преценява как да си губи времето

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВиж сега, твоите колеги може да са читави и да се грижат за живота си, но аз редовно продължавам да виждам:1. Велосипедисти нощно време без никакви светлини или отразители.2. Велосипедисти в насрещното или напряко на улицата.3. Велосипедисти на тротоарите (и то не 12 годишни деца).4. А някои карат в насрещното по велоалеите, ама там поне със своите се трепят.Далеч съм от мисълта, че всички шофьори са цвете и всички велосипедисти са тъ.анари, но защо има толкова "безсмъртни"?

23

V

преди 5 години

Проблема в България е че в парламента влизат само хора които са ,,учили,, за да не работят.Такива хора не могат да направят България европейска държава ,защото опита е незаменим от кетапа ;) Трябва първо да побачкаш из Европа за да можеш да управляваш европейска страна ;) Смисъла на народното събрание е да е народно ,а не вишисти да си осребряват кетапи които никой в частния сектор не е признал ;)

22

Мега миньор

преди 5 години

13...я ся пространството е ние в него...ако завиваш на дясно и оня ти е от дясно...кво става...опаа ми движи се в ляво...т.е. в насрещното

21

Анонимен

преди 5 години

Айде съберете малко премийки за Коледа няма лошо.

20

До Аха

преди 5 години

За твое сведение карам Киа дизел на 11 години. А не 30-годишен таралясник. Слизай от балканчето или се научи да спазваш правилата.

19

До 17

преди 5 години

Представих си какъв злобен талибан по пътищата си с вмирисана трошка купена от европейска автоморга, катериш се къде тротоар и зелена площ видиш, плашиш и старци, и деца с разнебитените си возило и свиреп ориенталски вид.