10

Анонимен

преди 5 години

Да се наградят тия,които дават българско гражданство на славяни,а не на "афро танганайци" както в Германия.А за това,че са вземали подкупи са виновни,защото са ги заловили.Че кои политици от прехода до сега не са се облажили от властта по разни "законни" схеми?По пътя на логиката,политиците прогониха младежите в чужбина и обезбългариха страната ни,а тия запълват вакума!

9

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ПИШАТ НОВИ ПРАВИЛА ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОДКУПИТЕ. НЕ МОЖЕ ВСИЧКОТО ДА ОТИВА ЗА КАРАКАЧАНКАТА, ВОЛЕН МАЙ Е ОСТАНАЛ НА СУХО.

8

Анонимен

преди 5 години

В Европейските страни като стане някакво престъпление и пишат веднага за престъпника от коя страна е произхода му, не етнически, а страната на корените му.

7

Анонимен

преди 5 години

Хора, които не знаят да говорят и да пишат на български език и не знаят историята и настоящето на България НЕ трябва на получават български паспорт. Ама нашите корумпирани продажници и родоотстъпници, които раздават за пари паспорти са за затвора.

6

House M.D.

преди 5 години

Сред критериите за българско гражданство трябва непременно да бъде и отличното познаване на българския език. А не да ми пишат въпросителен знак след твърдение.

5

Анонимен

преди 5 години

Правило сменям,шиши воевода не давам!

4

...

преди 5 години

шуменския кмет е най-корумпиран, дава обществени поръчки срещу връщане на 50% обратно за него

3

Анонимен

преди 5 години

Направете такива въведения, от които още в паспорта да е отбелязано кой е от уругвайски етнос - тогава най-после и от пресата ще проличи дали тъкмо българин вършее из Европа и сее золуми.

2

Анонимен

преди 5 години

Нови правила, нови методи ще измислят. Иноваторите даже използвали биткойни за корупцията. Затова има пазар за биткойните - пране на пари. Трябва да не слагат партийните престъпници на постовете. Сигурно всяка партия си има контингент за мръсната работа, и партията много, ама много твърдо се разграничава от собствения си контингент.

1

Майтапчия

преди 5 години

Може да се въведе медицински преглед при кандидатстване за гражданство!Обрязаните-аут!Няма да е трудно-фактът е очевиден.Обаче как ще стане при жените?Освен да вървят в комплект с мъжете?