93

Анонимен

преди 5 години

Ще има Бойко 4. 5.6.7 ...

92

Отдавна е в деменция

преди 5 години

До 92: По всичко личи, че Борисов е в старческо слабоумие. Преди е било само слабоумие. Какво да се прави нерадостна е съдбата на ядящите филии с мас. Но напоследък си личи как изкача напред и почва да говори глупости, които преди това с сътворил. Не винаги има кой да контролира или му свършват хапчетата. Той и учителят му Тодор Ж, беше такъв. Аха го изтърват и му увисне долната челюст . А като слушам и другия учител - агента на КГБ Симиончо - изглежда не наред.

91

Дарвин философ

преди 5 години

Борисов е прав икономиката не е била толкова добре от 1943г. насам.Само не знам защо търпи ОП които си правят далаверите и панаирите на негов гръб.Да вземе Воля и да си купи 10 преставителя от БСП и ОП- за пари всичко правят....

90

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден един човек разпорежда и оттам милиони разбити човешки съдби и една прекрасна страна доведена до пълен крах....Това е повече и от еднолична диктатура, абсолютизъм, минаващи всякакви граници!

89

Анонимен

преди 5 години

Това не е партия, не знам вече какво е.Значи сутрин отиват на работа и чакат Баце да разпореди как да гласуват?Те хора ли са, овце ли са? И изобщо с какво се занимават освен да чакат поредните разпоредби?УЖАС

88

месара

преди 5 години

до плюващите Премиера : границите са отворени, отивайте в "уредените" държави, а защо не и в ссср!

87

Анонимен

преди 5 години

Дядо Бойко да не е с деменция вече?

86

Анонимен

преди 5 години

Не Ви ли омръзна да ни третират като безгласни роби???

85

Не вервай на данайци

преди 5 години

До 86: Колкото ГЕРБ прокараха референдума на Слави. А на бас, че всички предложения ще минат, че даже и по-лошо ще станат, но така се прави политика. Не ги хващаме, те ги пускат. Така и с това. Само когато се видят реални резултати от политиката на Борисов, може да се радваме. Засега не се виждат положителни неща.

84

Анонимен

преди 5 години

Нормално е простаци да бъдат управлявани от ***.

83

Анонимен

преди 5 години

Забележете самото заглавие на статията! После си направете нужните изводи как и защо се случват нещата у нас.....

82

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Никога вече ГЕРБ!

81

Анонимен

преди 5 години

Става въпрос за ЛОБИСТКИ поправки, направени между двете четения, които ощетяват гражданите - т.е. вас и облагодетелстват застрахователните фирми!Все някой трябва да озаптява развихрилите се продажни депутати, които се интересуват очевидно само от собствения си джоб!Простия пожарникар този път е на ваша страна...

80

?

преди 5 години

"ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДЪРЖАВНИК ОТ 681 Г. ДОСЕГА"Ти да не кандидатстваш за рекорд в книгата на Гинес за най-много минуси събрани от един коментар. Пожелавам ти успех и те подкрепих лично с два.

79

extremist

преди 5 години

ТИКВА ЧЕТЕШ ЛИ КОМЕНТАРИТЕ

78

Старото куче

преди 5 години

Какво става в тази ши**бана държа бре ??? Простака пожарникар нарежда и всички мълчат и изпълняват великите МУ повели и разпореждания !!!За такова подчинение са мечта ли Сталин , Пиночет и Ким Ир Сен ...... Нема лабаво , това е Баце Боко Тиквата Банкянска Корифеят !!!!!

77

наблюдател

преди 5 години

И да продуха перушината на кака си Менда, да не и ражда кратуната подобни *** идеи. Да се спре малко.

76

Да добавя

преди 5 години

До Гербер 79 И любимец на народа.

75

Само ГЕРБ

преди 5 години

Щом е рекъл Бойко Борисов значи е редно да замълчим и да ръкопляскаме, защото такъв държавник като г-н Борисов се ражда един път на хилядолетие. Той е един от най-класните политици на световната сцена и от неговите решения зависат съдби на наций. Г-н Борисов е безкрайно интекектуално надарена персона ,която освен ,че притежава бърза аналитична мисъл разговаря и десет езика. Можен само да се учим от неговите примери и видими резултати.

74

Християнин

преди 5 години

До Бойко БорисовAз няма да гласувам за теб, по добре за дпс да гласувам, отколкото за герб+ оп. Най-антибългарското правителство.