47

Анонимен

преди 5 години

При Тръмп е Най ниската безработица от 1969 г на сам. А сред *** и латиносите изобщо от как съществува САЩ

46

Факт!

преди 5 години

Прогреса е ясен отде идва американците не бягат към Венецуеля а обратното.Когато отвориш учебник по природни науки един ци.анин няма там.Да го ду.ат либералите продукт на *** и ци.а.ин!

45

Хм

преди 5 години

До Анонимен"По принцип в САЩ на демократите гледат както ние на комунистите от БСП..."Демократите в САЩ минават за леви,ама по американски.Разликите с републиканците са минимални по някакви идеологически въпроси.Голямата разлика дойде,когато Сор.ос овладя демократите и започна да прокарва чрез тях собствените си виждания за Америка и Света!Добре захранените демократи се хвърлят пламенно да защитават тея тези,които на пръв поглед изглеждат чудесно,но всъщност са пагубни!

44

Бау

преди 5 години

До 44Ти как точно носиш прогреса ? Возиш го с таксито ли ? :D Великия бял мъж си ти. Поклон.

43

Анонимен

преди 5 години

Hasta siempre, comandante!

42

Анонимен

преди 5 години

Долу американските фашаги, да живее международната дружба! Hasta la victoria, siempre

41

А бе

преди 5 години

До 33Не намеквам,че могат да те допишат в списъците за гласуване(в САЩ),а направо го твърдя.Аз самият бях шокиран,като го прочетох и не вярвах,че е възможно,докато нашият човек в Маями не го потвърди!Оказва се,че това е масова практика в южните щати,използвана при местни избори и за губернатори.дават им американски шофьорски книжки и си гласуват като стой та гледай!Впрочем,дописване в избирателните списъци се прави и у нас,но поне искат лична карта.

40

Софиянецът

преди 5 години

ЛОКО СОФИЯ!!!

39

Анонимен

преди 5 години

По принцип в Сащ на демократите гледат както ние на комунистите от БСП сиреч смятат ги и с право за крадлива лъжлива и за нищо негодна партия която кара с гласовете на банда червени сектанти + Дпс и роми( латиносите и *** )

38

Факт

преди 5 години

До АнонимеННе бъркай бюджетите за отбрана и сигурност(и някои други),които няма как да не са федерални,с местните.Отделните щати си имат различно данъчно облагане има и офшорни даже.Изобщо местното самоуправление е много добре развито в САЩ.

37

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ ПОЛИТИКАТА И ВЪВ ВОЙНАТА ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО!ДА МУ МИСЛИ И ФЛОРИДА И ДРУГИТЕ ЩАТИ КОИТО НЕ ПОДКРЕПЯТ ТРЪМП!ЩЕ ИМ СЕ ИЗЯСНИ МНОГО ЯСНО ЗАВИСИ ЛИ ИЛИ НЕ ОТ НЕГО ФИНАНСОВОТО ИМ СЪСТОЯНИЕ :DОСОБЕНО ПРИ БЕДСТВИЯ ДА ВИДИТЕ КАК ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ НА НЕГЛАСУВАЛИТЕ ЩАТИ ЗА НЕГО :DТРЪМП Е НЕ САМО ОТМЪСТИТЕЛЕН ТОЙ Е НАПЪЛНО НЕУРАВНОВЕСЕН!

36

Англофил

преди 5 години

Либералите що не викат против водата и акулите които спират клетите бежанци да стъпят на Австралийска земя.

35

33

преди 5 години

И как ще гласуваш без гражданство? Как ще си във списъка ако не си гражданин? Ако намекваш, че комисиите записват хора в списъците, които нямат право на глас, може би?

34

Анонимен

преди 5 години

До 25 на шофьорите на камиони и месарите на пример

33

29

преди 5 години

Какво работиш е сащ и колко ти се вдигна заплатата и с колко ти се понижиха данъците???

32

А бе

преди 5 години

До 13Не съм казал,че в САЩ можеш да гласуваш без документи,а без гражданство!Може да се гласува с шофьорска книжка,каквато лесно издават в южните щати за нуждите на местните избори!Малко циг**ска работа,като у нас.Напоследък обаче тая практика се прилага и за националните избори,примерно по груби оценки Хилъри Клинтън е получила до 5млн.(!) такива гласа.Впрочем наш близък,живеещ в Маями бийч от много години(с гражданство) потвърди тоя факт.И каза,че почти всички работещи бели са за Тръмп.

31

Анонимен

преди 5 години

До26 пусни си ако щеш икономическите новини на CNN

30

Ало Фактическия

преди 5 години

Ти в сащ ли живееш? Ако да, с колко ти се вдигнаха приходите и с колко ти се намалиха данъците??? Само питам.

29

Факт!

преди 5 години

Всички бели от Америка Канада и южна Африка бягат към Австралия и Нова Зеландия там е раят.Другите ще люпят семки с латиноси и ще прославят интернационална и Ленин.

28

Анонимен

преди 5 години

До БауКак да няма мексиканци араби и африканци?Мексиканци в Бг лично бай Тошка докара към половин милион.Да се плодят.Той нали си беше парче от етноса-бяха му слабост.Заради либерастката политика на ЕС в България е пълно със много съмнителни типове от навсякъде си предимно от кафяво-***.Вие в България ли живеете как е възможно да не знаете тези неща?