32

Boris

преди 5 години

Ха ха ха, какви сте жалки. За щастие никога света няма да узнае за вас, драги коментиращи. Градове като Берлин, Париж, Ню Йорк се възползват от туризма покрай изкуството и графитите. А пък вие ще има да давате 5 пъти по 10000лв за грозните си оранжеви фасади. Общо взето животът ви е безсмислен и сив <З.

31

Анонимен

преди 5 години

Браво на италианците ! Време е и в България да вземеме мерки !Кокво "изкуство" е това ?-грозни и отвратителни драцаници.ще иде бгпростака и ще руши- намажете им гъзетата с блажна боя и ги пуснете голи по улиците - на ви "изкуство"

30

Щерю

преди 5 години

Стане ли нейде беля - може ли без българин?

29

Анонимен

преди 5 години

Кой и дава пари за боя, кой ги издържа, на какво разчитат като финанси.???

28

Анонимен

преди 5 години

Искам разрешение, да стрелям "графите-артистите" когато унищожават частната ми собственост...Защото дадох 4000 лева, за нова боя, един *** видях, да драска, шибнах му два шамара и казах, че или ми носи 4000 лева лев до неделя или 5% седмична лихва. Лек ето тръгна д ме съди. Нека да кажем, че скоро няма да може, да рисува... Или да държи каквито и да е неща с ръцете си.

27

Анонимен

преди 5 години

То и Чарлс Менсъне и вероятно още има последователи. Дайте, да го бяхме пуснали предсрочно...

26

Анонимен

преди 5 години

Не било обикновенни драскачи,ами било "графитъри".Отвратително е да се цапоти на обществени места.

25

Анонимен

преди 5 години

Рязане на ръцете на драскачите ! Хората са го предложили в коментар 2 !!!

24

Анонимен

преди 5 години

Това "изкуство"се е зародило в гетата на САЩ където афроамериканците 99% от които закоравели престъпници са маркирали територията на бандите си.В много страни им се дава възможност да драскат на определени стени но при тия вандали има нещо тайнствено, да надраскаш току що боядисаната стена на някой нормален или вагоните на влака.Спомням си един такъв вандал Рони,който посред нощ увисна на моста на Гешов и Борис и съответно падна върху минаваща кола.

23

до 6

преди 5 години

И каква точно е мисията в живота им? Да загрозяват де що има стена? 99% от графитите са пълни грозотии, издраскани без позволението на собствениците на сгради или превозни средства, това всъщност е повреждане на обществена собственост. А те дори се гордеят с това.Миналата година ремонтирахме външните стени и пребоядисахме къщата си, дадохме над 10000 лева, след два дни някакъв като тия беше издраскал фасадата с някакви глупости. Ако го хвана, няма да се храни самостоятелно до края на живота си.

22

Анонимен

преди 5 години

Ще им платя гаранцията, за да изрисуват паметникa на съветската армия.

21

Анонимен

преди 5 години

И тук замесен българин!!!Източване на дебитни карти,автокражби,трафик на наркотици/Брендо/,проституция ,тотомафия/Коце Маца/и т.н. ,във всяко зло начинание по света българите са в него!До някъде е добре ,че тази нация е на изчезване и след време няма да заразява с ,,българщината" си останалия свят.

20

Аб

преди 5 години

След една година условно и без резултат сега пет години.ефективно. В нормалния свят не си поплюват. Да е пример за нашите управници

19

Симо

преди 5 години

Само в България тези драскачи остават ненаказани.. След ремонта на подлеза при НДК Фандъкова каза, че облицовките са обработени да не могат да се цапат с графити. Сега е ужас и мръсотия. Красивото пано на старата трамвайна спирка е отвратително. И това е навсякъде. Има охрана, монитори и никакво противодействие. Такава е грижата на общините. Нали се чисти с нашите пари

18

Възмутен

преди 5 години

Като са толкова изкустни и талантливи тия дрискочи, дето цапат, да си купят маслени бои, платно и четки и да рисуват, защо ще цапат сградите и ще рушат труда на другите хора???

17

Стига бе

преди 5 години

Как може да ги наричате "изкуство" тия eкскpeменти по обществени сгради и обекти???Само бой, затвор и превъзпитание с принудителен труд за дегенepaтите, които цапат!

16

Анонимен

преди 5 години

Маркират си тетиторията. Всички сме прим***ти, нищо че сме хора, някои инстинкти са вродени

15

Анонимен

преди 5 години

Тук дори гробовете и църквите да нарисуват с графити, никой няма да вземе мерки. Даже като нацапат някой паметник им се радват.

14

Анонимен

преди 5 години

Вижте българските влакове. Безобразие и на никой не му пука. Тук посмъртно няма да има осъден.

13

Анонимен

преди 5 години

В културните страни властите дават терен за рисуване, а авторите предлагат сюжети, които се преценяват художествено. Т.н. графити са образец за простотия и трябва да се наказват за повреждане на чуждо имущество.