47

8===o

преди 5 години

"Жените са повече от 60% от висшистите" - висшисти във хуманитарни специалности.Абсолютно нотмално е водопроводчик да взима повече от човек завършил философия или българска филология.

46

,,,,,

преди 5 години

Абе замислила съм се за оная богата вдовица, дето замина за Италия (ако паметта не ми изневерява) да жали изгубен съпруг. Чух, че дава пари за да я канят в обществото на онези родени със сребърна лъжица в устата.

45

Feminazis

преди 5 години

И в неделя ли давате дежурства бе, стипендианти на Шорош?

44

Изчетох коментарите

преди 5 години

Направих си извод. Някой снощи пак са го гонили феминистките. Горкият човек!Дали си е изпил хапчетата?

43

До 8 (43)

преди 5 години

А жиголата? Те не са ли пр.ст.тутки? Малко пари ли изкарват?Какво да кажем за онези, които нямат доблестта да заявят, че са с професия жиголо, а живеят уж като обикновени мъже с уважавани професии, но целият им манталитет и житейски позиции са като на проституиращ мъж? Излиза с момичета, които да плащат сметките и да му купуват подаръци. После се жени за заможна, която не харесва, но тя му осигурява охолен или поне сит живот. В службата напредва, ставайки нечий любовник.Много мъже са такива.

42

не е истина

преди 5 години

какви неандерталци са писали тук,за кой ли път,извинявам се на неандерталците,сравнени с вас ми изглеждат като Айнщайн,мъжете били повече от жените,българите повече от другите народи и т.н.изобщо такъв примитивен фашизъм,че пещерния човек изглежда гений

41

8

преди 5 години

Това изобщо не е вярно, проститутките изкарват в пъти повече от мъжете

40

Булгар

преди 5 години

Колко много комплексирани мъже коментират тук. Горките..

39

mnenie

преди 5 години

Това са пълни глупости. Всичко зависи от това какъв пост, каква позиция заемаш и какъв ти е приноса за фирмата, за която работиш.Ако аз съм майстор и правя по 20 квадрата мазилка днес, а една жена прави 15, защото физически е по-слаба, как ще взимаме еднакви пари. Т.е. трябва от мен да вземат, за да ги дадат на нея. И обратното, има сектори в които пък жените са по-добре, но мъжете избягват тези сектори. Ако мъже е шеф на банков клон и жена също, ще взимат еднакви пари.

38

Анонимен

преди 5 години

С това псевдо равенство на квоти напълниха мениджърските позиции на полов принцип. Резултатите нямат значение.

37

Анонимен

преди 5 години

Да си оправят компетенциите в прилежащите им сектори и тогава да мрънкат за заплати!

36

Анонимен

преди 5 години

Някой да е видял жена да участва в строителството на МОЛ??? А като погледнеш из моловете само жени ходят. И спонсори си водят. И спонсорите заради едната мутка и единия мадник вместо да отидат да се наръгат със странджанско дядо, селски хляб, червено вино и зелен чесън, тръгнали да дундурликат кифлите по моловете... ЖЕНИТЕ НЯМАТ ПРИНОС В ОБЩЕСТВОТО! Навсякъде, където са те има много проблеми! Всеки се е сблъсквал с некомпетентната на гишето в банката, данъчното, кметството и т.н. Нагли и жалки!

35

Стоичков

преди 5 години

Крайно време е жените да започнат да раждат деца,а не само да к рвеят.

34

Анонимен

преди 5 години

Може би в 14% от месеца жените са неразположени за рбота.

33

Анонимен

преди 5 години

Жените служат за създаване на потомство.

32

Анонимен

преди 5 години

Всичко, което виждате около вас - коли, къщи, техника, изкуство и т.н.! Всичко това е на 99.999% проектирано и произведено ОТ МЪЖЕ. Как и ЗАЩО тогава жените вземат изобщо някакви пари??? За какво??? 99.999% от откритията в медицината, физиката, химията, математиката и т.н. за направени от мъже. Единствената общественополезна функция на жените в такъв случай е да обслужват нуждите на мъжете ;)))Не съм ли прав? ;)))

31

Анонимен

преди 5 години

Работодателите наемат мъже когато искат дадена работа да бъде свършена. И наемат жени за да има кой да мисли за това кой да свърши дадена работа, а не за да я свършат. Не че мъжете не могат да мислят за това кой да я свърши, просто те могат И да я свършат. Те това е разликата между половете и джендърите ;)))Иначе, феминистките трябва да бъдат забранени със закони, сурови закони с ефективни присъди. А за феминизъм в държавните, образувателните и медицинските институции трябва и смъртни присъди.

30

Справедливо решение

преди 5 години

Значи трябва да обложат мъжете с допълнителен данък! :)))

29

Анонимен

преди 5 години

А стига с тия тъпотии бе!!!!!!!!Ако жените наистина се съгласяваха на по-ниско заплащане от мъжете ЗА ЕДНА И СЪЩА , ЕДНАКВО СВЪРШЕНА РАБОТА, аз като работодател не бих наел и един мъж на работа. Не ми пука мъж или жена е, а да се свърши добра работа на конкурентна цена за клиента. Кой ще ме накара да плащам на мъж повече за една и съща работа, ако някоя жена може за по-мако??И съм сигурен че по цял свят , където има демократичен пазар на труда, е така.Тия съвсем изперкаха бе.

28

Анонимен

преди 5 години

Пропагандна статия от НПО центъра. Четохме я миналята аедмица в другите онлайн "медии"