10

Анонимен

преди 5 години

Герб,няма ли да защитите бг птицевъдство от диверсията на западаната конкуренция,която използва вируси,за да убива птиците ни?!Що за българско правителство сте вие?!

9

Гост - продължение

преди 5 години

А що се отнася до оправданието със 7-дневния срок - в едно дело за нанесени материални щети, както и за жестокост и причинена смърт на животни, това оправдание би могло да им навлече и обвинение в безотговорност,която би трябвало да се прехвърли и върху дейността на правителството изобщо. Пожелавам на хората от фермата да заведат дело, веднага щом това е възможно, и да го направят публично, както този случай си заслужава.

8

Гост

преди 5 години

Всъщност, ако не решат въпроса много бързо, както вече е трябвало да бъде решен, БАБХ могат да попаднат под ударите на собствените си правилници - може би, защото на практика, причиняват чрез бездействието си страдание и смърт на животни?! Дано да ги осъдят за това от фермата!! няма да ги спаси това, че става въпрос за 7-дневен срок, защото в случая, навярно има наредби, според които този срок зависи от естеството на работата, която трябва да се извърши.

7

Анонимен

преди 5 години

И Тази агенция е като Онази агенция - на Краси Каракачанов

6

Ггг

преди 5 години

ГерманЛибералис създадоха ПАРТИЯ ГРО666.Законите се спазват от всички с изключение на Л'@ИД'Ъ'Л-КАЮ@'УФАЛ'НД. Това е една германско-държавно-комунистическа фирма с фиктивни собственици. Грабят парите от БГ и ги карат в Германия. Там ги разпределят към М?рк?л.Така една германско-комунистическа партия вече 10 год. опустоши БГ бизнеса. Плебса купува,купува...

5

до Ташко Ерменков

преди 5 години

"Е хайде сега,след седем години все и за нас ще е останало нещо."След ГРОБ трева не никне.

4

до Ташко Ерменков

преди 5 години

Дотогава гербавите напълно ще са унищожили животновъдството ни. Преди 2 месеца ликвидираха 43 000 кокошки-носачки в Трилистник.

3

Анонимен

преди 5 години

Хората, които са били директно изложени на "заразата" вместо да са в болницата излизат на протест?

2

до 1

преди 5 години

До Анонимена после мрънкате : кой знае какво месо ядем................ако не се вземат мерки - лошо. ако се вземат - пак лошо. ами ваксинирайте си кокошките,бе. в града око си отвориш бизнес , никой не ти го субсидира.теглиш кредит...ипотека.............на село - субсидии за това, субсидии за онова...никакви застраховки. никакви ваксини.

1

Анонимен

преди 5 години

Май ще се окаже вярно твърдението, че гербавите се опитват да избият животновъдството за да преминем изцяло на внос. Пак ли неназованата "френска" лаборатория е потвърдила "заразата"?