24

Аман бе!

преди 5 години

Какъв "младеж"?? Това си е чист, 100% ром!

23

Анонимен

преди 5 години

В други медии пише, че след катастрофата е почерняло от роднини и братчеди на убиеца. Някои даже не са успели да отидат до банкомата, да си дръпнат соцяла от ужас. Има и снимки на ромба убиец.

22

65

преди 5 години

Преди малко прочетох ,че жертвите са повече ,но не се знае ,колко защото има рзхвърляни части от тела попътя.Това истина ли е или,пак журналята правят сензации

21

Анонимен

преди 5 години

Като видя регистрация започваща а "А", значи ще кара като Абориген.

20

Анонимен

преди 5 години

След 25 ? Стига глупости,проблема е другаде. Виж в омразната САЩ вземат на по 16,обаче няма такива глуп*ост*и, глу* па*ци има ама повечето ги е шубе от закона и са кротки. Закона и полицията не стават,страх няма, всеки си знае че с някакви кинти подкупва ченгето и не го е.... така си израстват хората без страх от закона

19

Анонимен

преди 5 години

Разрешение за шофиране и брак след 25 годишна възраст! Не може да се очква отговорно отношение от пъпчиви младежи току що излезли от пубертета. Трябват спешни и задължителни промени, след като в семействата не могат да възпитат детето си на отговорност!

18

да

преди 5 години

добре, че софийските *** не се трепят всеки ден по улиците на София, нали :))))))

17

Анонимен

преди 5 години

КАТ е учреден в едно друго, по-човечно време, когато колите не са и една десета от бройките сега. Просто няма никакъв начин това цялото нещо да се контролира и следи ефективно. Единствената възможност е колите да се намалят наполовина - нови критерии за притежание и управление. И значително намаляване на броя на колите и на тези с разрешителни за тях.

16

Мосю Густав

преди 5 години

Селяните или се трепят или идват в София...

15

Пустиняк

преди 5 години

Докога с тия малцинства ще се оправдаваме, бре кратуняци! При това, извършителят дори не е от тях! Цялата държава е управлявана почти изцяло от етн. българи. Съд, полиция, КАТ и прокуратура пък да не говорим! ДАИ, където продават книжките, не съм чувал за други, освен за БЪЛГАРИ. Това един анализатор беше нарекъл - ПРИДОБИТО ОРИЕНТАЛСКО ЧУВСТВО ЗА БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНОСТ. Все другите са виновни. Та, а поспрете се, помислете!

14

Анонимен

преди 5 години

Селяни, ще се изтрепете бе !

13

Qwerty

преди 5 години

Цялата ни система е объркана, аз се научих да карам кола едва след няколко хиляди км след курса, а дори и сега нямам самочувствие, че съм карач. Карам си внимателно и ако не съм сигурен, че мога да направя маневрата не я правя или намалявам.

12

месара

преди 5 години

ех тия опасни тротоари,...... нали другаре! жалко за жените, *** в затвора!

11

Анонимен

преди 5 години

Предлагам няколкостотин бакшиша ("съвестта" на нацията) да се организират и съберат пред кметството в Карнобат и да поискат незабавната ОСТАВКА на кмета!

10

Анонимен

преди 5 години

Да се тества водача за наличие на сиво вещество в черепната кутия.

9

Пенев

преди 5 години

Dnes.bg е отново толерантна към малцинствата пропускай да спомене че въпросния осемнадесет годишен е от ромски произход. Заради всички вас Толерантните такива това ще продължи и както виждаме последните месеци ще ескалира

8

Анонимен

преди 5 години

Според мен 21 са малко, направо трябва да се вдигне на 25 години, чак към тая възраст започват частично да се отърсват от пубертетските си комплекси!Нека се направи статистика колко от тежките произшествия са предизвикани от шофьори до 25 години, убеден съм че ще е над 50%

7

Анонимен

преди 5 години

Малкият УБИЕЦ се казва АЛЕКС ДИМОВ.Спокойно, няма да има нужда нито рокерите да правят мотошествия, нито бакшишите да блокират площада пред НС!Момчето е от НАШИТЕ!

6

Анонимен

преди 5 години

Все повече се убеждавам, че трябва да се направят сериозни промени.1. Задължителен психотест, дори и за категория В.2. Дори и да си вземеш книжката, поне 1 година да нямаш право да караш без опитен водач до теб.3. Забрана на младите водачи, със стаж под 1 година да карат твърде мощни коли.Просто взе да става страшно! А и толкова катастрофи са причинени от хора с по 1-2-3 месеца стаж зад волана, че явно нещо трябва да се направи.

5

До 5

преди 5 години

Май ще да е от твоичките. Също толкова неграмотни, също си купуват книжките, само че от "свръх-расата", които наричаме ганьовистанец. Заченат, закърмен и отгледан като такъв.