18

Анонимен

преди 5 години

Най много губи БСП защото си изиграха всички карти а на никой от народа. не му пука за за нея

17

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 10 Бъди спокоен. И лявото ще отиде в канализацията. Само изчакай изборите.Корделка освем да генерира скандали в НС, нищо друго не може.Борисов е като титан пред нея.

16

Анонимен

преди 5 години

Хубаво си коментирате ,но забравяте че без политическа протекция не може да се краде в такива мащаби

15

Анонимен

преди 5 години

,,Експертите говорят така, защото им е заповядана да насочват и манипулират ,,правилно" офчето стадо. Премахването на тази нагла простотия от върха изисква не противопоставяне, а сътрудничество на автентично ляво, дясно и всичко нормално, съхранило някаква човешка политическа идея!

14

До: Фиданчо

преди 5 години

Не знам дали ББ ги печели изборите, не сме забравили депутатите и бюлетините в чувалчета, ама важното е: че ги брои.Много е важно да броим, бройката е велико нещо, и в личния живот, и по вселенските закони, и в пиенето, и в яденето!Да кажем: ББ брои бюлетините.Сладка работа.Демокрацията не е измислена от робите.Ако изборите решаваха нещо, нямаше да ги има!

13

ЕФПФВ

преди 5 години

Такъв фашизъм настъпва в световен мащаб, че при аналогични ситуации в миналото е породил не ляво, ами ултраляво. И тогава народите са били заспали, че трябваше мафията да ги хвърли в две световни войни да се стреснат и реагират! Но сега едва ли! Няма я тази социална база и богатите хранят прасетата до момента прилично. Това обаче не може да продължава. Никой не ще да работи, водят тук мигранти и ще ви насъскат един срещу друг, за да не подгоните тях! По умни и богати са и ще ви тормозят!

12

Ванче

преди 5 години

До Байфидан 3 : Защото десните се *** вече достатъчно/ няколко пъти / с далаверите и демагогиите си ! Ликвидираха / СДС / всичко построено от Народа след 1944 година ! Борисов щеше да ги вкарва в затвора ,но.о.о.о -далаверата с тях май по върви.

11

ЗОРКА

преди 5 години

До Анонимен 10 : ТОЙ ,НАРОДА , ИЗПРАТИ ДЕСНИТЕ / СДС / В КАНАЛИЗАЦИЯТА С МОЩЕН ШУТ , НО БОРИСОВ ГИ ИЗМЪКНА ОТ ТАМ И ДАЖЕ ИМ ДАДЕ МИНИСТЕРСКИ И ДРУГИ КРЕСЛА ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ , КРАДАТ И ЛИКВИДИРАТ ЗАЕДНО. НИЩО ,ЧЕ НЯМАТ НИТО ЕДИН НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ.ВАЖНА Е ДАЛАВЕРАТА.

10

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩОТО БАЙ ФИДАНЕ ДЯСНОТО Е ТОЛКОВА ОМЪРСЕНО, ЧЕ МИРИЩЕ НА ПОМИЙНА ЯМА.НЕ СЛУЧАЙНО НАРОДЪТ ГО ИЗПРАТИ ДЯСНОТО В КАНАЛИЗАЦИЯТА.

9

МНЕНИЕ

преди 5 години

*Патриотите* се оказаха по-големи Измамници от телефонните измамници с пенсионерите . Каракачанов и Симеонов водят със 500 милиона лева .

8

Анонимен

преди 5 години

Глупости,излезе бай Цвъ и каза това за Каракачанов,а Каракачанов 100% няма вина,това е набеждаване.Без патриотите ще е по-зле,не по-добре.

7

Mladost 1,5

преди 5 години

Cementa i betona zazdraviavat panelkite...

6

Байфидан

преди 5 години

До 5. Ами той Боко няма вина за това, че десните са толкова рехави. И за разлика от тях се държи здраво и печели четири поредни парламентарни избори. Но по-добре някакви десни, отколкото още едни леви изедници.

5

до Бай Фунгицид

преди 5 години

За да не се развали ореола Му, че дясно може да бъде единствено Бойко!

4

Анонимен

преди 5 години

Тя тази Христова кога успя за 15 минути да се прехвърли от Кошлуков при Ганеела!?

3

Байфидан

преди 5 години

И защо тази формация, бе Христова, трябва да бъде лява? Не ни трябват повече леваци. Защо да не е силна дясна.

2

Мая

преди 5 години

Гражданите губят. Както при скандалите на мъж и жена губят само децата.

1

Анонимен

преди 5 години

Шведската тройка патриоти само печели от скандалите.