29

РККА

преди 5 години

При агресия срещу полицаи в САЩ черен труп на асфалта,при агресия срещу полицай в Русия запява калашник,е тук защо така .....защото кюмюрра издига партиите а партиите водят анти българска политика

28

Анонимен

преди 5 години

Грухчовчетата от гората като излязат в бустана и идват още гругчетаНолкова ли им харесва да ги бият, че и още се нареждат на опашката

27

Анонимен

преди 5 години

И всички застават с ръце на коланите и гледат,гледат,гледат...

26

Осман

преди 5 години

До всеки ден.Проблема е в системата. Демокрацията каквато я познаваме ние е неправилна. Не знам дали сте чували за положителната дискриминация. Става дума за дискриминацията над жените. И за да не бъдат обвинени в дискриминация повечето фирми назначаваха жени на работа. Същото и сега. Една част от населението са обект на положителна дискриминация. Каквото и да сторят те понеже са "по слаби" нека да си затворим очите.

25

Защо?

преди 5 години

Защо не успя да защитиш Мето Илиянски, трябваше по- добре да го пазиш, сега можеше да е жив човечеца...

24

това е

преди 5 години

При това катастрофално ниско доверие в полицията вместо да направят истински реформи и промени те се чудят какви глупости да измислят. Полицайте се закачат и се правят на важни само пред обикновените беззащитни хора а от ромите и мутрите бягат,жалка картинка са.

23

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМП ЯСНО КАЗА : ХВЪРЛИШ ЛИ КАМЪК СРЕЩУ ПОЛИЦАЙ ,ВОЙНИК ОТГОВАРЯШ С КОРШУМ.

22

Осман

преди 5 години

При агресия срещу полицаи трябва да се отговори със сила. Защото полицая представлява държавата. А всеки гражданин който представлява опасност за сигурността на държавата е терорист. Той е ракова клетка. Ако имунната система не се задейства това неименуемо ще доведе до каос в държавния организъм.

21

Анонимен

преди 5 години

Капсулация ли чух я пак!?

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18В казармата и в МВР има един лаф-От старшина офицер не става.........Обаче за Министър историята нищо не казва!

19

Анонимен

преди 5 години

Този шеф е сериозен военачалник. Прилича ми на Атила

18

Анонимен

преди 5 години

Един древен източен мъдрец е казал:-Ако начело на армия от магарета стои лъв,то тази армия може да спечели всяка война,но ако начело на армия от лъвове стои магаре,то тя ще загуби всяка битка!

17

Анонимен

преди 5 години

Значи пак впрягаме каруцата пред коня!Тука на великото отмъщение ли ще си играем или да научим гринговците да се държат както е редно и нормално? Защото в подобни ситуации го отнясят най-малко виновните,а инициаторите,понеже по презумпция имат повече акъл от изпълнителите,винаги успяват да се покрият и да останат ненаказани!А министърът си разсъждава,като старшина! Не случайно оня ден,когато Кошлуков го попита,като какъв е започнал в МВР,той каза"Като полицай"-срамува се от "старшина"!

16

Лесли Каручка

преди 5 години

Каквото щеда става на каручките са неприкосновени.

15

Hyaaaah

преди 5 години

I pri sadiite li taka?! Ami pri prezidentite i premierite?! :-))))

14

Анонимен

преди 5 години

Основния електорт има право да пердаши полицаи.

13

Американ

преди 5 години

До Анонимен 10:Съдът не се интересуваше дали имаш пари да си платиш, а се интересуваше дали си кoмyняra или не.

12

Анонимен:

преди 5 години

Бойковата полиция Е Фашистка полиция. Пълни некадърници, пуснали едни шкембета, разкопчани, разгърдени, плюят по улиците, държат се грубо, с гражданите който им се оплакват , от даден престъпник.

11

Еднокнижникът

преди 5 години

При агресия срещу мутри, идва шофьора на Мето и Бойко!

10

Анонимен

преди 5 години

При агресия срещу полицаи идват още полицаи!..***. Едно време Милиционерите създаваха респект само при вида на униформите им. А сега приличат на погребални агенти. Едно време Никой не си и помисляше да се прави на интересен пред Милиционер. Само че тогава имаше държава и служители които не бяха корумпирани смешници. Закона беше еднакъв за всички. Съда не се интересуваше дали имаш пари да им платиш а директно заминаваш в затвора. Ромите бяха по тихи от водата и по ниски от тревата.