96

Анонимен

преди 5 години

2030 година България ще е европейската Венецуела или европейската Либерия. Какво световно какви 5 лева ви тресат?

95

муспи

преди 5 години

До ЦОЛЕ"Дотогава я камилата я камиларя". Да, камилата е световното чи$угство, камиларя е бялята раса. Съвместно съществуване повече е невъзможно. А без белите няма да има никакви първенства, нито нещо за ядене, нито за клецяане освен кадънки, от които на симитите им се отщява живота. Няма да има и вестници да пишат че световното се отлага, защото няма да има не само хартия но и машини да печатат, плюс това никой включително и султанските журналисти не знае букви. С две думи - край на Пособията!

94

Анонимен

преди 5 години

не (Българско)

93

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ne dai si boje da stane...te togava kakvo kradene na evrofondove shte pada (ako ia ima Balgaria vse oshte ) ...ne e istina !!!

92

anonimen

преди 5 години

Браво значи вече е решено и е сигурно,че световното ще е у нас браво Бойко велик и умен цял свят го слуша какво той каже това става,другите държави с години се стараят спорят а при нас стана от раз умник.

91

ОНЗИ

преди 5 години

АБЕ ОНЗИ ПРАВИ ЗАВОДИ И ВРЪЩАЙ МЛАДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ !!!! Това което си намислил е поредния ти цирков номер !!!!

90

Анонимен

преди 5 години

Явно е, че ще има зрелища и ще ядем пасти! Но Вожда трябва да знае, че не пасем трева! Лично на него мога да му пожелая, през 2030 да гледа Световното през решетките и да му остават още 20 години там!

89

гост

преди 5 години

Чудесна новина.А пенсионерите ще могат да посетят безплатно един мач по избор в БългарияКъсметлии ,но разходите по пътуването им е за тяхна сметка..

88

Анонимен

преди 5 години

Защо съседът ни-Македония, липсва на тези срещи,независимо от името си,там живеят хора,от Балканите,също,при това,водят вече преговори за членство в НАТО и ЕС.Не е ли,заради това,да угодим на руския сателит-Сърбия,която заяви,че никога няма да признае Косово и никога няма да членува в НАТО!?

87

Анонимен

преди 5 години

По-внимателно!В историята сме имали и друг балкански съюз,но Сърбия и Гърция,сключват тайно друг помежду си, срещу България.Дано,сега не стане така.Вучич нарече неотдавна на честване,"Топлишкото въстание",България"фашистки окупатор",прати рускосръбски териористи в Черна гора и македонския парламент,не пропуска случай да се надсмее на България,докато през цялото време повтаряше,че е "на европейския път,за мир и стабилност на Балканите".

86

Arsenal

преди 5 години

Г-н премиер,ако продължавате с безхаберието в управлението на държавата през 2030г.ще в България ще останат само ци.ани и пенсионери,а ти искаш да организираш световно по футбол.Това е чист популизъм!

85

Емо

преди 5 години

Бойко, и ние пием, ама чак пък толкоз....!!?

84

Ludoto Lenche

преди 5 години

..a shte ia ima li rodinata ni togava?!?....Kakto sme ia podkarali .ako sluchaino ia ima vse oshte ...interesno kakvo li shte e ostanalo da pokajat na reklamnia klip I s kakvo li shte se gordeiat togavashnite "balgari"....?!??

83

NoName

преди 5 години

Значи ако ФИФА даде домакинството на Б-я и другите 3 съседни страни - ХОРА 2030 ГОДИНА ИМАМЕ РЕАЛЕН ШАНС БЪЛГАРИЯ ДА УЧАСТВА НА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО!!!

82

-

преди 5 години

Q-Q!

81

Анонимен

преди 5 години

ГРОП българоубийци,фашисто-комунисти,диктатор-тиран!

80

Ха-ха

преди 5 години

Естествено финалът ще е в Банкя!Нашенския Остап Бендер измисли аналог на Ню Васюки-Ню Банкя.За инфраструктурата да не се безпокоим-ще бъде готова в срок и ще издържи поне месец,както обикновено.

79

ЦОЛЕ

преди 5 години

до тогава я камилата я камиларя

78

Дядо Петър

преди 5 години

Ако беше лято да си помислиш, че тия ни разиграват СЪН В ЛЯТНА НОЩ.Това, че нашият РЪБ сънува денонощно ХЪБ, е ясно отдавна, но явно и партньорите му се нуждаят от напомпване на имиджа си от време на време.Особено когато нещата в държавите им са се вмирисали.

77

Анонимен

преди 5 години

Българи и сърби сме братски народи..............сръбско-българската война беше подпалена от френските масони.Англия и Франция винаги са искали хаос и войни на Балканите................като две империи!!!