18

Кина

преди 5 години

По-голяма простотия трудно може да се измисли хахаха, че да се представи и като нещо добро. Не уважение, а истинска гавра с минералната вода, която е осмисляла съществуването на града, когато е имало разумни хора там.

17

Нина Георгиева

преди 5 години

Защо изтрихте моя коментар! Не виждам нищо обидно в думите ми!

16

До 15

преди 5 години

Ако беше частна собственост щеше да я сполети участта на градската библиотека, работническия дом и десетки други красиви къщи в София, които съзнателно се оставят да се саморазрушат, че на тяхно място да изникне някой мол. А чукча пак писател, а не читател. От години общината търси някой да превърне страничните крила на банята в спа център и да ползва минералната вода. До сега не се намери нито един желаещ . Но дежурните драскачи се мятат на амбразурата без да имат понятие за какво става дума.

15

Анонимен

преди 5 години

много ми е интересно ако не беше държавна а частна собственост,собственика музей ли щеше да направи,концертна зала или спа център.Щеше да направи това,което се търси-кво ли щеше да е?

14

АнонимеН

преди 5 години

ПАК ВИ ЛЪЖАТ!ОЩЕ 2011-ТА СЕ ПЛАТИХА ПАРИ ДА Я ОПРАВЯТ!ПАРИТЕ БЯХА ПРИБРАНИ!!! ТОГАВА Я ПРАВЕХА НА СПА ЦЕНТЪР И МУЗЕЙ!СЕГА ПАК ЛЪЖАТ ЗА ДА УСВОЯТ-ПРИБЕРАТ И ТЕЗИ ПАРИ!

13

Анонимен

преди 5 години

При едно земетресение от 7-*** степен спящият вулкан под банята ще се събуди и центъра на София ще отиде в облаците. От къде си мислите че идва горещата вода от изворите да не би да пада от небето. От долу е действащ вулкан чиято лава загрява подземните води които излизат на повърхноста. Но вие не се плашете няма да усетите нищо защото няма да имате време и да изохкате.

12

Гражданин

преди 5 години

Гледам тука сите *** разбирачи се събрали. Искат си банята. Нямате ли си бани в къщи, че да ходите навън? Друг път умник чул недочул оплаква западняците, че нямат пари да си стоплят водата. На трети пък им липсвала минералната вода. А къде бяхте последните 30 години, когато всичките бани бяха оставени на произвола на съдбата. Къде бяхте като са рушеше пред очите на всички и Централната баня. Сега е ремонтирана половината. Направен е, макар и недовършен хубав музей.

11

Анонимен

преди 5 години

и в бургас така,банята с минерална вода във ветрен я направиха музей и сега можем само завистливо да зяпаме как сюлейман великолепни си е плискал ибриците а обикновените хора нямат достъп до минералната вода,тя си остана за сюлейман,и за околните почивни станции,които я предлагат само срещу преспиване.Срам за властите,които отнемат това от хората,и уж за тях правят музеи.Не съм стъпал там,и да стъпя някога, ще е за 1 път в живота ми,а на баня се ходи често,не 1 път и е добре за здравето

10

Анонимен

преди 5 години

Странен начин за почит към минералната вода

9

до 1

преди 5 години

Нали се сещаш в този "модерен спа център" кои "хора" ще се "лекуват ? - ще го направят кичозно провинциално и ще ходят мутри,мутреси, плейметки-абе *** с претенции - Ми Не ! по-добре музей !

8

Анонимен

преди 5 години

А що да не си е баня бе? Къф кеф беше навремето да идеш на баня, телякът да смъкне от теб кило масури, да го черпиш 20 стотинки...

7

Анонимен

преди 5 години

Концертни зали никнат като гъби, но няма нито една баня.

6

perekly

преди 5 години

Имаме нещо , за което може да се употреби думата-уникално. Това са минералните извори. За тях-Чобанчето от културата на кметството, трябва даже да е чело - споменават се в историята! Но не ние правим "ултра-уникален" проект и правим музей и концертна зала каквито има навсякъде! А минералните бани и техните възможности кучета ги яли! Горна баня и Овча купел - всеки може да ги види! Идиотията край няма...

5

баба реститутка

преди 5 години

Какви са тия нахвърляни ***? Нали уж я направиха музей? И в женската имаше 2 басейна - горещ и студен.

4

Анонимен

преди 5 години

Теляк - DJ! Хм!

3

степан

преди 5 години

Най после да чуем нещо смислено личо аз бих бил между първите да чуят акустика но без Слави и попчалга говорим за изкуство и народното творчество ,да не е само като ремонта на Граф Игнатиев.

2

Kuala

преди 5 години

Голяма идея, в центъра на софия няма театри или кина или кръчми, че от банята да правят нещо подобно. В богатата част на Европа имат всичко, но топлата минерална вода я няма никъде. Там е пъно с изкуствено направени бани. В повечето от тях са само сауни, за топла вода нямат пари. И тия бани са пълни с народ. Далече са от центъра, хората ходят с коли до там, плащат по 20 евра за 2 часа например. А в центъра на София имаме такогва богаство, че да го правим на кръчма.

1

Анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНАТА ИД.ИОТЩИНА.ИСТИНСКАТА ПОЧИТ КЪМ МИНЕРАЛНАТА ВОДА Е ДА СЕ НАПРАВИ В ПРЕКРАСНАТА БАНЯ ЕДИН МОДЕРЕН СПА ЦЕНТЪР И ХОРАТА ДА СЕ ЛЕКУВАТ.ДРУГОТО Е ПРОПИЛЯВАНЕ НА МИНЕРАЛНАТА ВОДА.