60

Sonntag

преди 5 години

думата ми скрита е ЧАФУУД....сещай се, снахо! :)

59

Sonntag

преди 5 години

УУУжасТ! Приятел на *** е жив ЛИЦЕМЕР! Ах, българино! - до къде ли ще е падението ти??????.................

58

Владимир Путин

преди 5 години

Не чакайте нищо българи!Няма да позволя да получите газ и каквите и да е горива от друг източник.Ще ми плашате та свят ще ви се завие.ТОЧКА!

57

психо

преди 5 години

щом и китайците ни отбягват ,всеки да си направи извода,кукла на конци

56

Анонимен

преди 5 години

IZRAEL I GAZ, SMIAH V ZALATA.

55

Гошо

преди 5 години

Г-н премиерът в стремежа си да достави природен газ изпуска контрола над реалността и я бърка с мечтаното. Находището не е с уточнен обем, тепърва предстои разработването му, което продължава 8-10 години. Б.Б. пак бълнува за хъб Балкан. Нека все пак има предвид, че тъкмо заради това находище Италия се отказа от газовото трасе TAP.

54

МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ

преди 5 години

До Анонимен Хаааа верно бе.Много странно 2018година на газовата истерия БОЛЬШОЙ ЭКОНОМИЧЕСКИЙ ТЕАТР Русия продава газ на САЩ(И НЕ САМО НА ГЕРМАНИЯ СЪЩО) ТЯ ОТ СВОЯ СТРАНА ПРОДАВА НА НАТО И ВТЕЧНЕН ГАЗ НА ПОЛША И БАЛТИЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ ЗА КАКВО НИ Е ПИТАМ ГАЗ ОТ ИЗРАЕЛ?????КАТО ТРЪБОПРОВОДА НА ГАЗПРОМ ЩЕ МИНАВА ПРЕЗ НАС А ГОРИВА БЕНЗИН ДИЗЕЛ КОЙТО ПРЕДЛАГА ПО ДОБРА ОФЕРТА СИРИЯ И ИРАК ПРИМЕРНО?

53

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА МИ ПРИЛИЧА НА РИБАР, КОЙТО ЛЪЖЕ ЗА РАЗМЕРА НА НЕУЛОВЕНАТА РИБА.

52

Ели

преди 5 години

Не, от първа ръка го казвам, това са инвестиции от САЩ.Израел няма опит в тези технологии, да не говорим за чистота, преработка, изграждане, финансиране, имат находища, но дотам!САЩ са инвеститорите.Да сметнем компании - американски, такси, възвращаемост, оскъпява се безбожно.Като сложим Гърция - мита, и др.Поредният опит на САЩ да подчини Европа.А фактът, че България няма двустранно сътрудничество роуминг, високи технологии - включително въоръжени сили, борба ракови заболяванияСмешки!

51

Към 53 от д-р Владов

преди 5 години

Погледнах сериозно към идеята. Убеден съм че може да се получи. Но не за една година, а за малко повече. Човек пърди 20 до 30 пъти на ден, като всяка следваща пръдня е по-малка от предшестващата. Но при едно добро подхранване с бобови храни може да се осигури и по-голям обем. Все пак е по-лесно и по-икономично от доставянето му през девет морета и планини.

50

окйоБ

преди 5 години

Все пак най-сигурния газ остава сутрешният в тоалетната чиния. Според биолозите обемът на една яка сутрешна пръдня е средно един кубически дециметър газ метан с примеси от сероводород. Горе-долу по състав като израелския морски газ. Потреблението на България днес е около три милиарда кубични метра на година. Хиляда яки пръдни са един кубичен метър газ. Умножете по три милярда, ще получите един трилион. Има надежда да се съберат за една година. Проблемът е Боко да намери начин за съхранението му.

49

Ели

преди 5 години

Ще има да чакаме....Израел няма тези технологии, говоря за газопровод, не за водопровод.Имат находища, но, но...Сиреч, ще идва от САЩ, през Средиземно и Гърция.Нямат и тази чистота.Израел да ни помогне във военните технологии, и програмисти.Там са силни.Чудно ми е защо не предложиха оферти за високи технологии.Имат разработки за лечение на няколко вида рак?Чисто протоколно равнище, нямат ни доверие!!!Какво стана с Южен Поток?Смешно, много смешно!!!Да не кажа идиотско!

48

Анонимен

преди 5 години

Говори се за газ, но не и за газифициране на страната.Там, където има газ излиза скъпо, и няма да стане по-евтино. Освен това сме малък консуматор с 3мрд куб.м. Обаче се натискаме за газ за транзитиране, там е далаверата.

47

тонката

преди 5 години

А бе пичове, ние от толкова места чакаме газ, че ако ни я докарат всичката наведнъж, ние нямаме толкова бидони да я държим бе?! Айде да откажем поне американската шистова, партньори са, ще ни влязат в положението?

46

Зозо

преди 5 години

Дедо Боцо чака... По Иван Нетаняху... А пет милиона деби ла лапат муи

45

Анонимен

преди 5 години

самия факт че новината е отразена и по руските медии, а под нея един куп путински *** заклеймяват България, означава че всичко е доста сериозно и доста напреднъл етап, няма никакво съмнение че тая газ ще дойде до Гърция, вече дали ние ще се възползваме е отделен въпрос

44

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега и нова газ , ми то от къде ли не беше - Кувейт, Азърбейджан, Египет, Черно море. Кво ше е праим тази газ вече.

43

Анонимен

преди 5 години

До 47Естественно че Израел има газ бре тролейбус Петрбургски, и не само Израел а и в Кипър бяха открити доста сериозни находища, една част от тях попадат в икономическата зона на Гърция затова се подписа и договор за този газопровод Израел-Кипър- Гърция, наред с него се предвижда и строитеолство на терм,инал за втечняване на газ в Кипър

42

Анонимен

преди 5 години

Господи, не съм предполагал, че в България е имало толкова много лaпни-шарани!!! Имам чувството, че всички нормални люде са се изнесли нанякъде, а тука са останали такива безмозъчни същества, че една логическа връзка не могат да свържат..........то не бяха газови хабове някъде откъм Далечния Изток, строим атомна централа от близо 30 години и все още е един "гьол".......абе въобще........ПЪЛНА СКРЪБ!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Този газопровод засега е на фаза добри намерения и ако въобще се реализира, ще е след 7-8г. Освен това идейният проект е ИГИ (Израел-Гърция-Италия), с начало южно от Кипър и излизащ на Отранто.Но достатъчно е да се спомене за газопровод и кълвем като шарани.