45

...

преди 5 години

Ама тия "мигранти" да се връщат в собствените си държави и да се бият за свободата си и за по-добро бъдеще за себе си и за децата си а не да искат всичко на готово. Всяка европейска държава е начертала границите си С КРЪВ . Най-лесно е като стане тегаво и въз на някъде ...

44

Виновната е известна

преди 5 години

ТОВА Е "МУТЕР" МЕРКЕЛ КОЯТО ГИ "ПОКАНИ" И НЕЙНА Е ОТГОВОРНОСТТА ЗА УМРЕЛИТЕ.ТЯ НАСАДИ "НА ПАЧИ ЯЙЦА"ЦЯЛА ЕВРОПА-ЗАЛЯ НИ С РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ МЮЗЮЛМАНИ.ВЕЧЕ СЕ ВИЖДАТ РЕЗУЛТАТИ.- ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Е РАЗКЛАТЕН,А ДРЕХАВИТЕ СТАРЦИ РЪКОВОДИТЕЛИ НЕ СМЕЯТ ДА РЕШАТ-ПОЯВИ СЕ СЕНКАТА НА ХИТЛЕР НАД ЕВРОПА.ТОВА ДОНЕСЕ ПРОСТОТИЯТА НА МЕРКЕЛ

43

Анонимен

преди 5 години

А някои да ги е ръчкал с остена да тръгват? Аз трябва да съм съпричастен и да страдам заради малоум.ието на целокупното овче стадо?

42

ПИТАНКА

преди 5 години

защо не отиват в Израел?богата държава.Защо не отиват в петролните шейхстваБогати държави.Защо не идат в Швейцария?БОгата държава.Ами защото това е план на ония с големите носове-да разбият Европа и белите държави.

41

Мартин

преди 5 години

Хилъри, *** и Меркел заедно с написалия статията да си земат в тях по 10 такива. Крайно време е да се пратят военни по границите. В противен случай.. ще Европа ще стане африка.

40

м

преди 5 години

друго си е корабчетата на сорос да ги докарат тези 18 400 животни в европа където ще могад да крадът, изнасилват и убиват наволяДнес БГ !!!и сте жалки и сте долни и сте гнусни !!!

39

Анонимен

преди 5 години

Меркел ханъм веднага да сдаде властта и да поема към Африка заедно с гостите си, на място да им покаже как се прави демокрация.Алкохолния ишиас,мАкарончо и брюкселските зелки и те също.Там им емястото и Африка ще разцъфти.

38

Анонимен

преди 5 години

От това което прочетох се убедих за сетен път че африканците не могат да създават и градят държави.Чакат на готово от белия човек,и развяват расизма срещу неспособността си да сътворяват.Еволюцията при някои е зациклила.После защо се говори за превъзходството на едни раси над други.Ето заради това..."Всеки човек има право на достойнство. И на самоличност"...Така е, но същото така трябва да има и разума да не се размножава безхаберно като няма възможност за изхранване на поколението си.

37

Shark

преди 5 години

Е ми нали искаха свобода, те им свободата сега. По времето на апартейда всичко е било подредено, имаха работа. Не разбрахте ли, че демокрацията не е за афро-арабите, те трябва да живеят само при диктатура, за да има дисциплина и ред в тези страни. Между другото това се отнася донякъде и за нас, и при нас по време на уж диктатора Живков се живееше по-добре.

36

До Додо

преди 5 години

Кво той виновна журналистката ***, бе? Само те осведомява какво се върти из световните новини. Да не би тя да ги създава.

35

А вий какво искате

преди 5 години

Да дойдат тук да крадат, да убиват, да изнасилват, да строят джамии, да взривяват... Да си стоят там - имат си банани, маймуни, крокодили...

34

с

преди 5 години

Забрана за нпо-тата в България ! Вредни са !!!! А всички участвали в тях да се осъдят на строга каторга на каменоломната с право да получават само вода и никаква храна !

33

Ханс германеца

преди 5 години

да идват в Германистан при нас, и в другите западни държави, можем да поемем още милиони и милиони мург,ави ислямски мигранти и заселници и го правим активно и сега, ще ги приемаме и за в бъдеще

32

Анонимен

преди 5 години

Да спрат да се плодят като зайци. Да им се помогне с презервативи, а не с храна.

31

Анонимен

преди 5 години

Лицемерна статия. Сигурно хората в Европа са супер,че жуналистите ревете за чуждите граждани. те са проблеми на чужди държави и управляващи. Но много искате да ни ги стоварите и напарвите наш проблем. Като започнат да получават помощи на наш гръб, да убиват и изнасилват,а после да бъдат съдени с малки присъди.

30

Анонимен

преди 5 години

Да отиват в Израел ,СА,Катар,ОАЕ!Време е ООН да бъде закрита,потъват милиарди а положението се влошава!

29

Хм

преди 5 години

Проблемът не е в тия,които умират по пътя,няма опасност да изчезне боята.Въпросът е колко влизат в Европа,където не им е мястото!

28

Додо

преди 5 години

Хайдее, Елкa изкара 3 Евро комисионна от Отворено Общество за тази публикация, силно наситена с комсомолски хъс за социална справедливост! Браво ***, а на отделилите време да я прочетат - честито! Сега с една идея сте по-напред!

27

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Заглавието да се промени :"Изнасилват, убиват, стават нагли и агресивни, когато дойдат в Европа"

26

Анонимен

преди 5 години

И нас какво ни интересува африканската демокрация? Като дойдат в Европа само претенции и се нас3рат от права. Я да си стоят в нерасиския шитхол и да компостират почвата, че някъде е бая песъчлива.