12

Shark

преди 5 години

Не се мъчете да представяте истината като популизъм.

11

STOP

преди 5 години

Global Compact for Migration !!! Да си върнем ЕВРОПА !!!

10

Факт

преди 5 години

***, а сега АзГ е вече представена във всичките 16 регионални парламенти !

9

ром=сиганин

преди 5 години

Всички политици са популисти или само тези политици са популистите ,които не следват неолиберлизма?

8

Анонимен

преди 5 години

Трудно ще влезе в испанския парламент, защото избирателната им система ощетява малките партии, с цел да не се разваля наложения модел. На миналите избори почти 1 млн. души гласуваха за комунистите и не влезе нито един депутат,.

7

до 6

преди 5 години

До Анонимен 6,ами много просто,защото е чист фашист и ще завърши като Хитлер,това,че и вие сте такива и харесвате себеподобни,не ви прави хора нали

6

Анонимен

преди 5 години

Популиститв са хора на народа, това!Viva la Mexico, Viva la revolution, amigo!

5

Додо

преди 5 години

Елкe, колкото и да преписваш от отвратителните и презирани от всички нормални хора по света болшевишки парцaли, като Гардиън, БиБиСи, Дойче Веле и т.н. истината е, че Етнонационализма е във възход и неминуемо ще победи! Неолибералните, болшевишки политики, като Мултукултуралиъм, Глобален свят без граници и т.н. маскаради на геноцида над Белите Християни пропаднаха с гръм и трясък, оставяйки гробища и разруха след себе си и няма начин това повече да бъде крито! Време е да обърнеш палачинката!!!

4

Марвин

преди 5 години

То само популисти печелят. Защо ли хората не вярват на мултикултурно-толерантните "супер разумни" политици? Как ли се наричат прокарващите политиката на големите концерни, или трябва да питаме министерството на истината от "1984"?

3

Анонимен

преди 5 години

айде соростиите да почват да го цапат, само два коментара няма да ви изкарат гранта

2

пепи

преди 5 години

Видях днеска една маса и един с мегафон.Дигаха повече шум отколкото да вършат работа.Даже си помислих в началото че е реклама на телевизия.vox.А то било партия.

1

Анонимен

преди 5 години

Истинските пополусти са т.н. традиционни партии. С едната ръка отварят вратата за мигранти, а с другата крадът пари и всичко това се случва дакато ти обещават светло бъдеще.