49

Анонимен

преди 5 години

''Балканите разчитат на Израел за газ, пътища, жп линии''ZNA4I JALNA I MAYKA NA BALKANSKITE DARJAVI

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен40 Исторически доказано е,че много евреи са направили доста за развитието на България,особено преди 9 септември 1944.

47

Анонимен

преди 5 години

До Shark Аз пък не вярвам на сърбите.Много пъти са ни лъгали и удряби в гръб,още повече,че сега са руска ***.Пък и не са в ЕС.Апропо,защо Македония не е в този съюз?Тя се готви и за НАТО,за разлика от Сърбия.

46

Анонимен

преди 5 години

44, po tap trol ot tebe niama, man!!! Zapasite na Norway namaleli?!?!?! Tova ot Pravda li go nauchi ili go pusnaha ot Kremal. tochno obratnoto e! I vsichki voini i bejanci sa zashtoto gasat na rusnacite SVARSHVA!!!!!!

45

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Към това което си написъл искам да добавя: В Ню Йорк преди доста години беше арестуван един млад българин, юноша, защото пишел по коли и врати на евреи пречупени кръстове. За авреите това не е хулиганска проява, а престъпление като холокоста, даже като отричането на холокоста. Нито съд, нито повече информация - просто изчезна! Какво направиха българските правителсва - май тогава беше още Станишеф?! Нищо, няма и плахо запитване само за информация, от уж наши правителства!

44

муспи

преди 5 години

Пак късмет! Евреите са племе (не мога да напиша народ) на бачкери - миньори, бетонджии, Нобелови лауреати. Ще кряснат фашистите - за Нобелка има много писане, пишат стадо гои а премиите си раздават евреите! Да, но по документ се водят за лауреати, казват - не може в Демократито да го ударим на беззаконие! Знаете докъде води такова безхаберие - до български сепаратизъм! Нашето си е наше така както и чуждо не искаме! На борба другари за правата си, бой последен е този, да ускорим геноцида!

43

дo k.38 прод.- 2

преди 5 години

Затова Б.Б. търси газ от Израел, само че това ще стане през 2026-28г. или втечнен газ от Египет. За газа от Израел има и друго ограничение: Италия разчита на този газ през Гърция-Македония-Албания. Б.Б. се пробва и за LNG от Египет. А руснаците сега ни предлагат директно газ в БГ и оставането ни като транспортираща държава. PS Запасите на Норвегия намаляха и когато поляците тази пролет изреваха за недостиг на газ , такъв й беше осигурен aварийно чрез американски танкер ...от Русия. Търговия...

42

до к.38 продължение

преди 5 години

За цитираните 300 млрд.м3 внос за цяла Европа не съм сигурен, ще проверя, защото тази година ВБр подаде заявка за УВЕЛИЧЕН ВНОС и Шефчович се разбърза и уреди доставка на газ от средноазиатските републики по дъното на Черно море - т.нар. "Бял поток". Той ще премине през Румъния, а не през БГ и ще достигне до Западна Европа през 2020-22 г. Б.Б. пропусна това , но нашите бизнесмени го информираха , че ЕК ни заобикаля и с този газопровод и накрая ...едно голямо НИЩО.Май че ни готвят за USA LNG...

41

до к.38

преди 5 години

До Анонимен: Румъния засега не изнася газ, а през зимния сезон допълва 10% от необходимия обем за консумация с руски газ. Все още проучва новооткритото си находище от природен газ, като данните за обема му се оценяват в много широк диапазон: от 40 до 200 млрд.м3. При 40 млрд.м3 целият газ ще бъде само за собствена консумация,при 200 млрд.м3 ще изнесе половината за съседни държави ( там и Б.Б. си точи зъбите), другите 100 млрд оставя за собствена консумация. Румъния се "вреди" за т.нар. Бял поток

40

@к.39

преди 5 години

До Архиепископ Макариос: Един от двамата е ***, но не съм аз. Говорим за ГОДИШНА КОНСУМАЦИЯ средно 1 млрд.м3/год собствена консумация; транспортирана към Гърция, Турция, Македония: средно 13, макс. 15млрд.м3/год. Ти правиш ли разлика между милион и милиард, или на село те са равни помежду си? Нали Б.Б. ходи на два пъти при Алиев в Азрбайджан и той му отпусна 1млрд.м3 на по-ниска цена!

39

Анонимен

преди 5 години

Исторически доказано е , че нация , която се доверява на евреите - изчезва от лицето на земята !

38

Архиепископ Макариос

преди 5 години

ЕИ ГОШУУ, Братче посмали с 10 единици, тапире .МИЛИОНА, А НЕ МИЛИАРДА !Оригиналния Южен Паток беше 64 милиона куб метра газ !...Вие булгарите сте бананова колония, с 2.8 милиона газ потребяване .ГЪРЦИЯ ЩЕ ВИ ПРОДАВА ГАЗ, ЗА 650 ЕВРО ЗА 1000 КУБИКА ГАЗ !ГЪРЦИЯ ИМА 30 ТРИЛИОНА ГАЗ, ЗАЕДНО С КИПАР И ЕГИПЕТ..ИЗРАЕЛ НЯМА НИЩО .

37

Анонимен

преди 5 години

До Гошото потребноста е около 500 млрд, ама вноса е около 300 млрд, Испания, Португалия, Франция, Италия внасят основно от Африка, Великобритания, Холандия, Румъния не внасят за потребление, дори изнасят, Норвегия която не е в Ес продава годишно на ЕС 80-90 млрд. куб м. тия находища там около Кипър и Израел те всъщност са няколко, могат да осигурят около 30-40 млрд годишно което е напълно достатъчно за региона на Балканите + Унгария, частично Италия

36

Гошо

преди 5 години

До Анонимен, к.23Хайде да пресметнем тези 3 трилиона.м3 природен газ, макар че аз не си спомням някъде в сериозни публикации да е посочен ориентировъчен обем на находището. 3 трилиона се равняват на 3000 млрд.м3. Годишната потребност на Европа е 500 млрд.м3/год. Т.е. 6 години консумация и находището е изчерпано. Годишната консумация на Турция е 40 млрд.м3, на Италия 17,5-20 млрд.м3, на Германия 50 млрд.м3. Срок на започване на промишлената експлоатация - typ 10 години.

35

Анонимен

преди 5 години

Нашият клоун е толкоз прозз че въобще не знае къде се намира и само продава българските интереси!Взе стойка партер и пред сърби и пред т. Н Македония, като се отказа от българската история и от българите в тези страни! Мълчи пред сърбите и за Цветан Василев защото му е *** гъ. За. А за Александрополис/Дедеагач/ през 44г 70% са били българи. И Гърция в ЗАДЪЛЖЕНА с мирния договор да предостави на България икономически излаз на Средиземно море.,но кой да ги знае тез работи!

34

Анонимен

преди 5 години

Балканите разчитат на Израел за газ, пътища, жп линии...Тия па ***, намерили на кого да разчитат!Ще дочакат от евреин стотинка, ама друг път. Самия Израел е на дотации при хахото от Белия дом, понеже зет му е евреин.Тия чакат от Израел нещо - смешници.

33

Факт

преди 5 години

Значи газ покрай Израел има,колко много е-не се знае точно,но има.Естествено евреите ще му сложат ръка.Обаче да видим накъде би тръгнал евентуален газопровод.Най-лесно е към Турция и оттам през БГ за Европа.Обаче с Турция Израел има проблеми и остава към Гърция.оттам 1 тръба към Италия и втора на Север през Македония и Сърбия.Към БГ-само отклонение.И те така.

32

Хирург

преди 5 години

Чузя се, ако се трапанира тиквата, какво ли има вътре? Вероятно хелий, за да я държи изправена

31

Ха-ха

преди 5 години

Ако евреин даде 1,то ще иска 10 и знае как да ти ги вземе!Да излъжеш евреин не е грях,а чудо!И прочее,и прочее.Тоя не е дошъл тука случайно,а да ни баламоса нещо.По-далече от Израел и неговите братчеди-арабите.Те като си имат спорове-да си ги решават,не е наша работа.

30

Анонимен

преди 5 години

До 23не само Израел, а и Кипър, като едно от находището Тармар с около 3 трлн куб метра, попада в икономическите зони едновременно на Кипър Израел и Гърция, затова и именно стартира този проект, даже в Кипър се чудят защо Българи не проявява почти никакъв интерес към проекта, е ние занем защо